-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πηρε η μαμα και ο μπαμπας τηλεφωνο και κλαφτηκαν?
Ειχαμε τετοιους τζαμπα 'μαγκες' στην πλατη των συναδελφων τους και εμεις.Άσε τους γονείς μου απ'έξω. Δεν τους ξέρεις και δεν σου επιτρέπω να τους πιάνεις στο στόμα σου.
Τη θητεία μου την περνάω μόνος μου, χωρίς μέσο, χωρίς βύσμα, χωρίς να πάρει κανείς τηλέφωνο γιατί έτσι γουστάρω.
Ότι γλιτώνω το γλιτώνω με λόγο και με νόμιμα μέσα πάντα και ακριβώς επειδή δεν είμαι κανένα φίδι και βοηθάω σε άλλα πράγματα κανένας δεν έχει πρόβλημα στο στρατόπεδο με εμένα.ναι αλλα δεν εχεις βαλει στο πετσι σου την αγαπη σου για το στρατο και το εθνος και τους ανωτερους σου (που ειναι το βασικο προβλημα ) , αρα εισαι αχρηστος
δεν εχει σημασια τι κανεις, αν δεν αγαπας τον επιλοχια σου εισαι αχρηστος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε παιδια τι προσπαθειτε να τους πεισετε..αυτοι αν ακουσουν δυναμιτακι να σκαει διπλα τους θα φτασει το σκατο στην καλτσα..αμαν πια , οποιος δεν θελει να υπηρετησει ας το παιξει τρελλαρας αδερφη δεν ξερω γω τι κ ας παει στην μαμα του να τον ξεσκατιζει.. ο καθενας που τελειωνει ενα παν/μιο νομιζει οτι κατι ειναι , λες κ οι βασεις για Ικαρων , Σ.Σ.Ε, Αστυνομια κ.λ.π ειναι χαμηλες..ισα ισα..
Ακου Γιαννάκη αγόρι μου κάτι... Δεν το παίζω έξυπνος ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο ον λόγω ΕΜΠ... Η ένσταση μου εγγυάται στο γεγονός οτι θα αφήσω την δουλειά μου και το μεροκάματο μου για κάτι που ούτε θα με γυμνάσει, ούτε θα με μυήσει σε τεχνικές πολέμου, ούτε θα με κάνει πιο ανοιχτομυαλο... Τις άλλες πίπες που εγραψες δεν τις σχολιάζω γιατι κάνω στον εαυτό μου 'παιγνίδι στράτευσης '
Δες καλε μου τι λεει και ο ετερος απο το ΕΜΠ και θα καταλαβεις που πανε τα σχολια. Μεινε Ειδικες δυναμεις και που θα παει, και θα γυμναστεις και θα μυηθεις σε τεχνικες πολεμου, (εκτος αν εννοεις το Call of Duty μυηση) και θα σε κανει λιγο πιο ανοιχτομυαλο αν εισαι ηδη, φερνοντας σε σε επαφη και στενη συμβιωση με κοσμο που σε αλλες περιπτωσεις δε θα εβλεπες ποτε.
Ασε που μπορει να εχεις και fun with parachutes ΤΣΑΜΠΑ.
-
- βυζιτα στο ορθοπεδικο μετα
red πηγαινε σε απλη μοναδα και χωσου σε κανα επιλοχαδικο (αν πας πουθενα με τυρια ακομα καλυτερα η γνωση excel στο στρατο θεωρειται καλυτερη και απο μεταδιδακτορικο ) , μονο ετσι θα δεις ασπρη μερα
-
Red monster ένα θα σου πω.
Όποτε πήγαινα 401 έξω από το ορθοπεδικό στα 30 άτομα οι 20+ ήταν από ΕΔ. -
Πηρε η μαμα και ο μπαμπας τηλεφωνο και κλαφτηκαν?
Ειχαμε τετοιους τζαμπα 'μαγκες' στην πλατη των συναδελφων τους και εμεις.Άσε τους γονείς μου απ'έξω. Δεν τους ξέρεις και δεν σου επιτρέπω να τους πιάνεις στο στόμα σου.
