-
@Thomas_C200K γιατι δεν μετραω εγω ρε σι? μαζι παρουσιαζοντε οι σειρες σε ΠΑ, ΣΞ, ΠΝ.
-
Άστο να λεει μωρέ το κωλοβυσμα
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ο καθε φανταρος πληρης θητειας ειναι υποχρεωμενος να παρει 1 μεταθεση παραμεθωριου
και μετα υπηρετει κοντα στο σπιτι του? ενας γνωστος μου απο οταν μπηκε ειναι κοντα στο
σπιτι του και τωρα εκοψε τη μεταθεση για παραμεθωριο. την θεση που θα επρεπε να καλυψει
ο γνωστος, θα την καλυψει καποιος ατυχος που δεν εχει βυσμα και μπορει να ειναι η 2η η 3η μεταθεση
παραμεθωριου που περνει?Ανάποδα. Ο πλήρης θητείας πηγαίνει από ΚΕΝ σε μονάδα παραμεθορίου, από όπου και απολύεται (με ενδεχόμενη στάση για εκπαίδευση σε ειδικότητα). Ο μειωμένης θητείας υπηρετεί τους πρώτους 4 μήνες σε ΚΕΝ & παραμεθόριο και τους υπόλοιπους 4 σε μονάδα κοντά στο σπίτι του.
Ο γνωστός σου απλά έχει καλό βύσμα, πιθανόν 'κανονική' θέση στην παραμεθόριο και βρίσκεται όπου βρίσκεται με απόσπαση (και το τελευταίο συμβάν να έχει κόψει την ανάκληση της απόσπασης)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Άστο να λεει μωρέ το κωλοβυσμαΜίλησε το Τ/ΓΕΕΘΑ τώρα!!! ΔΙΑΡΗΓΝΥΩ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
Και δεν τον θές -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μίλησε το Τ/ΓΕΕΘΑ τώρα!!! ΔΙΑΡΗΓΝΥΩ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
Και δεν τον θέςΝαι 1μιση μηνα ολόκληρο κυριε Λεσχη Αξιωματικων
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ο καθε φανταρος πληρης θητειας ειναι υποχρεωμενος να παρει 1 μεταθεση παραμεθωριου
και μετα υπηρετει κοντα στο σπιτι του? ενας γνωστος μου απο οταν μπηκε ειναι κοντα στο
σπιτι του και τωρα εκοψε τη μεταθεση για παραμεθωριο. την θεση που θα επρεπε να καλυψει
ο γνωστος, θα την καλυψει καποιος ατυχος που δεν εχει βυσμα και μπορει να ειναι η 2η η 3η μεταθεση
παραμεθωριου που περνει?Ανάποδα. Ο πλήρης θητείας πηγαίνει από ΚΕΝ σε μονάδα παραμεθορίου, από όπου και απολύεται (με ενδεχόμενη στάση για εκπαίδευση σε ειδικότητα). Ο μειωμένης θητείας υπηρετεί τους πρώτους 4 μήνες σε ΚΕΝ & παραμεθόριο και τους υπόλοιπους 4 σε μονάδα κοντά στο σπίτι του.
Ο γνωστός σου απλά έχει καλό βύσμα, πιθανόν 'κανονική' θέση στην παραμεθόριο και βρίσκεται όπου βρίσκεται με απόσπαση (και το τελευταίο συμβάν να έχει κόψει την ανάκληση της απόσπασης)
στο 9μηνο οχι, εκτος αν εισαι σε μερικα στρατοπεδα πινεζες που θεωρουνται πολυ δυσκολα
πλεον εκει που πας εκει κανονικα απολυεσαι, εκτος αν συντρεχουν λογοι (πχ 8μηνο ) ή βρεις κανα βυσμα
-
Μίλησε το Τ/ΓΕΕΘΑ τώρα!!! ΔΙΑΡΗΓΝΥΩ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
Και δεν τον θέςΝαι 1μιση μηνα ολόκληρο κυριε Λεσχη Αξιωματικων
ΛΑΦ στην Γκατζολία δεν νομίζω να είναι βυσματικό, αλλά απόσπαση ΑΝΕΥ ΒΥΣΜΑΤΟΣ
-
Σώστα.Όχι βυσμα. Πολύμπριζο
-
Σώστα.Όχι βυσμα. ΠολύμπριζοΔεν πήγα σε ΤΕ στην Τσαμπικία και μετά Τ/ΓΕΕΘΑ
Σε ΕΜΑ στον Β.Έβρο και ΛΑΦ επίσης στοβ Β.Έβρο ήμουν 14 ώρες ακρυά απο το σπίτι μου 8 με αεροπλάνο (μέσα αναμονή και ταξίδι απο Ελ.Βενιζέλος-Αγρίνιο) -
Ναι κυριε η τσαμπικία ειναι βυσματικη?
Έτσι σας είπανε?
Επίσης το μεγαλοβυσμα του Τ/Γεεθα μηπως θυμασε γιατι και τι προηγηθηκε πριν παει εκεί?
Ουστ να ουμ που θα μας πεις δεν έβαλες βυσμα για λεσχη
Έτσι γιατι σε είδαν στη μοναδα και γυριζες καλα τις μπριζόλες σε πήραν ε? -
Θα εκφραστώ βαρυά και θα χαλάσουμε τις καρδιές μας και δεν έχω την όρεξη . Έκανες μήνες να εμφανιστείς στο τόπικ, αμαρτία είναι
-
Ναι μην εκφραστείς γιατι βαριέμαι να απανταω μετα
Αν μάτια μου είχα μέσο στη Ρόδο θα χα γίνει ο μαλακας για όλες τι δουλειές του στρατοπεδου λες?
Μετα βεβαια αν οι υπηρεσίες του ελληνικου στρατου δεν μπορουν να βγαλουν μια μεταθεση σε καποιον που τη δικαιούται από το νόμο δεν φταιω εγω για ότι επακολούθησε ούτε ότι βρεθηκα εκει που βρέθηκα .- -
Δεν εχετε βαρεθει να λετε τα ιδια;
-
εσυ νεο ποτε θα μπεις;
-
Βιαζεσαι;
-
οχι καθολου , εσυ;
-
Φεεεετα.
-
καλα κανεις, απλα οσο πιο μικρος τοσο πιο καλα εκει κατεληξα μετα απο βαθια περισυλλογη
μη κανεις κι εσυ τη μαλακια και μπεις μπαρμπας , γιατι θα φτυσεις αιμα
ενω τωρα οπως σε κοβω θα περασεις ζαχαρη
-
Νταξ υπολογιζω σε 2 ή 3 χρονια να εχω τελειωσει με το θεμα σχολη-φανταρικο, αρα δεν θα βγω παππους απο στρατο οπως κι αν εχει.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Νταξ υπολογιζω σε 2 ή 3 χρονια να εχω τελειωσει με το θεμα σχολη-φανταρικο, αρα δεν θα βγω παππους απο στρατο οπως κι αν εχει.ανω των 22-23 χρονων θεωρεισαι παππους!
και οχι φυσικα λογω ηλικιας...
απ' οσο θυμαμαι, δεν γουσταραν πολλοι πχ 23αρηδες να τους διαταζουν 18αρηδες.
Περί Θητείας [#3]