-
Τα cookies φύγανε αλλά και το αστέρι την έκανε ...
Όχι πως δεν μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό ... -
Λοιπόν...παράκληση.
Ωραίο το chat...αλλά νομίζω μερικούς τους κουράζει.
Μπορούμε να:
Α. Έχουμε τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσουμε όσοι θέλουμε
Β. Να τοποθετηθεί κάτω-κάτω ή δεξιά?Επίσης τι τρελά κολλήματα τρώει τα τελευταία λεπτά?
-
Συμφωνώ με το Νίκο.
Τουλάχιστον δυνατότητα απενεργοποίησης ή στη χειρότερη ας μπει από την κάτω πλευρά της σελίδας.... -
Η τελοσπαντων μια ελαχιστοποιηση...
Κατι ακομα: Αυτο το spoiler που εξυπηρετει??
-
θες να γράψεις κάτι για μία ταινία σε κάποια άτομα που την έχουν δει αλλά δεν θες να φανερώσεις κάποια στοιχεία σε άλλους που δεν την έχουν δει...ένα παράδειγμα.
-
το chat σε 'μένα [opera] αν δεν το πατήσω δεν εμφανίζεται. Και ακόμα κι αν το πατήσω, μετά από δύο click σε θεματικές ενότητες εξαφανίζεται, οπότε ΟΚ Καμία ενόχληση.
Το spoiler καταστρέφει λίγο το layout του post. Να φανταστώ ότι το κάνει μόνο σε Opera;
-
βασικά και όλο το layout της σελίδας από το spoiler post και κάτω
Σαν να μπαίνουν όλα τα post με κοινό background -δεν διαχωρίζονται με τη λευκό- μέχρι και το τέλος της σελίδας, όπου συνεχίζεται το γαλάζιο ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει. -
Ωραίο το chat για μια καλημέρα ή έναν άμεσο διάλογο αρκεί να μην 'λύνει' θέματα που θα μπορούσαν στο αντίστοιχο topic να φανούν χρήσιμα.
'Γεωγραφικά' θα το προτιμούσα στο κάτω μέρος του forum. -
Θα μπορουσε να μπει ενα κουμπι αντιστοιχο του img ή του URL [url][/url] το οποιο θα μπορουμε να βαζουμε τα βιντεο του youtube ?
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Θα μπορουσε να μπει ενα κουμπι αντιστοιχο του img ή του URL [url][/url] το οποιο θα μπορουμε να βαζουμε τα βιντεο του youtube ?Οι καινούριες ευκολίες του forum είναι οι εξής:
- βάζοντας μέσα σε [yοutube]ΧΧΧΧΧΧΧ[/yοutube] τον κωδικό του βίντεο από το youtube (είναι μία σειρά γραμμάτων και αριθμών του Link από το = έως το &), το βίντεο εμφανίζεται μέσα στο φόρουμ και πατώντας το play στο κέντρο αρχίζει.
Δεν προσέχουμε βλέπω...
-
τι κανει το κουμπι soiler και spoiler = ??
-
Α εσυ εισαι ανεπιδεκτος!!
Διαβασε αυτο το ποστ που τα λεει ολα viewtopic.php?f=11&t=35914&start=915#p2052337
Κ μετα εκανα μια ερωτηση επι του σποιλερ σε περιπτωση που εχεις την ιδια απορια viewtopic.php?f=11&t=35914&start=930#p2052636
-
α ωραια ευχαριστω. Τωρα που εχουμε το soiler μπορουμε να βαζουμε p.x links απο rapidshare ? π.χ επεισοδεια του top gear ή 1 ταινια ; ή οχι ?
-
ωραιος!!
Ε, βαλ'το με την ελπιδα να μην το πατησει κανενας μοντ κ αποκαλυφθει
(πλακα κανω θα μας απαντησουν υπευθυνα οι διαχειριστες)
-
α ωραια ευχαριστω. Τωρα που εχουμε το soiler μπορουμε να βαζουμε p.x links απο rapidshare ? π.χ επεισοδεια του top gear ή 1 ταινια ; ή οχι ?** Ελπίζω να ήμουν σαφής[Mod]**
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
α ωραια ευχαριστω. Τωρα που εχουμε το soiler μπορουμε να βαζουμε p.x links απο rapidshare ? π.χ επεισοδεια του top gear ή 1 ταινια ; ή οχι ?
** Ελπίζω να ήμουν σαφής[Mod]**
-
Ας γίνω περισσότερο σαφής: [Mod]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ας γίνω περισσότερο σαφής: [Mod]
Φανταστικε μοδερατορα το καταλαβα
-
ζητώ την άμεση αφαίρεση του spoiler tag. έχω κάνει και αντίστοιχη φασαρία σε άλλο φόρουμ. Είναι εντελώς αντίθετο σε ό,τι αφορά User friendly feature. αν θέλεις να δείξεις κάτι στον άλλον δείξτο όπως έχει, δε χρειάζεται να κάνεις επιπλέον κλικ, καμία 10ρια κάμψεις και 2 κωλοτούμπες για να διαβάσεις κάτι.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]