Τη θητεία μου την περνάω μόνος μου, χωρίς μέσο, χωρίς βύσμα, χωρίς να πάρει κανείς τηλέφωνο γιατί έτσι γουστάρω.
Ότι γλιτώνω το γλιτώνω με λόγο και με νόμιμα μέσα πάντα και ακριβώς επειδή δεν είμαι κανένα φίδι και βοηθάω σε άλλα πράγματα κανένας δεν έχει πρόβλημα στο στρατόπεδο με εμένα.Ιδου ενας νομιμος 'μαγκας':
Εφοσον περνας τη θητεια χωρις εξωθεν 'ελαφρυνσεις' ποιο ειναι ακριβως το παραπονο σου? Οτι κανεις θητεια? Οτι εισαι μακρια? (αληθεια που εισαι?) Οτι συναναστρεφεσαι με 'κατωτερους'?
-
Όποτε πήγαινα 401 έξω από το ορθοπεδικό στα 30 άτομα οι 20+ ήταν από ΕΔ.στα λεγα εγω που χω κανει και νοσοκομειο; στα λεγα
δεν ειναι να κανεις 'γυμναστικη' με αρβυλες
και στο στρατο δεν κανεις γυμναστικη οπως τη ξερεις στον εξω κοσμο, μαθαινεις απλα να αντεχεις υπο συγκεκριμενες (δυσκολες )συνθηκες
και απλος φανταρος να εισαι αρκετα ταλαιπωρεισαι , ας μην το παρακανουμε
-
Η αλήθεια είναι πως μου το έλεγες αλλά πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια οι αρβύλες που δίνουν.
Τέλος πάντων.Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Ειδικά όταν ο καθένας μας καταλαβαίνει αυτά που θέλει από αυτά που γράφει ο άλλος.
5 μήνες ακόμα. Λελέ... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ιδου ενας νομιμος 'μαγκας':
ας μιλησουμε για τους νομους που τηρουνται στο στρατο λοιπον
αρχιζω, εκανα +1 μηνα παραπανω θητεια..
Η αλήθεια είναι πως μου το έλεγες αλλά πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο χάλια οι αρβύλες που δίνουν.
Τέλος πάντων.Δεν έχει νόημα η κουβέντα. Ειδικά όταν ο καθένας μας καταλαβαίνει αυτά που θέλει από αυτά που γράφει ο άλλος.
5 μήνες ακόμα. Λελέ...ε οχι και λελε ακομα ρε πουστονεο
εχεις πολλα ψωμια ακομαπερα απο τη πλακα οσο παλιωνεις τοσο πιο ζαχαρη θα περνας, κανε λιγο υπομονη και θα περασει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
- βυζιτα στο ορθοπεδικο μετα
red πηγαινε σε απλη μοναδα και χωσου σε κανα επιλοχαδικο (αν πας πουθενα με τυρια ακομα καλυτερα η γνωση excel στο στρατο θεωρειται καλυτερη και απο μεταδιδακτορικο ) , μονο ετσι θα δεις ασπρη μερα
Βρε χαζα, οι ασπρες μερες ειναι έξω απο το στρατο... οχι μεσα.
Παρτε το χαμπαρι, οσο περισοτερα και διαφορετικα κανετε, τοσο πιο γρηγορα θα περασει... ειδικα γι οποιον δεν του πολυαρεσει εκει, όπως εγω τοτε... ακουγεται οξυμωρο, αλλα στο τελος (2-3 μηνες) της θητειας, που ημουν λιγο πιο χαλαρα δεν περναγαν οι μερες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε καταλαβα πως περασαν 15 μηνες με τρεξιμο δεξια αριστερα (και τρεχαμε και λιγοτερο απο τους μαυρους ) και οι τελευταιοι μηνες ηταν απελπισια.
-
Γιατί;Δεν μπορούσες να τον εξαγοράσεις;
-
5 μήνες ακόμα. Λελέ...Μηπως εχεις εσυ το προβλημα στα ποδαρια (συμβαινει)
ή τις εδενες/φοραγες λαθος? (επισης συμβαινει)Δεν ειναι κακο, αλλα δες γυρω σου, οι αλλοι 50-100 δεν ξερω ποσοι που τις φορανε, ειναι και αυτοι με προβλημα?
