-
Ευχαριστούμε παιδιά. Κι εσείς ότι επιθυμείτε, τα όνειρά σας ευχές μου!!!
-
Αν και αργοπορημενος χρονια πολλα σε ολους και ειδικα στους εορταζοντες των τελευταιων ημερων.
-
Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές και στέλνω και τις δικές μου σε όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες. Να είμαστε όλοι καλά και πάντα με υγεία.
-
Mπηκα να ευχηθω με τη σιερα μου καλη πρωτοχρονια μιας και θα ειμαι Τιρανα αυτο το τετραημερο.Καλη Χρονια και ευτυχισμενο το 2012.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Mπηκα να ευχηθω με τη σιερα μου καλη πρωτοχρονια μιας και θα ειμαι Τιρανα αυτο το τετραημερο.Καλη Χρονια και ευτυχισμενο το 2012.Ελα ρε!Πηρες πισωκινητο;
Καλη χρονια Γιωργακο!!
-
Χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ,με υγεία και ευτυχία για το 2012.
Εύχομαι, κόντρα στις προβλέψεις που θέλουν το 2012 να ειναι ακόμα πιο δύσκολο από το 2011,να κάνει την έκπληξη,και να ειναι η καλύτερη χρονιά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο,για όλους!!!!
Τα καλύτερα έρχονται!!!!
**ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ** -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mπηκα να ευχηθω με τη σιερα μου καλη πρωτοχρονια μιας και θα ειμαι Τιρανα αυτο το τετραημερο.Καλη Χρονια και ευτυχισμενο το 2012.
Ελα ρε!Πηρες πισωκινητο;
Καλη χρονια Γιωργακο!!
Τελικα τρολαρα βρηκα ιντερνετ.
Καλη πρωτοχρονια Bill μακαρι να πηγαινα ταξιδι με σιερρα.
-
Καλη Χρονια σε ολους σας!!! Να εχετε υγεια, επιτυχιες, χρηματα (για βενζινη και για φαγητο κατοπιν παραπονων απο τον Mad_Max_Geo ) κι ο,τι αλλο εσεις επιθυμειτε!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλη Χρονια σε ολους σας!!! Να εχετε υγεια, επιτυχιες, χρηματα (για βενζινη ) κι ο,τι αλλο εσεις επιθυμειτε!!Οχι μονο για βενζινη ρε τι θα φαμε?
-
Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε!
-
Ισχύει ότι ο Cavallino, ο Elteo, ο gakost και ο Μπιλάρας Ξάντια έχουν γεννέθλια; Αν ναι, διπλές ευχές και για τα γεννέθλια και για το νέο έτος!!! Ιδιαίτερα στον Μάνο που έχω την τύχη να τον γνωρίζω από κοντά, και είμασταν συντοπίτες στην Γηραία Αλβιώνα, εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα!
Λεωνίδα, εσένα σου τα είπα και από αλλού αλλά χρόνια πολλά και από εδώ!
Επίσης στους φίλους μου Famas, Vasgti και Bill33 τις καλύτερες ευχές μου για τις ονομαστικές τους εορτές! Το αυτό και για κάθε άλλον εορτάζοντα!
-
Πολλες ευχες σε:
Εlteo και Cavallino πολυχρονοι,
Famas, Bill33 και Billopoulo χρονια πολλα και
σε ολους καλη χρονια.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Καλή χρονιά σε όλους!
Όντως εγώ έχω και γενέθλια σήμερα. Σας ευχαριστώ για τις ευχές. -
Καλη χρονια κυριοι γεματη υγεια χαρα και οτι αλλο επιθυμειτε!!! Χρονια πολλα στους φιλους Βασιληδες και σε οσους -πολλους- εχετε γενεθλια!!!
-
Χρονια πολλα bill33 κια στους υπολοιπους Βασιληδες του φορουμ!Επισης πολυχρονοι αυτοι που εχουν γενεθλια σημερα!!!!
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια και γιορτή.Χρόνια πολλά ιδιαίτερα στον Billopoulo. Εύχομαι ό,τι καλύτερο.
Και ένα ευχαριστώ σε αυτόν και την κοπέλα του. Ξέρουν αυτοί.Καλόν ύπνο σε όσους γυρίσαμε τώρα.
-
Χρονια πολλα σε ολους,καλη χρονια.
Χρονια πολλα στους συνονόματους αλλα και σε οσους εχουν γενεθλια σημερα -
χρόνια πολλά στον BILL33
καλή χρονιά σε όλους σας με υγειά. -
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Καλή χρονιά σε όλους! -
Καλή μας χρονιά και Μάνο και Βασίληδες και γενεθλιάζοντες και εορτάζοντες χρόνια σας πολλά και με υγεία!!
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ! [#5]