-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΥΓ. screenshot πριν το edit για όσους δεν το πρόλαβαν.
Με ποια λογικη τραβηξες screenshot? Ηξερες εκ των προτερων οτι θα διαγραφει το ποστ σου;
-
Eίσαι καινούριος εδώ, έτσι;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ΥΓ. screenshot πριν το edit για όσους δεν το πρόλαβαν.
Με ποια λογικη τραβηξες screenshot? Ηξερες εκ των προτερων οτι θα διαγραφει το ποστ σου;
Κοίτα, προηγούμενο ποστ του 21Quadra που με έβριζε με απαράδεκτο τρόπο είχε διαγραφεί (χωρίς edit, χωρίς υποδείξεις, χωρίς κυρώσεις). Επίσης από τα δικά μου ποστ ένα ~30% πλέον διαγράφεται (όχι edit, απλά εξαφανίζεται).
Για το συγκεκριμένο περίμενα να διαγραφεί το ποστ του 21, όχι το δικό μου, πόσο μάλλον να αλλοιωθεί το περιεχόμενο και το νόημά του.
Λύθηκε η απορία?
Για να δούμε τι θα γίνει με τα ποστ αυτά τώρα βέβαια...
-
Print Scrn
-
Έχω παρατηρήσει πως το 4Tforum είναι το μοναδικό από όσα παρακολουθώ, που δεν ''συνεργάζεται'' αρμονικά με το tapatalk. Π.χ. δεν μπορώ να μεταβώ στο πρώτο αδιάβαστο, με πετάει πάντα στην τελευταία σελίδα του thread, σε αντίθεση με άλλα forums που είτε χρησιμοποιώ tapatalk, είτε όχι με στέλνει πάντα στη σωστή ανάρτηση.
Κάνω κάτι λάθος, κι αν όχι, είναι εφικτό να διορθωθεί?
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Έχω παρατηρήσει πως το 4Tforum είναι το μοναδικό από όσα παρακολουθώ, που δεν ''συνεργάζεται'' αρμονικά με το tapatalk. Π.χ. δεν μπορώ να μεταβώ στο πρώτο αδιάβαστο, με πετάει πάντα στην τελευταία σελίδα του thread, σε αντίθεση με άλλα forums που είτε χρησιμοποιώ tapatalk, είτε όχι με στέλνει πάντα στη σωστή ανάρτηση.Κάνω κάτι λάθος, κι αν όχι, είναι εφικτό να διορθωθεί?
Δεν κάνεις κάτι λάθος. Και σε μας έτσι δουλεύει. προβληματικά και άκρως σπασαρχίδικα.
Πρέπει να γίνει update το api του tapatalk από τους διαχειριστές του φόρουμ. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eίσαι καινούριος εδώ, έτσι;Πριν 7 χρόνια εκανα εγγραφη, αλλα τι ρολο παιζει?
Κοίτα, προηγούμενο ποστ του 21Quadra που με έβριζε με απαράδεκτο τρόπο είχε διαγραφεί (χωρίς edit, χωρίς υποδείξεις, χωρίς κυρώσεις). Επίσης από τα δικά μου ποστ ένα ~30% πλέον διαγράφεται (όχι edit, απλά εξαφανίζεται).
Για το συγκεκριμένο περίμενα να διαγραφεί το ποστ του 21, όχι το δικό μου, πόσο μάλλον να αλλοιωθεί το περιεχόμενο και το νόημά του.
Λύθηκε η απορία?
Για να δούμε τι θα γίνει με τα ποστ αυτά τώρα βέβαια...
Δεν εχεις αδικο αλλα μου κανει εντυπωση που σε πιανει εμμονη (κατα τη γνωμη μου δινεις πολυ σημασια δλδ)...
-
μου αρέσει να δέρνω μικρά παιδάκια και να τρώω ωμές σαύρεςείδες ε?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
μου αρέσει να δέρνω μικρά παιδάκια και να τρώω ωμές σαύρες
είδες ε?
-
μου αρέσει να δέρνω μικρά παιδάκια και να τρώω ωμές σαύρες
είδες ε?
Τι να δω
-
-
Ήταν μια φορά ένας προβληματικός φορουμίτης που είχε ταλαιπωρήσει πολύ τους mods, τόσο πολύ που από κάποια στιγμή και πέρα, σχεδόν κάθε φορά που δημοσίευε κάτι του το κάνανε edit ή αν δεν είχαν χρόνο του το σβήνανε χωρίς καν να το διαβάσουν κι ας μη χρειαζόταν επέμβαση. Ο φορουμίτης αυτός, ο προβληματικός, βλέποντας ότι η κατάσταση έχει περιέλθει σε ένα σημείο γελοιότητας, μια μέρα διαμαρτυρήθηκε επειδή βρήκε ένα ποστ του το οποίο δεν χρειαζόταν κανενός είδους moderation, όχι να έχει απλά σβηστεί, αλλά να έχει αλλοιωθεί εντελώς ως προς το νόημά του.
