-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Το καθάρισες ποτέ ; Το G3 θεωρείται πολύ καλό όπλο.
Το G3 θεωρείται καλό όπλο αλλά όχι αυτό του ΕΣ, καθώς η μείωση της ποιότητας των μετάλλων, σε σχέση με το αυθεντικό γερμανικό, προκαλεί εμπλοκές. Αυτά είναι πράγματα που έλεγαν οι ίδιοι οι αξιωματικοί...Απο κει και πέρα, όταν βλέπεις τον κάθε μλκα τρελαμένο να το πετά κάτω ή κι εγώ δεν ξε΄ρω τι άλλο, όσο καλά κι αν είναι τα όπλα...
Να σκεφτώωω...του 84 όπλο, το 2008 είναι ήδη 24 ετών. 4 εσσό τη χρονιά να βάλουμε, 96 άτομα κατ'ελάχιστον χρεωμένα με το όπλο. Ε, το όπλο είναι σαν τη γυναίκα δεν λέγαμε στο στρατό; σκέψου μια τύπισσα με 96 σχέσεις.
-
Σήμερα πληροφορήθηκα από φίλο ότι σε Μονάδα της Π.Α. άρχισαν σκοπιές ακόμα και οι Ασμιες από παραγωγικές σχολές!!! Να δω τι άλλες επιπτώσεις θα έχει η φροντίδα των πολιτικών μας στο στράτευμα!!!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
υπάρχουν πολλές σκοπιές με γεμιστήρα. Απλώς τα 3 πρώτα είναι αβολίδωτα. πάντως πιστεύω οτι είναι πολύ δύσκολα να 'ρίξεις' στην αλλαγή σου! μισή ώρα πριν αρχίζεις να κοιτάς το ρολόι κάθε...λεπτό, παρά τέταρτο αρχίζεις να ψάχνεις που άφησές τι, και απ τις παρά δέκα το μυαλό είναι κολλημένο στην αλλαγή σου. Άσε που πλέον παντού είναι διπλοσκοπιέςΥπάρχουν αρκετές σκοπιές με φορεμένους γεμάτους γεμιστήρες. Και εγώ είχα ακούσει ότι οι πρώτες σφαίρες είναι τζούφιες αλλά απο τη στιγμή που έβλεπα τη βολίδα να εξέχει από τον κάλυκα νόμιζα πως ήταν μούσι. Τελικά μπορεί απλά να μην έχουν εκρηκτική ύλη...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σήμερα πληροφορήθηκα από φίλο ότι σε Μονάδα της Π.Α. άρχισαν σκοπιές ακόμα και οι Ασμιες από παραγωγικές σχολές!!! Να δω τι άλλες επιπτώσεις θα έχει η φροντίδα των πολιτικών μας στο στράτευμα!!!Δεν πειραζει!! Αλλωστε οπως μας ελεγαν η σκοπια ειναι απο τα σημαντικοτερα πραγματα σε καθε στρατοπεδο... (οι ιδιοι τα ελεγαν!)
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Σήμερα πληροφορήθηκα από φίλο ότι σε Μονάδα της Π.Α. άρχισαν σκοπιές ακόμα και οι Ασμιες από παραγωγικές σχολές!!! Να δω τι άλλες επιπτώσεις θα έχει η φροντίδα των πολιτικών μας στο στράτευμα!!!
Δεν πειραζει!! Αλλωστε οπως μας ελεγαν η σκοπια ειναι απο τα σημαντικοτερα πραγματα σε καθε στρατοπεδο... (οι ιδιοι τα ελεγαν!)
malakies σας έλεγαν.
-
malakies στον στρατο??
Εισαι σιγουρος??? -
σειρά μου την τρίτη, άιντε να δούμε τη θα δούμε!
-
Πάρτε με μαζι σαααααααααααααας......δεν την παλέυω άλλο στην δουλειά....
Θα βάψω και το rocco παραλλαγή...περλέ όμως
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Πάρτε με μαζι σαααααααααααααας......δεν την παλέυω άλλο στην δουλειά....Θα βάψω και το rocco παραλλαγή...περλέ όμως
ορίστε αυτά να βλέπετε κύριοι, που άλλοι φωνάζουν για το στρατό και χτυπιούνται λες και θα μπούνε φυλακή. ρε διακοπές είναι πιο πολύ κοιμόμουν τότε παρά τώρα που δουλεύω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πάρτε με μαζι σαααααααααααααας......δεν την παλέυω άλλο στην δουλειά....
