-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
φτιαχτέ την ώρα στο forum+1
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
φτιαχτε την ώρα στο forumΠινακας ελενχου μελους->ρυθμισεις κοινοτητας->και εκει που λεει 'Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία: ' βαλε οχι
εχεις βαλει φανταζομαι στο 'Ωρολογιακή ζώνη:' την επιλογη utc +2
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
φτιαχτε την ώρα στο forum
Πινακας ελενχου μελους->ρυθμισεις κοινοτητας->και εκει που λεει 'Θερινή ώρα/DST σε λειτουργία: ' βαλε οχι
εχεις βαλει φανταζομαι στο 'Ωρολογιακή ζώνη:' την επιλογη utc +2
-
-
Γιατί όταν μπαίνω στο προφίλ μου δε μου δείχνει ποια είναι η πιο ενεργή ενότητά μου?
Το έβλεπα παλιά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί όταν μπαίνω στο προφίλ μου δε μου δείχνει ποια είναι η πιο ενεργή ενότητά μου?Το έβλεπα παλιά.
και γω εχω το ιδιο προβλημα αλλα ελεγα οτι φταιει το banned!
καλυτερα γιατι για καιρο ηταν το ΑΡ φορουμ αν και τη τελευταια φορα που το ειχα δει ειχε γινει ευτυχως το audi φορουμ, τωρα φοβαμαι να δω δε ξερω τι θα μου βγαλει
-
Οταν ξεπερασεις τις 5000 δημοσιευσεις δεν τα δειχνει αυτα τα στοιχεια.Κοιταξτε τα μελη που εχουν ± 5000 μηνυματα.
-
Aυτο που γραφει κατω απο το nickname τι ειναι ?
Εχει να κανει με το ποσο παλιος ειναι ο καθενας εδω μεσα?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aυτο που γραφει κατω απο το nickname τι ειναι ?Εχει να κανει με το ποσο παλιος ειναι ο καθενας εδω μεσα?
Με τις δημοσιευσεις παει.
Κοιτα τον καταλογο με τα μελη και τις δημοσιευσεις τους memberlist.php?mode=&sk=m&sd=a -
Προτείνω να αναγκαστούν όλοι οι χρήστες να εγκαταστήσουν spelling addons γιατί μας έχουν βγει τα μάτια. Αν ζει η καλή μου δασκάλα που είχα στην 1η δημοτικού κ δει ότι βλέπω εγώ θα είχε αυτοκτονήσει.
-
Εδώ πάλι καλά είναι...μπες σε κανα φόρουμ με πιτσιρικαρία και αν δεν τυφλωθείς ....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aυτο που γραφει κατω απο το nickname τι ειναι ?
Εχει να κανει με το ποσο παλιος ειναι ο καθενας εδω μεσα?
Με τις δημοσιευσεις παει.
Κοιτα τον καταλογο με τα μελη και τις δημοσιευσεις τους memberlist.php?mode=&sk=m&sd=aεγω με το banned κατρακυλησα στον πατο..
δε μου το βγαζετε σιγα σιγα.. ή σκοπευετε να το αφησετε καλου κακου?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εδώ πάλι καλά είναι...μπες σε κανα φόρουμ με πιτσιρικαρία και αν δεν τυφλωθείς ....Μα δεν μιλάω για απλά λάθη, άλλα κάτι τούβλα που τρελαίνεσαι!
εγω με το banned κατρακυλησα στον πατο..
δε μου το βγαζετε σιγα σιγα.. ή σκοπευετε να το αφησετε καλου κακου?
Στο μπάνιο σου εσύ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εδώ πάλι καλά είναι...μπες σε κανα φόρουμ με πιτσιρικαρία και αν δεν τυφλωθείς ....
Μα δεν μιλάω για απλά λάθη, άλλα κάτι τούβλα που τρελαίνεσαι!
-
Billάρα...παίζει να κάνουμε κάτι με τα maximum emoticons στα ποστ?
Έχει max 10...τα κάνουμε 20-25?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Billάρα...παίζει να κάνουμε κάτι με τα maximum emoticons στα ποστ?Έχει max 10...τα κάνουμε 20-25?
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονταν τελείως. Εχει παραγίνει το κακό με την υπερβολική χρήση τους. Επιπλέον, πόσο εκνευριστικό το να πρέπει να βάλει κανείς ένα smiley για να μην παρεξηγηθεί.
-
μα τι λες τώρα? Είναι δυνατόν να απαντάς στον πάσχο και να μην βάζεις emoticons? Έλα πάρε μερικά τώρα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
μα τι λες τώρα? Είναι δυνατόν να απαντάς στον πάσχο και να μην βάζεις emoticons? Έλα πάρε μερικά τώρα -
Οντως, χωρις τα εμοτικονς ειναι σαν ιταλικο που δεν καιει λαδια
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Billάρα...παίζει να κάνουμε κάτι με τα maximum emoticons στα ποστ?
Έχει max 10...τα κάνουμε 20-25?
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονταν τελείως. Εχει παραγίνει το κακό με την υπερβολική χρήση τους. Επιπλέον, πόσο εκνευριστικό το να πρέπει να βάλει κανείς ένα smiley για να μην παρεξηγηθεί.
To θέμα είναι όταν κάνεις quote κάποιον θα έχεις κάνει 2-3 quote και θέλεις κι εσύ να βάλεις 1-2 emoticons δε στο επιτρέπει.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]