-
-
εγω συμβιβαζομαι με το να μασαω καπνο και να τον φτυνω μπροστα τους
Youtube Video -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσο για τα χαρτακια και γω το σκεφτομαι να το παω σε ασημενια, εχει αρχισει να με ενοχλει και η χαρτουρα των γαλαζιων
καλα τα αλλα χαρτονια που καπνιζουν οι υπολοιποι πραγματικα με ενοχλουν
το οτι μπορεις να επιλεξεις χαρτακια ειναι αλλο ενα + των στριφτων
ενταξει και τα γαλαζια ειναι απ'τα λεπτα.. εγω δεν εχω προβλημα με τα γαλαζια...
τα χαρτονια γενικως δεν παλευονται με τιποτα (και κανουν φυσικα κ περισσοτερο κακο!!)δε μπορεις να επιλεξεις μονο χαρτακια αλλα και φιλτρακια
Βρηκα συμβιβαστικη λυση στο προβλημα αντικαπνιστες vs καπνιστες !
smokers & antismokers dont mix like two dicks and no bitch
εχουμε ΠΟΛΕΜΟ
-
φιλτρακια εχω συνηθισει τη κλασικη λυση, ειχα δοκιμασει και τα rizzla , τα οποια καλα ηταν αλλα δε μπορουσα να τα συνηθισω
ουτε να τα βρω παντου
τα swan παντως θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα και η μεγαλη μουφια τους ειναι τα απλα slim τα οποια δεν κρατανε τιποτα, πρεπει να ειναι τα ιδια με τα extra slim λιγοτερο συμπιεσμενα
βεβαια δε με νοιαζουν γιατι το τσιγαρο μετα γινεται ατελειωτο και να θες να το τελειωσεις με αυτο το φιλτρακι στη μεση περιπου εχει πηξει και η γευση γινεται τελειως κουραδα, αρα πετας καπνο
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
H πιστη δεν ειναι ... κολλημα.
Όχι, είναι συνειδητή και ώριμη επιλογή...
Oχι, συνειδητη και ωριμη επιλογη ειναι το να εισαι αθεος . Ειναι γνωστο οτι οι μεγαλυτεροι επιστημονες, φιλοσοφοι κ.τ.λ ηταν αθεοι
Στα σοβαρα τωρα , το 99% των ανθρωπων που βοηθησαν να προχωρησει η επιστημη, πιστευαν στον Θεο και ετσι καταρριπτεται το γελοιοτατο επιχειρημα των νεοΕλληνων ψευτοκουλτουριαδηδων ,οτι οσοι πιστευουν στον Θεο ειναι βλακες.
Ο Αινσταιν βλακας? Ο Σωκρατης?
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Στα σοβαρα τωρα , το 99% των ανθρωπων που βοηθησαν να προχωρησει η επιστημη, πιστευαν στον Θεο και ετσι καταρριπτεται το γελοιοτατο επιχειρημα των νεοΕλληνων ψευτοκουλτουριαδηδων ,οτι οσοι πιστευουν στον Θεο ειναι βλακες.
Ο Αινσταιν βλακας? Ο Σωκρατης?
+ψευδοπρωθυπουργός του ψευδοκράτους
(μη πω και +κρατίδιο των σκοπίων και το βαρύνω )ο άθεος με το νεοΈλληνας και το ψευτοκουλτουριάρης που κολλάει;
όσοι πιστεύουν είναι αυθεντικότεροι 'Ελληνες;
αυτό που γράφεις νομίζεις ότι έχει οποιαδήποτε βάση σαν συλλογισμός;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βρηκα συμβιβαστικη λυση στο προβλημα αντικαπνιστες vs καπνιστες !ναι ναι μασηστε ελευθερα καπνο , ειναι ακομα πιο καρκινογονος κανει ωραιο look
http://www.youtube.com/watch?v=vkp9DTPA_lk&feature=related
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ναι ναι μασηστε ελευθερα καπνο , ειναι ακομα πιο καρκινογονος κανει ωραιο look
smokers & antismokers dont mix like two dicks and no bitch
εχουμε ΠΟΛΕΜΟ
Ισως εχει δικιο ο skye τελικα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βρηκα συμβιβαστικη λυση στο προβλημα αντικαπνιστες vs καπνιστες !Έχω δοκιμάσει, δε λέει τίποτα. Θέλω τη νικοτίνη μου να βγάζει ντουμάνι, τέλος
Άσε που... ο καρκίνος της κάτω γνάθου αποκτιέται πιο εύκολα...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
τον 25 λες εε;
εγω τον 50αρι τον κανω αυθημερον
Απλα με σοκαρες
Αγορι μου μιλαμε για τρελη εξαρτηση
κανε κατι ρε συ να εστω να το μειωσεις
τον καπνο δεν τον κανω συνεχεια ,σπανια.