Θα βάψω και το rocco παραλλαγή...περλέ όμως
ορίστε αυτά να βλέπετε κύριοι, που άλλοι φωνάζουν για το στρατό και χτυπιούνται λες και θα μπούνε φυλακή. ρε διακοπές είναι πιο πολύ κοιμόμουν τότε παρά τώρα που δουλεύω
Προφανώς δεν κάναμε όλοι την ίδια θητεία... ούτε έχουμε όλοι τις ίδιες αντιλήψεις... Για εμένα, η χειρότερη μέρα εκτός στρατού είναι πολύ (ΠΟΛΥ όμως) καλύτερη από την καλύτερη μέσα.
Εξαίρεση, η περίπτωση του επίστρατου. Περιμένω (δεν το κόβω όμως ) να πάω πως και πως... μεταξύ άλλων θα πληρώσουν οι καϋμένοι μόνιμοι που θα βρω μπροστά μου τότε τις μ@λ@κίες αυτών που είχα κάποτε... Αλλά έτσι είναι ο στρατός, ποτέ δεν έχεις ότι θέλεις όταν το θέλεις...
-
Το ασβέστωμα των δέντρων ειναι ακομα βασικη δραστηριοτητα;
Φανταζομαι τους Τουρκους να μας βλεπουν απο τον δορυφορο τους και να τα κανουν πανω τους:
'Κοιτα ρε συ πως το χειριζεται το πινέλο ο γκιαούρης,καλλιτέχνης το γιαβριμ,βαϊ-βαϊ ετσι και πεσουμε στα χερια του άσπρους θα μας κανει!' -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
malakies στον στρατο??
Εισαι σιγουρος???Ε ναι ...είναι πιο σημαντικό η σκοπιά για τον Ασμηνια (της ΣΤΥΑ) από τον συντηρήσει κάποιο αεροσκάφος.
Ε ρε -
Κατι ακουσα πως το 9μηνο θα ισχυσει μονο για θητεια σε παραμεθοριο αλλιως γινεται 12μηνο,ειναι ραδιο αρβυλα?
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Κατι ακουσα πως το 9μηνο θα ισχυσει μονο για θητεια σε παραμεθοριο αλλιως γινεται 12μηνο,ειναι ραδιο αρβυλα?ναι
-
Ωραια,να συνεχισω να κοιμαμαι ησυχος
το θεμα ειναι οτι το ακουσα στις ειδησεις του mega,σε συνδυασμο με την καταργηση της θητειας σε Ν,ΠΑ,ως σχεδιο που επεξεργαζονται.Μπορει να καταλαβα λαθος
edit
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Κατι ακουσα πως το 9μηνο θα ισχυσει μονο για θητεια σε παραμεθοριο αλλιως γινεται 12μηνο,ειναι ραδιο αρβυλα?
ναι
εάν το ναι πάει στο ράδιο αρβύλα όχι τότε. Ισχύει ότι 9μηνο=παραμεθόριος και 12μηνο=σπίτι σου
και σταδιακά από το 2011 λένε για κατάργηση στο ΠΝ+ΠΑ των φανταρέων -
αυτο ακουσα κι εγω
τωρα βεβαια το 'σπιτι σου' σηκωνει κουβεντα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
malakies στον στρατο??
Εισαι σιγουρος???Ε ναι ...είναι πιο σημαντικό η σκοπιά για τον Ασμηνια (της ΣΤΥΑ) από τον συντηρήσει κάποιο αεροσκάφος.
Ε ρεΕπιλογη του ηταν να γινει στρατιωτικος, να υπακουει, να υπηρετει, μπλα μπλα... οσον αφορα τα πατοψαρα παλι, οχι
το πιο ευκολο πραγμα ειναι να παρεις Ι5
-
Σκάει δεν μου είπες ρε πού μπαίνεις σε ποιό σώμα/όπλο?
Το πήρες το R6?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το πιο ευκολο πραγμα ειναι να παρεις Ι5
Φχαριστω για την πληροφορια,αλλα δεν το χα βαλει και σκοπο της ζωης μου
Περί Θητείας [#3]