-
Όποτε πήγαινα 401 έξω από το ορθοπεδικό στα 30 άτομα οι 20+ ήταν από ΕΔ.Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεχίσω , απο μλκ μπήκα... Έχω ήδη 2 φίλους κολυμβητές (2πλες προπονήσεις την μετα κλπ) που φύγαν για πεζικο με χιαστους...
Ασε που εκεί θέλουν πλήρη θητεία και εγω δικαιουμε μειωμένη...
-
Ιδου ενας νομιμος 'μαγκας':
ας μιλησουμε για τους νομους που τηρουνται στο στρατο λοιπον
Γιατι εκανες παραπανω θητεια?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ας ξαναπω την ιστορια μου..
δεν ημουν σε ηλικια εξαγορας , απλα δικαιουμουν 8μηνο συμφωνα με το νομο που μου απερριψαν
και για να γινω πιο αναλυτικος , γονιος με 67% αναπηρια και ανικανος προς εργασια με χαρτι νομαρχιας σε ισχυ
κανω σε μια επιτροπη απο το κεντρο χαρτια να παρω κατ'εξαιρεση τοποθετηση , @@ τα χαρτια μου δεν πηγαν ποτε στο ΓΕΣ περνουν οι μηνες και τελικα τα ξανακανω αναγκαζοντας να 'σπρωξω' αυτο που δικαιουμουν
(ετσι ηρθα αθηνα σε περιπτωση που αναρωτιεται κανεις, κανονικα επρεπε να ημουν απο την αρχη )ωραια λεω λοιπον , ας κανω και χαρτια για 8μηνο
στελνω το father στο 401 σε επιτροπη απαλλαγων (ειναι δυο διαφορετικες επιτροπες για κατ'εξαιρεση και 8μηνο ) ευγενεστατοι κτλ αλλα απφασιζουνΟΚ ο πατερας σου ειναι οντως 67% αναπηρος, αλλα εμεις που γαμαμε στο στρατο αποφασιζουμε οτι δεν ειναι ανικανος προς εργασια (δημοσιο 2 ταχυτητων ) , αρα απορριπτεται το 8μηνο
υπογραφη οτι ελαβα γνωση και αν ηθελα μπορουσα να κανω ενσταση, δεν ηθελα ομως να τον ξαναταλαιπωρησω να ξαναπερναει απο αυτος οποτε το βουλωσα και εκανα αλλον ενα μηνα
ωραια πραγματα ετσι ; να μπαινεις και να ξερεις οτι δικαιουσαι κατ'εξαιρεση τοποθετηση και 8μηνο (δεν εγραψα εγω τους νομους , ετσι; ) και να καταληγεις να φυλας κατσικια και να κανεις και ενα μηνα παραπανω
εμενα κυριως για αυτο μου ειχε στριψει
-
δεν ημουν σε ηλικια εξαγορας , απλα δικαιουμουν 8μηνο συμφωνα με το νομο που μου απερριψαν
και για να γινω πιο αναλυτικος , γονιος με 67% αναπηρια και ανικανος προς εργασια με χαρτι νομαρχιας σε ισχυ
κανω σε μια επιτροπη απο το κεντρο χαρτια να παρω κατ'εξαιρεση τοποθετηση , @@ τα χαρτια μου δεν πηγαν ποτε στο ΓΕΣ περνουν οι μηνες και τελικα τα ξανακανω αναγκαζοντας να 'σπρωξω' αυτο που δικαιουμουν
(ετσι ηρθα αθηνα σε περιπτωση που αναρωτιεται κανεις, κανονικα επρεπε να ημουν απο την αρχη )ωραια λεω λοιπον , ας κανω και χαρτια για 8μηνο
στελνω το father στο 401 σε επιτροπη απαλλαγων (ειναι δυο διαφορετικες επιτροπες για κατ'εξαιρεση και 8μηνο ) ευγενεστατοι κτλ αλλα απφασιζουνΟΚ ο πατερας σου ειναι οντως 67% αναπηρος, αλλα εμεις που γαμαμε στο στρατο αποφασιζουμε οτι δεν ειναι ανικανος προς εργασια (δημοσιο 2 ταχυτητων ) , αρα απορριπτεται το 8μηνο
υπογραφη οτι ελαβα γνωση και αν ηθελα μπορουσα να κανω ενσταση, δεν ηθελα ομως να τον ξαναταλαιπωρησω να ξαναπερναει απο αυτος οποτε το βουλωσα και εκανα αλλον ενα μηνα
ωραια πραγματα ετσι ; να μπαινεις και να ξερεις οτι δικαιουσαι κατ'εξαιρεση τοποθετηση και 8μηνο (δεν εγραψα εγω τους νομους , ετσι; ) και να καταληγεις να φυλας κατσικια και να κανεις και ενα μηνα παραπανω
εμενα κυριως για αυτο μου ειχε στριψει
Ιστοριες τρομου, και εδω φυσικα εχεις δικιο και να ευχομαστε να μη τυχουν και σε αλλους.