Ρώτησε λοιπόν τους mods γιατί συνέβη αυτό και απάντηση δεν πήρε. Μετά ξαναρώτησε αλλού, σε άλλο thread, και ένας άλλος φορουμίτης μέλος του φόρουμ εδώ και 7 χρόνια, ρώτησε τον προβληματικό γιατί είχε κρατήσει screenshot των ποστς που έγιναν edit και alter χωρίς προφανή λόγο, την ώρα που τα γεγονότα είχαν ήδη δικαιώσει τον προβληματικό μας φίλο. Παρά το divide by zero της φάσης, ο θιγμένος φορουμίτης απάντησε στο επί επταετία μέλος σχετικά με την κατάσταση που βιώνει παραθέτοντας ως χαρακτηριστικά ενοχλητικό το γεγονός της παραποίησης του νοήματος ενός ποστ του με επιλεκτικό edit, δεχόμενος ως απάντηση ότι 'Δεν εχεις αδικο αλλα μου κανει εντυπωση που σε πιανει εμμονη (κατα τη γνωμη μου δινεις πολυ σημασια δλδ)'. Όλα αυτά τη στιγμή που τα γεγονότα (και όχι κάποιες εικασίες ας πούμε) δείχνουν ότι μάλλον δεν πρόκειται και για εμμονή ακριβώς.
Ο προβληματικός φορουμίτης κάνει edit το ποστ του απορημένου φίλου μας, αλλάζοντας εντελώς το περιεχόμενο και το νόημά του μπας και καταλάβει το πρόβλημα και για να ευθυμήσωμε λιγουλάκι. Πίστεψε πως με κάτι τόσο κραυγαλέο και ρωτώντας για το ξεκάρφωμα 'είδες ε?', θα καταλάβαινε ο καθένας τι ήθελε να πει εξ αρχής. Δέχτηκε την απάντηση 'Τι να δω '.
Κάποια στιγμή στο μέλλον έγινε και συνάντηση του φόρουμ σε καφετέρια ή ταβέρνα και φάγανε και ήπιανε. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πίστεψε πως με κάτι τόσο κραυγαλέο και ρωτώντας για το ξεκάρφωμα 'είδες ε?', θα καταλάβαινε ο καθένας τι ήθελε να πει εξ αρχής. Δέχτηκε την απάντηση 'Τι να δω '.
Κάποια στιγμή στο μέλλον έγινε και συνάντηση του φόρουμ σε καφετέρια ή ταβέρνα και φάγανε και ήπιανε.Δες καλυτερα την απαντηση μου στο quote του ΙΚΕ και θα καταλαβεις περισσοτερα.
-
Ρε παιδια μετα το προχτεσινο μπλακ αουτ του 4τ φορουμ , μου μειωθηκαν οι δημοσιευσεις μου..ειχα πανω απο 1200 κ τωρα λεει 960..οχι οτι εχει σημασια αλλα συνεβη κατι;
-
^ στειλε φώτο με το πουλί σου ως διαμαρτυρία σε κάποιον απο τους Admin. Εχω στείλει μέχρι τώρα 3 στον Kruz.
Στο θέμα αναβάθμιση είχαμε τίποτα νεότερο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
^ στειλε φώτο με το πουλί σου ως διαμαρτυρία σε κάποιον απο τους Admin. Εχω στείλει μέχρι τώρα 3 στον Kruz.Το αίτημα σας απορρίπτεται.
-
Εμενα παντως δεν μπαινει καν απο το tapatalk.Για ποιο λογο,καποια μικροτερα φορουμ μπορουν και αναβαθμιζονται οταν και οπου χρειαζεται και εδω δε γινεται;
-
Γιατί είναι μικρότερα
-
Ενναλακτικά θα μπορούσες να πετάξεις το Windows phone σου φίλε GREY
-
Προς τί αυτό το ύφος; Δεν είμαι από αυτούς που γνωρίζουν από αυτά τα πράγματα και έχω μια απλή απορία.Στο κατω κατω και άλλοι ζητάνε αναβάθμιση εδω και καιρό.Προσωπικά απλά μπαίνω κανονικά από explorer και είμαι ok,απλά ρώτησα για να καταλάβω και γω τι φταίει.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]