-
Ρίχτου ρίχτου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη αλλά γιατί μου βγάζει ότι ο συνάδελφος καπετάνιος ιπτάμενος Ολλανδός-Drifter κάνει banιο ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση στο αντίστοιχο tοpic στις ανακοινώσεις?
Γιατί έτσι
Θες μήπως κι εσύ;Όχι απλά μου έκανε εντύπωση
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι απλά μου έκανε εντύπωσηΥΓ. Εμαθα και τι σημαίνει το emoticon που δεν καταλάβαινα σε τι χρησιμεύει!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη αλλά γιατί μου βγάζει ότι ο συνάδελφος καπετάνιος ιπτάμενος Ολλανδός-Drifter κάνει banιο ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση στο αντίστοιχο tοpic στις ανακοινώσεις?
Γιατί έτσι
Θες μήπως κι εσύ;Αμα πω οτι εφαγε κρεμμυδι χθες γλιτωνει???
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ενώ στην αρχή έδειξε να δούλεψε σε κάποια θέματα που είχανε το πρόβλημα τώρα επανήλθε.Πρόταση: Γίνεται στην μπάρα που βγάζει για τα βιντεάκια του youtube να προστεθεί και η δυνατότητα να μεγαλώνει η εικόνα σε fullscreen?
Δε γίνεται (φαντάσου χάος στη σελίδα...) αλλά δεξί κλικ πάνω στο video και μπορείς να το παίξεις απευθείας σε youtube.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ενώ στην αρχή έδειξε να δούλεψε σε κάποια θέματα που είχανε το πρόβλημα τώρα επανήλθε.
Στο 'Posts προς Θεσσαλονικείς' ακόμα με πετάει 5 σελίδες πίσω. Επίσης, στο 'Ferrari aka Realzeus forum' με πηγαίνει μια σελίδα πίσω. Αυτά όταν πατάω το κουμπί των μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων πάντα.
Πρόταση: Γίνεται στην μπάρα που βγάζει για τα βιντεάκια του youtube να προστεθεί και η δυνατότητα να μεγαλώνει η εικόνα σε fullscreen?
Δε γίνεται (φαντάσου χάος στη σελίδα...) αλλά δεξί κλικ πάνω στο video και μπορείς να το παίξεις απευθείας σε youtube.
Γιατί χάος? Όπως είναι στο facebook η μπάρα για παράδειγμα, όταν ανεβάζει κάποιος βιντεάκι.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ενώ στην αρχή έδειξε να δούλεψε σε κάποια θέματα που είχανε το πρόβλημα τώρα επανήλθε.
Στο 'Posts προς Θεσσαλονικείς' ακόμα με πετάει 5 σελίδες πίσω. Επίσης, στο 'Ferrari aka Realzeus forum' με πηγαίνει μια σελίδα πίσω. Αυτά όταν πατάω το κουμπί των μη αναγνωσμένων δημοσιεύσεων πάντα.
Εγραψε καποιος οτι φτιαχτηκαν αυτα τα δυο θεματα;
-
Όχι. Υπέθεσα ότι αφού φτιάξατε το πρόβλημα στο 'AR' και στο 'βάλτε μια φώτο από το αυτοκίνητό σας' θα το είχατε φτιάξει και στα υπόλοιπα θέματα, πχ στο 'Ferrari forum' αλλά και στoυς Θεσσαλονικείς .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Όχι. Υπέθεσα ότι αφού φτιάξατε το πρόβλημα στο 'AR' και στο 'βάλτε μια φώτο από το αυτοκίνητό σας' θα το είχατε φτιάξει και στα υπόλοιπα θέματα, πχ στο 'Ferrari forum' αλλά και στoυς Θεσσαλονικείς .Nα μην υποθετεις την αλλη φορα
πλακα κανω ,απλα προκυπτει θεμα με τα λινκ προς τις παλιες δημοσιευσεις και το θεμα ειναι προς συζητηση
-
Οταν ειναι καποιος στην λιστα των εχθρων μπορει να στειλει πμ???
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Οταν ειναι καποιος στην λιστα των εχθρων μπορει να στειλει πμ???μισο να σου στειλω...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οταν ειναι καποιος στην λιστα των εχθρων μπορει να στειλει πμ???
μισο να σου στειλω...
-
Πως μπορώ να βάλω μια μικρή φωτογραφία στην 'υπογραφή' μου?
-
Την ανεβάζεις κανονικά στο iamgeshack ή οπουδήποτε αλλού και απλά προσέχεις στο resize..
Noμίζω υπάρχει κανονισμός στο φόρουμ για όριο.. -
Ευχαριστώ. Θα το ψάξω με το μεγεθος. Θέλω να είναι πολύ μικρή.
-
Μεχρι το μεγεθος του αβαταρ επιτρεπεται, για πιο μικρη τωρα, πολλα σαιτς εχουν και 'χειροκινητη' ρυθμιση μεγεθους
-
επειδή έχει καταντήσει βαρετό το παιχνίδι 'κλείδωσε-ξεκλείδωσε' θα πρότεινα να μπει ένα mod που να επιτρέπει στον δημιουργό του θέματος να μπορεί να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει ένα θέμα του όποτε θέλει ώστε να μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να κρατήσει μια ισορροπία πριν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.
-
δλδ αν ο δημιουργός του θέματος του ΔΝΤ αποφασίσει ότι δε γουστάρει να ακούει άλλο γι αυτό το θέμα, οι υπόλοιποι θα πρέπει να ανοίξουν άλλο?
-
υποτίθεται ότι θα υπάρχει σχετικός λόγος για να το κάνει αυτό Παναγιώτη, π.χ. αν πιστεύει ότι το θέμα παρεκτρέπεται ή υπάρχουν flame baiters (που δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος στάνταρτντ κανονισμός γι'αυτούς, μόνο κατά βούληση )
anyway
επίσης υπάρχει ακόμα το πρόβλημα με τα spoiler που χαλάει η html του post, φταίει ένα div που δεν κλείνει σωστά, το έχω επισημάνει σε προηγούμενο post
-
Πως είναι το 24ωρο στα γενέθλια? Και ποια μέρα είναι η σωστή?
Από χθες το βράδυ (22/5/11) στις εννιά είδα να αναφέρει τα γενέθλια του bibendum και συνεχίζει έως και τωρα!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]