-
εμενα μου ειπαν να μετρησω μεχρι το τρια .
-
Χτες το βράδυ βρέθηκα Κολωνία για μια μπύρα.
Σε όλα τα μαγαζιά κάπνιζαν κανονικότατα
Ρωτησα μια φίλη μου που σπουδάζει εκεί τί παίζει και μου λέει ότι στην περιοχή τον αντικαπνιστικό τον έχουν συνδέσει με κάιρο -
οποτε φαντασου εδω στην Ελλαδα τι γινεται
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Χτες το βράδυ βρέθηκα Κολωνία για μια μπύρα.
Σε όλα τα μαγαζιά κάπνιζαν κανονικότατα
Ρωτησα μια φίλη μου που σπουδάζει εκεί τί παίζει και μου λέει ότι στην περιοχή τον αντικαπνιστικό τον έχουν συνδέσει με κάιροAυτα ειναι φιλε μου.
Ευρωπη. -
Η Κολωνία δεν είναι τίγκα στους Έλληνες και τους Τούρκους; Αν όχι, πως εξηγείται τέτοια decadence;
-
μπα, και οι γερμανοί μια χαρά κάπνιζαν
Φαντάσου, μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να κάνω κανένα μετά από καιρόόχι τπτ άλλο να προβάρω και την τσιγαρίλα στα ρούχα τώρα που κατεβαίνω ελλάδα
-
δε καταλαβαινω γιατι θεωρουνται οι υπολοιποι ευρωαπαιοι ποιο πολιτισμενοι και οτι και καλα δεν καπνιζουν
(ας μη μιλησω για το οτι αυτοι δεν αγοραζουν αυτοκινητα για μουρη οπως οι ελληνες και αλλες υπερβολες )και στην Αυστρια παντως εχω διαβασει οτι ο νομος πρακτικα δεν εφαρμοζεται..
-
Κοίτα, στην Ολλανδία, στη Γαλλία, τηρείται αυστηρότατα (δεν ξέρω τί γίνεται στο νότο βέβαια, θα μας πει ο μιραζ που γύρισε).
Στο βέλγιο ψιλοκαπνίζουν.
Αυτή η τσιγαρίλα πάντως με μπάφιασε, έχω ξεσυνηθίσει κι όλας
-
στη Γαλλια μου εκανε μεγαλη εντυπωση να σου πω την αληθεια.. μιας και οι γαλλοι ειναι γνωστοι καπνιστες παγκοσμιως..
τι να πω ισως φταιει η δημοκρατικη τους κυβερνηση ακομα θυμαμαι αυτο τον αθλιο νομο που πηγε να περασει ο ζουμπας για το ιντερνετ και την πειρατια (οπου θα σου εκοβαν τελειως το ινετρνετ μετα απο καποια warn , σαν ban στο φορουμ ενα πραγμα ) αλλα ευτυχως το ανωτατο δικαστηριο εκρινε αντισυνταγματικη τη μη δυνατοτητα προσβασης στο internet
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στη Γαλλια μου εκανε μεγαλη εντυπωση να σου πω την αληθεια.. μιας και οι γαλλοι ειναι γνωστοι καπνιστες παγκοσμιως..τι να πω ισως φταιει η δημοκρατικη τους κυβερνηση ακομα θυμαμαι αυτο τον αθλιο νομο που πηγε να περασει ο ζουμπας για το ιντερνετ και την πειρατια (οπου θα σου εκοβαν τελειως το ινετρνετ μετα απο καποια warn , σαν ban στο φορουμ ενα πραγμα ) αλλα ευτυχως το ανωτατο δικαστηριο εκρινε αντισυνταγματικη τη μη δυνατοτητα προσβασης στο internet
Αυτό το ίδιο δικαστήριο, όμως, δεν έχει κρίνει ακόμα αντισυνταγματικό το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
-
το ωραιο ηταν που πριν λιγο καιρο διαφημιζαν ολες οι χωρες οτι θα κοπει το καπνισμα και τελικα δεν εγινε τιποτα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
στη Γαλλια μου εκανε μεγαλη εντυπωση να σου πω την αληθεια.. μιας και οι γαλλοι ειναι γνωστοι καπνιστες παγκοσμιως..
τι να πω ισως φταιει η δημοκρατικη τους κυβερνηση ακομα θυμαμαι αυτο τον αθλιο νομο που πηγε να περασει ο ζουμπας για το ιντερνετ και την πειρατια (οπου θα σου εκοβαν τελειως το ινετρνετ μετα απο καποια warn , σαν ban στο φορουμ ενα πραγμα ) αλλα ευτυχως το ανωτατο δικαστηριο εκρινε αντισυνταγματικη τη μη δυνατοτητα προσβασης στο internet
Αυτό το ίδιο δικαστήριο, όμως, δεν έχει κρίνει ακόμα αντισυνταγματικό το νόμο για την απαγόρευση του καπνίσματος. Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό;
δε ξερω , εγω τους νομους τους επικαλουμαι οποτε με συμφερει
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τα applebees αμερικάνικα δεν είναι? Φαντάζομαι κανονικά θα ισχύει ότι και στα Friday's όπου σαν κλασσικό αμερικάνικο απαγορεύεται το τσιγάρο (πλέον...) σε όλο το μαγαζί. Ίσως θα έπρεπε να στείλεις κανένα mail στην μαμά applebees να ρωτήσεις το καθεστώς . Στο τέλος μου φαίνεται ότι μόνο στα starbucks και στο garcon θα πηγαίνουμε... Και δεν φταίνε μόνο οι εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά φταίει και η έλλειψη σεβασμού προς τον διπλανό μας...Μου κάνω quote για να αναφέρω ότι το garcon για μένα έπαψε να υπάρχει... Εξηγούμαι... Πήγα σήμερα για καφέ με έναν φίλο μου, θυμούμενος την δήλωση του υπεύθυνου του καταστήματος στις εφημερίδες μετά την 1/7/2009 ότι το απαγόρεψαν το κάπνισμα στους εντός χώρους (χαρακτηριστικό απόσπασμα από δήλωση του υπευθύνου '...Σκοπεύουμε να τους δίνουμε… κουβερτούλα, για να μην κρυώνουν, όπως γίνεται στο εξωτερικό...'). Μπαίνω μέσα και βλέπω παντού τασάκια και παντού να καπνίζουν. Ε λέω θα κάνανε τον κάτω όροφο καπνιστών και πάνω που έχει και το φαγητό θα είναι μη καπνιστών, οπότε και εγώ πηγαίνω πάνω. Αμ δε, και πάνω τα ίδια. Μάλιστα ήταν κάμποσοι που μιλούσαν με τους σερβιτόρους και συζητούσαν για το τσιγάρο και τι χάλια είναι αυτά. Καθόμαστε με τον φίλο μου, και σε κάποια φάση εκεί που πίναμε καφέ έρχεται ένας 'κύριος' και ανάβει μια πουράκλα να. Περιττό να σας πω ότι στο 10λεπτο σηκωθήκαμε, πληρώσαμε και φύγαμε. Στην είσοδο όμως είπα να μιλήσω με έναν κύριο που υποδέχεται τους πελάτες και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Djalma(D): με συγχωρείτε, επιτρέπεται το κάπνισμα εντός του καταστήματος?