τωρα καπνιζω 3-4 πακετα μαλμπορο την ημερα.μερικες φορες αμα πιω το βραδυ αρκετα τα ξεπερναω αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο κανω συνολο,μπορει και 5 πακετα.το κακο ειναι οτι πινω συχνα και οταν πινεις καπνιζειςεγω μετα το στρατο και αν, δεν παιζει στο αμεσο μελλον
Αυτο το λενε πολλοι , το τσιγαρο δεν το κοβεις με προγραμμα π.χ μετα τον στρατο 'η μολις κανω εκεινο 'η το ταδε.
Σχεδον ολοι μου οι φιλοι λεγανε το καλοκαιρι οτι απο 2 Ιουλιου που υποτιθεται θα απαγορευοταν το τσιγαρο θα το κοβανε............. μεχρι στιγμης κανενας δεν το εκοψεαλλα περα απο το οτι εισαι σαπιος, δεν ειναι ευκολο να παθεις κατι θανατηφορο
κινδυνευουμε απο πολλα περισσοτερα πραγματα, πιστεψε με
Εισαι με τα καλα σου ????
Πρωην συνεργατης στην δουλεια εφυγε 36 χρονων απο καρκινο των πνευμονων εξ αιτιας του τσιγαρου καπνιζε 3 πακετα την ημερα
οταν ακουω για καρκινο ξενερωνω απτη ζωη μου και νεος ανθρωπος,κριμα.το θεμα ειναι να το κοψουμε να υσηχασουμε απαυτην την αρωστεια.
αμα εχεις δυναμη και σκεφτεσαι σωστα , το κοβεις.
να παει στο διαολο η μαλακια ,τι μου λες τωρα για λαιμο ,αλλου ειναι το κακο.Μακαρι εστω να κανετε μια προσπαθεια και να ζητησεις βοηθεια απο τον φαρμακοποιο σου .
Οι πρωτες 2 εβδομαδες ειναι οι δυσκολες ! μετα θα εισαι αλλος ανθρωποςτι να μου κανει ο φαρμακοποιος ,μονος μου θα παρω αποφαση και θα το κοψω,το εχω παρει αποφαση οτι θα κοπει πολυ συντομα.τωρα που ακουσα οτι θα πανε και 4 ευρω πιστευω θα με διευκολινει.
-
Πόσααααααααααα 5 πακέτα την ημέρα?
-
'Χάσαμε την πρωτιά από την Αυστρία στο κάπνισμα!!'
'Δεν είναι τελικά η Ελλάδα η χώρα εκείνη που κατέχει τα... πρωτεία στο κάπνισμα -και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο- αλλά η Αυστρία, καθώς σύμφωνα με έρευνα, εκεί εντοπίστηκε το μεγαλύτερο αναλογικά με τον... πληθυσμό της ποσοστό καπνιστών!Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετικό ρεπορτάζ του το έγκυρο εβδομαδιαίο περιοδικό της Αυστρίας «Προφίλ», με ποσοστό καπνιστών που αγγίζει το 36,35% του συνολικού πληθυσμού της η πατρίδα του Μότσαρτ κατέχει πια την πρώτη θέση στον κατάλογο «Γκίνες παγκοσμίων ρεκόρ 2008».Την ακολουθεί η χώρα μας, όπου οι καπνιστές μόλις και μετά βίας αγγίζουν το 35%, ενώ τρίτη στην κατάταξη είναι η Ουγγαρία με ποσοστό 23,8%.
