- 

Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
100 φορές έχει επισημανθεί αυτό ήδη.Δεν το θυμαμαι να εχει αναφερθει ξανα
Ειναι απο την υπογραφη μελους (δεν την αλλαζω τοσο συχνα και δεν θυμομουν τι γραφει ) ,οι διαστασεις για την φωτο αναφερονται και στον κανονισμο rules.html
 - 

Βρε Μπιλουκο ορθογραφικό είναι το προμπλεμο.
Στη σελίδα των τροχών ακόμα η ψήφος είναι αρσενικός...
 - 

Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Βρε Μπιλουκο ορθογραφικό είναι το προμπλεμο.Στη σελίδα των τροχών ακόμα η ψήφος είναι αρσενικός...
Πταισματα
 - 

Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Το φόρουμ. Φήμες λένε ότι φταίει φωτό από Astra station που πόσταρε ο χρήστης vespas στο mini chat.
Πωπω τί διαβάζω σήμερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
 - 

Αφού το γαμωSpoiler ΔΕΝ λειτουργεί οπως πρέπει μπορείτε αντί να το φτιάξετε απλά να το απενεργοποιήσετε.
 - 

Νομίζω δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει, αν υπήρχε κάποιος να ασχοληθεί θα το έφτιαχνε, ένα div δεν κλείνει σωστά. Αφού δεν υπάρχει υποστήριξη μη περιμένεις κιόλας να το απενεργοποιήσουν
 - 

Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νομίζω δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει, αν υπήρχε κάποιος να ασχοληθεί θα το έφτιαχνε, ένα div δεν κλείνει σωστά. Αφού δεν υπάρχει υποστήριξη μη περιμένεις κιόλας να το απενεργοποιήσουνΥποθέτω οτι είναι ενα τικ σε μια επιλογή το να το απενεργοποιήσεις
Ο Kruzenμπιχλερ έχει δικαιώματα admin. Δεν νομίζω να είναι και μεγάλη ή δουλειά που να θέλει γνώση για να το κάνεις.
 - 

Εμένα μου αρέσει έτσι το spoiler, δίνει χαρακτήρα.
 - 

Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα μου αρέσει έτσι το spoiler, δίνει χαρακτήρα.Εσύ είσαι συμμετοχικός. Δεν μετράει η γνώμη σου
 - 

Νομίζω καλό θα ήταν να φύγουν και μερικά ακόμα html tags ώστε να ελαφρύνει το φόρουμς και να γίνει πιο παιχνιδιάρικο.
 - 

Κι εγώ νομίζω καλό θα ήταν να φύγουν και μερικοί χρήστες γιατί παραέχει γίνει παιχνιδιάρικο....
 - 

Δώσε ονόματα, μην είσαι κοτούλα και το πετάς έτσι αυτό
 - 

- 

- 

Όταν σε φτύνουν και νομίζεις ότι βρέχει...
EPIC FUN!!!
 - 

'Εκλασε κανείς?
 - 

Η δυσωδία είναι από το σάπιο τρολλινγκ.
Όπως είπε και ο mod, πρέπει να φεύγουν μερικά πτηνά που αφοδεύουν επί παντός επιστητού.
 - 

16.88 δημοσιεύσεις ανά ημέρα
 - 

10 την ημέρα!!!
Σε αφήνω να πας για την 11η, εγώ έχω καλύτερα να κάνω απόψε. - 

Δε γίνεται να κρύβονται και τα μηνύματα στο μίνι τσατ από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα εχθρών;
Επίσης τώρα που ο Sinanai είναι βαθειά ερωτευμένος , θα ήθελα ένα πιο πλήρες σετ αγαπησιάρικων εμότικονς

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM  [#2]