Υποδοχή (Υ):* Ναι, επιτρέπεται*
D:Ο νόμος δεν ισχύει σε σας? ( το κατάστημα είναι σαφώς μεγαλύτερο από 70τμ)
Y: Δεν μας έχει σταλθεί εγκύκλιος οπότε το κάναμε καπνιστών.
D:Δηλαδή περιμένετε να σας σταλθεί εγκύκλιος για να το απαγορεύσετε? Από μόνοι σας δεν μπορείτε?
Υ: Ναι,πρέπει για να ξέρουμε τις κυρώσεις.
Μα καλά, δηλαδή για να καταλάβω, πρέπει να σας πούνε ότι θα έχετε κυρώσεις για να εφαρμόσετε τον νόμο??
Υ: Ναι,σαφώς. Είχε δοθεί μια παράταση για τα καταστήματα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον νόμο τελικά και αν θα ισχύσει ή όχι.
Με συγχωρείτε, αλλά εσείς διαφημιζόσασταν το καλοκαίρι σαν κατάστημα ΜΗ καπνιστών*.
Υ: Ναι αλλά τώρα αλλάξαμε, όλα τα καταστήματα είναι καπνιστών.
Λάθος κάνετε, κάποιοι συμμορφώθηκαν και στους κλειστούς χώρους απαγορεύεται το κάπνισμα και προφανώς πλέον θα πηγαίνω ΜΟΝΟ σε εκείνα και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εδώ μεσα. Ευχαριστώ πολύ, γεια σας.
Υ:* Γεια σας.*- “Στο** Garcon Brasserie **δεν επιτρέπεται στο προσωπικό το κάπνισμα εδώ και πολύ καιρό”, μας ενημερώνει ο Δημήτρης Μπάκας, από τους υπεύθυνους του χώρου. “Όσο για τους πελάτες μας, πρέπει μάλλον να περιοριστούν στον εξωτερικό χώρο, καθώς δεν ξέρουμε ακόμη αν θα φτιάξουμε το ειδικό κουβούκλιο. Σκοπεύουμε να τους δίνουμε… κουβερτούλα, για να μην κρυώνουν, όπως γίνεται στο εξωτερικό” από εδώ
Τραγική αντιμετώπιση καταστήματος που θέλει να λέει ότι σέβεται τους πελάτες τους. Θα μπορούσε να μου πει, ότι ναι έχετε δίκιο σαν μη καπνιστής απλώς δεν γινόταν αλλιώς κλπ μπούρδες για να μην με αναγκάσει στο σημείο να τους πω ότι δεν θα ξαναπάω.
-
σε οποιον δεν αρεσει το καπνισμα μαγκες ,καθεται σπιτι του και πινει καφε
οι καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι απο τους μη καπνιστες και θα κανουμε οτι θελουμε.
το πιατο μονοι μας το γεμιζουμε και μονοι μας το καθαριζουμε.
θα φουμερνουμε οπου θελουμε και οτι θελουμε. -
Τέλος. Η χώρα ανήκει στους καπνιστές. Οι υπόλοιποι να φύγουν να πάνε αλλού.
Italakias speaking -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σε οποιον δεν αρεσει το καπνισμα μαγκες ,καθεται σπιτι του και πινει καφεοι καπνιστες ειμαστε περισσοτεροι απο τους μη καπνιστες και θα κανουμε οτι θελουμε.
το πιατο μονοι μας το γεμιζουμε και μονοι μας το καθαριζουμε.
θα φουμερνουμε οπου θελουμε και οτι θελουμε.ρε italakia αμα όπως κάθεσαι και πίνεις το ποτό σου ερθω δίπλα σου, τον βγάλω έξω και στον φορέσω -γιατί οι κολομπαράδες είναι περισσότεροι απ οτι νομίζεις- θα ενοχληθείς η οχι (γιατί μπορεί και να γουστάρεις)
μη σου πω οτι είναι και λιγότερο βλαπτικό απο το τσιγάρο
-
-
+100000000000
-
ηρθαν τ αλογα να τρεξουν ,πλακωσαν και τα γαιδουρια.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
+100000000000γελα γελα , την καπνα θα τρως στην μαπα οταν θα βγαινεις εξω απτο σπιτι σου
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]