-
πέρα απο την πλάκα, πρέπει να γυρίσουν ράνδομ και γκέιμπριλ
-
Πρέπει να βγούνε όλα τα παλιά μπαν. Να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία σε όλα τα παιδιά.
Επιτέλους να δούμε τον italakias να γράφει με το κανονικό του nick. -
Άραγε ο ΙΚΕ παρακάλεσε να ξεμπαναριστει ή απλά του έδωσαν χάρη?
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Οι κρυφοί χρήστες ειναι σαν τους κουκουλοφόρους στις συγκεντρώσεις ... Οποίος θέλει να πράξει οτιδήποτε ας το κάνει με το προσωπάκι του σε δημόσια θέα ...
Που σαι ρε Χάρηηηηη
Από το rx8 forum το 2005 εχουμε να τα πούμεWtf !!!!
Να και κάτι καλο απο αυτη τη 'μανουρα' !
Όλα καλα Γιάννη , ευχομαι να εισαι καλα , χρονια και ζαμανια !!!! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και ποιος σου είπε οτι δεν έχω;
Έβγαλα 2! Μια κανονική και μια άμα χάσω την κανονική!
Και τώρα θέλω να βγάλω και μια τρίτη (μακρύτερη) για να την έχω πάντα μαζί μου.Έκανες πυραμίδα με τον εαυτό σου;
αποκλειεται να ειναι τοσο απλος ο τυπος
Αυτή είναι η απλοποιημένη έκδοση για το πόπολο. Τα υπόλοιπα δεν είναι για εσάς, κάτι οικονομολόγοι που είδαν τον μαθηματικό τύπο έσκισαν τα πτυχία τους, ένας άλλος παράτησε δουλειά και οικογένεια και έγινε καλόγερος κλπ.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτή είναι η απλοποιημένη έκδοση για το πόπολο. Τα υπόλοιπα δεν είναι για εσάς, κάτι οικονομολόγοι που είδαν τον μαθηματικό τύπο έσκισαν τα πτυχία τους, ένας άλλος παράτησε δουλειά και οικογένεια και έγινε καλόγερος κλπ.
Αστα, εγώ λέω να τη στείλω στον ripper για σπάσιμο
Για να μην πούμε για τη Ζούπερ ζωγραφιά επιπέδου Δημοτικού -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Ποιο είναι το group στο facebook?Για όσο αντέξει χωρίς να διαγραφεί η δημοσίευση: https://www.facebook.com/groups/9725917354/?ref=br_tf
-
Δεν έχω Facebook
-
Καταγγέλω τον ΕςΒι duo που έγινε αντμιν δίχως να κάνει μοντ το φιλαράκι του το Δια
Καταγγέλω τον Κούκο που ήρθε στα μέρη μου και δεν έστειλε ένα μήνυμα να πιούμε ένα τσίπουρο
Καταγγέλω τον ΤζιμΚλάρκιο για το δίλιτρό του
Καταγγέλω τον Ζορζ γιατί λέει αλήθειεςΚαι φυσικά στο ποστ του nass απάντηση καμία. Τον καταγγέλω κι αυτόν.
Τον τελευταίο καιρό ο ιός του Δία και των λοιπών παντογνωστών είχε εξαπλωθεί σε κάθε γωνία της οθόνης και η βλακεία είχε αντικαταστήσει την καλή παρέα που βρήκα κάποτε, γι αυτό και δεν εμπαινα σχεδόν καθόλου στο φόρουμ. Για να είμαι ειλικρινής λοιπόν, δε θα μου λείψει τόσο. Τα ξεφτιλίκια που έγιναν τελευταία νομίζω οτι αναλύθηκαν ήδη όσο χρειάζεται, γι αυτό και δεν μπαίνω στον κόπο. Καλά περάσαμε αυτά τα χρόνια, έκανα και 3-4 καλές φιλίες και άλλες τόσες γνωριμίες, οπότε δεν έχω παράπονο. Κερδισμένος φεύγω.
Adios
-
thymie στάσου, δε θα φύγεις ετσι μονος σου
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ποιο είναι το group στο facebook?
Για όσο αντέξει χωρίς να διαγραφεί η δημοσίευση: https://www.facebook.com/groups/9725917354/?ref=br_tf
Ευχαριστώ!!
-
Καποιο bug προκαλει αποστολη e-mail για υπαρξη απαντησης (post) στο παρων topic ενω ΔΕΝ εμφανιζεται τιποτα καινουριο.
Αdmin, που εισαι!!! Γιαα δε το φκιανσ ?!!!?!?
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Καποιο bug προκαλει αποστολη e-mail για υπαρξη απαντησης (post) στο παρων topic ενω ΔΕΝ εμφανιζεται τιποτα καινουριο.Αdmin, που εισαι!!! Γιαα δε το φκιανσ ?!!!?!?
Ο αδμιν έχει σοβαρότερες ασχολίες τώρα.
Ψάχνει εδώ και 3 μέρες πώς να γυρίσει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Καποιο bug προκαλει αποστολη e-mail για υπαρξη απαντησης (post) στο παρων topic ενω ΔΕΝ εμφανιζεται τιποτα καινουριο.Αdmin, που εισαι!!! Γιαα δε το φκιανσ ?!!!?!?
Δεν υπήρξε bug. Είχε ποστάρει ο ρηαλζους και διεγράφη σχεδόν αμέσως το ποστ
-
Μα τόσο πια
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Θα μπορουσε καποιος φιλος να μου πει πως να ανεβασω μια φωτογραφια στο φορουμ?Ευχαριστω. -
Ερώτηση: Τα γραπτά των μελών ενός φόρουμ, ανήκουν στα περιουσιακά στοιχεία του φόρουμ?
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ερώτηση: Τα γραπτά των μελών ενός φόρουμ, ανήκουν στα περιουσιακά στοιχεία του φόρουμ?άνοιξε τώρα και θέμα περι πνευματικών δικαιωμάτων....να μην συμμαζεύεται με τιποτα μετά η κατάσταση
ΡΕ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!
-
Το λέω γιατί εάν η απάντηση είναι ''ναι'' και τα γραπτά των μελών ενός φόρουμ ανήκουν στα περιουσιακά στοιχεία του φόρουμ, τότε γιατί οι συντάκτες , που δεν είναι άλλοι από τα μέλη του φόρουμ, θεωρούνται πελάτες και όχι συμπαραγωγοί του τελικού προϊόντος? Γιατί - αντί να ''σκοτωνόμαστε''- δεν γίνεται τώρα μια δημόσια συζήτηση όπου θα συμμετέχουν όλοι ώστε να μπουν οι βάσεις για ουσιαστικές αλλαγές (κάτι σαν την αναθεώρηση του Συντάγματος ) στην δομή την λειτουργία, τους κανόνες και την εξέλιξη του φόρουμ για την επόμενη μέρα ?
Θα μπορούσε να είναι η αρχή για θετικές εξελίξεις και όχι για την καταστροφή.
Λέω τώρα εγώ... -
Ξεκινα ενα τοπικ λεπον
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]