-
Ελεγα οτι σκότωσες κάποιον!
-
Κιουση σε τιμάει ιδιαίτερα αυτο που έκανες...
-
Κιουση σε τιμάει ιδιαίτερα αυτο που έκανες...που σκοτωσε καποιον?
-
@τριντεντ
ξερεις ομως ποια ειναι η μαλακια οτι αυτα γινονται συνεχειαδηλαδη στην αθηνα που ημουν το 70% ηταν με αναλογες περιπτωσεις σα τη δικη μου (και καποια βυσματα βεβαια ειδικα στις εκλογες)
οσοι ειχαν παει απο την αρχη εκει το ειχαν ζμπρωξει , αλλοι το εζμπρωξαν στη συνεχεια και παει λεγοντας
δηλαδη πρεπει να βαζεις βυσμα για αυτα που δικαιουσαι (αν εβαζα και στη δευτερη περιπτωση θα εκανα και 8μηνο, αλλα δε γουσταρα να υποχρεωνομαι συνεχεια και πιστευα οτι απο τη στιγμη που θα εβλεπαν γονιο -γιατι τον απλο φανταρο τον εχουν χεσμενο- θα το αντιμετωπιζαν διαφορετικα , αλλα @@ )
πχ αλλο παραδειγμα πεθαινει ο πατερας ενος συναδελφου οσο υπηρετουσαμε (ειχε καρκινους, οχι καρκινο για αυτο και η κατ'εξαιρεση ) , ο ιδιος ο διοικητης μεσολαβησε και σε λιγες μερες πηρε το 8μηνο (ηταν ξηγημενος, ειδικα σε τετοια θεματα )
γιατι το εκανε; γιατι ηξερε οτι αν το πηγαινε με τη νορμαλ γραφειοκρατεια δε θα το επαιρνε ποτε -
Κιουση σε τιμάει ιδιαίτερα αυτο που έκανες...ξερεις τι μπορει να πει καποιος ; οτι θα με τιμουσε περισσοτερο να μην εκανα τιποτα και να συνεχιζα τη θητεια μου στα κατσικια και στο βυσματοστρατοπεδο των Κατερινιων (γιατι για μενα δεν ηταν σιγουρα ) να κανω τις υπηρεσιες τους και αυτοι καθε πσκ να ειναι σπιτι τους κι εγω να κανω να το δω μηνες
ειχαμε παιδι στη μοναδα (αθηνα) που επισης πεθανε ο πατερας του ( οχι αυτος που λεω παραπανω αλλος , γενικα οπως ειπα ειχαμε πολλα 'δραματα' στη μοναδα μου, οι περισσοτεροι σπιτι ειχαν χοντρα θεματα ) και δε ζητησε καν 8μηνο , δε ζητησε καν αδεια παρα μονο μια μερα να παει στη κηδεια και συνεχισε κανονικα , αυτον τον τιμαει περισσοτερο αυτο που εκανε
δεν εκανα κατι τιμητικο , απλα προσπαθησα να κανω χρηση των δικαιωματων που μου δινει ο νομος
αν εννοεις που δε ξαναστειλα το πατερα μου , αισθανομαι ασχημα που τον εστειλα και τη πρωτη φορα..
αν εννοεις που δε προσπαθησα να το σπρωξω και αυτο , ισως ειμαι και μαλακας
Περί Θητείας [#3]