-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σα να βλεπω και επιλογη για τσατ πανω.
Σα να προστεθηκε και τσατ κανονικο απο πανω ή με γελουν τα ματια μου??... υπάρχει επιλογή να μην το βλέπουμε ?
-
Προσωπικά θα προτιμούσα το chat να είναι στο κάτω μέρος της σελίδας
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Προσωπικά θα προτιμούσα το chat να είναι στο κάτω μέρος της σελίδας... σωστό και αυτό
-
Οι καινούριες ευκολίες του forum είναι οι εξής:
- βάζοντας μέσα σε [yοutube]ΧΧΧΧΧΧΧ[/yοutube] τον κωδικό του βίντεο από το youtube (είναι μία σειρά γραμμάτων και αριθμών του Link από το = έως το &), το βίντεο εμφανίζεται μέσα στο φόρουμ και πατώντας το play στο κέντρο αρχίζει.
π.χ
- spoiler. Με [spοiler]Κείμενο [/spοiler]. Το Κείμενο θα εμφανιστεί κρυφό με μαύρη γραμμή.Μόλις πατήσουμε κλικ πάνω, το βλέπουμε.
π.χ.
[spoiler:186lsdxb]Μπράβο, το διάβασες!!![/spoiler:186lsdxb]
με [spοiler=]Κείμενο [/spοiler] το αποτέλεσμα είναι αυτό:
[spoiler=:186lsdxb]Μπράβο, το διάβασες!!![/spoiler:186lsdxb]
Με το [Reveal] το βλέπουμε, και το [Obscure] το κλείνουμε. Το χρησιμοποιούμε για να κρύψουμε ότι θέλουμε, κυρίως links.
- chat. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γι αυτό, απλά ότι ισχύει κανονικά ο κανονισμός του φόρουμ. Warn & Ban θα κάνουν πάρτυ . Ελπίζουμε να γλιτώσουμε έτσι από κάποια ανούσια ποστς....
-
Τώρα έγινε φουλ έξτρα το φόρουμ!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι καινούριες ευκολίες του forum είναι οι εξής:- βάζοντας μέσα σε [yοutube]ΧΧΧΧΧΧΧ[/yοutube] τον κωδικό του βίντεο από το youtube (είναι μία σειρά γραμμάτων και αριθμών του Link από το = έως το &), το βίντεο εμφανίζεται μέσα στο φόρουμ και πατώντας το play στο κέντρο αρχίζει.
-
Για να μπουμε ευκολοτερα στο φορουμ απο iphone ,ποιο app χρησιμοποιούμε?
-
tapatalk ?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
tapatalk ?Υπάρχει εδώ και καρό κύριος
Automotive και μετα Detailing ( ) -
Ok thanks
-
Αυτό τον κωδικό απο το εκάστοτε video στο youtube που θα τον βρούμε?
edit το βρήκα -
Καλες οι προσθηκες αλα πιστευω οτι το chat δεν ειναι πρωτευουσης σημασιας στο φορουμ (ωστε να φαινεται πρωτο), γιάυτο θα μπορουσε να μετακινηθει κατω ή να αποκρυπτεται ή να ανοιγει σε pop up.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Καλες οι προσθηκες αλα πιστευω οτι το chat δεν ειναι πρωτευουσης σημασιας στο φορουμ (ωστε να φαινεται πρωτο), γιάυτο θα μπορουσε να μετακινηθει κατω ή να αποκρυπτεται ή να ανοιγει σε pop up.+1.Μπορούσε να είναι κάτω από τα θέματα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καλες οι προσθηκες αλα πιστευω οτι το chat δεν ειναι πρωτευουσης σημασιας στο φορουμ (ωστε να φαινεται πρωτο), γιάυτο θα μπορουσε να μετακινηθει κατω ή να αποκρυπτεται ή να ανοιγει σε pop up.
+1.Μπορούσε να είναι κάτω από τα θέματα
+2 σε οσα φορουμ ειμαι το chat box ειναι κατω απο τα θεματα (χωρις παρεξηγηση )
Kαλοριζικο το τσατ -
ναι καλοριζικο !!!
-
Γιατί σε κάποια θέματα που έχω γράψει δεν μου βγάζει το εικονίδιο στο πλάι όπως παλιά με το 'αστεράκι μέσα';
Και νομίζω μόνο στο Κατασκευαστές και Μοντέλα ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Γιατί σε κάποια θέματα που έχω γράψει δεν μου βγάζει το εικονίδιο στο πλάι όπως παλιά με το 'αστεράκι μέσα';Και νομίζω μόνο στο Κατασκευαστές και Μοντέλα ...
Σιγουρα εχεις γραψει;Μηπως ειναι καποιο πολυ παλιο ποστ,πριν 2+ χρονια;Εκει ειχα επισημανει κατι
-
Σίγουρα έχω γράψει αναγνωρίζω το γραφικό μου χαρακτήρα
... αφού το ένα είναι και δικό μου θέμα και έγραψα 23/11
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Σίγουρα έχω γράψει αναγνωρίζω το γραφικό μου χαρακτήρα... αφού το ένα είναι και δικό μου θέμα και έγραψα 23/11
Δεν καθαριζεις τα κουκις καλου κακου;
-
delete
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]