http://www.inews.gr/60/chasame-tin-prot ... pnisma.htm -
στην αυστρια επισης εχουν πολλα παραθυρακια οι νομοι κατα του καπνισματος απ'οτι διαβαζα σε μια εφημεριδα και ενω υποτιθεται οτι κι εκει απαγορευεται το καπνισμα , ουσιαστικα επιτρεπεται παντου και κανεις δε νοιαζεται για το αντιθετο
αυτες ειναι πολιτισμενες χωρες
αυτους που δε καταλαβα πώς τους περιορισαν ειναι τους γαλλους που ειναι παραδοσιακοι καπνιστες.. γιατι δεν παιρνει ποδι αυτο το @@@@δι ο σαρκοζι επιτελους?
-
στην αυστρια επισης εχουν πολλα παραθυρακια οι νομοι κατα του καπνισματος απ'οτι διαβαζα σε μια εφημεριδα και ενω υποτιθεται οτι κι εκει απαγορευεται το καπνισμα , ουσιαστικα επιτρεπεται παντου και κανεις δε νοιαζεται για το αντιθετοαυτες ειναι πολιτισμενες χωρες
αυτους που δε καταλαβα πώς τους περιορισαν ειναι τους γαλλους που ειναι παραδοσιακοι καπνιστες.. γιατι δεν παιρνει ποδι αυτο το @@@@δι ο σαρκοζι επιτελους
Πολλα νευρα βρε συ!!!!
-
τον εχω αχτι απο παλια αυτον, για τους νομους του περι internet
και μας το παιζει και εχω-ελληνικες-ριζες
(καμια σχεση φυσικα) -
τον εχω αχτι απο παλια αυτον, για τους νομους του περι internetκαι μας το παιζει και εχω-ελληνικες-ριζες
(καμια σχεση φυσικα)Ο νόμος για το κάπνισμα ειναι του 1992 και εφαρμόστηκε το 2008 γιατί αυτό προβλεπόταν οταν ψηφίστηκε.
Οι Γάλλοι δεν είναι τόσο μανιώδεις καπνιστές όσο νομίζετε -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τωρα καπνιζω 3-4 πακετα μαλμπορο την ημερα.μερικες φορες αμα πιω το βραδυ αρκετα τα ξεπερναω αλλα δεν μπορω να ξερω ποσο κανω συνολο,μπορει και 5 πακετα.το κακο ειναι οτι πινω συχνα και οταν πινεις καπνιζεις .
Τι να μου κανει ο φαρμακοποιος ,μονος μου θα παρω αποφαση και θα το κοψω,το εχω παρει αποφαση οτι θα κοπει πολυ συντομα.τωρα που ακουσα οτι θα πανε και 4 ευρω πιστευω θα με διευκολινει.4-5 πακετα
**ΠΡΕΠΕΙ να πας στον φαρμακοποιο 'η στον γιατρο **
η εξαρτηση σου απο την νικοτινη ειναι παρα πολυ μεγαλη
η θεληση σου σε συνδιασμο με επιθεματα νικοτινης θα σε βοηθησει να απαλλαγεις απο το καπνισμα. -
τον εχω αχτι απο παλια αυτον, για τους νομους του περι internetΚάνε ένα τσιγαράκι ρε φίλε, να στανιάρεις...
Το Hadopi BTW, το βλέπω να κόβεται ως αντισυνταγματικό.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
τον εχω αχτι απο παλια αυτον, για τους νομους του περι internet
Κάνε ένα τσιγαράκι ρε φίλε, να στανιάρεις...
Το Hadopi BTW, το βλέπω να κόβεται ως αντισυνταγματικό.
Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Για να δούμε...
-
Ούτε πίνεις πολύ, ούτε καπνίζεις πολύ, δεν πρόκειται να πάθεις καρκίνο στο λαιμό.
Οι στατιστικές πάντως λένε ότι ΑΝ το κόψεις (και το κάπνισμα και το αλκοόλ) ΚΑΙ δεν έχεις πάθει καρκίνο μέχρι τότε, οι πιθανότητες να εμφανίσεις καρκίνο μετά είναι ίδιες σαν να μην είχες καπνίσει ποτέ.
Γι αυτό κόψτο σήμερα.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]