Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αντε κάντε κανα μπανιο να ξυπνησετε που θέλατε αντιμετώπιση κολεγίου στο στρατό!
Αληθεια,τωρα που το εθιξες,γιατι οι αξιωματικοι εχουν αντιμετωπιση κολλεγιου στο στρατο;Εγω στη θητεια μου,δεν ειδα ούτε εναν να ασκειται μαζι με εμας τους καλομαθημενους φανταρους,ούτε στην πρωινή γυμναστικη (που υπήρχε τοτε) ούτε στις βολές,ούτε στα αρματα,ούτε στο στιβο μαχης.Ακομα και στις πορείες,οι αξιωματικοι κουβαλουσανε αδεια πιστολοθηκη και φορούσανε μονο εσωτερικο κρανος.Και φυσικα τους επετρεπότανε να φορανε αναπαυτικα εξωυπηρεσιακα αρβυλα,και οχι εκεινα τα υποχρεωτικα πέτσινα παπάρια που δεν ητανε καν στο νούμερο των ποδιών μας.Ούτε καν στα σκηνακια δεν μπορούσανε να κοιμηθούνε,οταν βγαιναμε για πολυήμερες ασκησεις.
Θυμηθηκα τωρα το εξης περιστατικο,με εναν νεο ανθυπίλαρχο (μαντραχαλος ήταν,1,90+ σε υψος) που θελησε να αλλαξει πέδιλα (για να 'σας δειξω εσας που παραπονιέστε' )στις ερπύστριες των Leo.ΔΕΝ μπόρεσε να αλλαξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ.Γελουσαμε ολοι με τα χαλια του.Θυμαμαι τα χερακια του που ηταν κοριτσίστικα,που να χτυπήσει με τη βαριοπούλα να ξεκολήσει πέδιλο.Πολύ ρεζιλι.
Αν δεν ήταν αυτος κολεγιόπαιδο,που νομιζε οτι οι ερπύστιες αλλαζουν πέδιλα απο μονες τους στη θεα του βαθμου του,της 'αψογης' και σιδερωμενης στολής του και του Γαλλικου μπερε του,ποιός ητανε;
Και επειδη δε θελω να σε βαλω στο ιδιο τσουβαλι με τους αξιωματικους που εγω γνωρισα,γιατι εσυ ισως να εισαι διαφορετικός,για πές μας ρε κουπέα,ποιές ακριβώς ΑΝΤΡΙΚΕΣ (και μη-κολλεγιακες) εργασιες διεκπεραιώνεις στο στρατευμα;
Εισαι όντως σκληραγωγημενος αξιωματικός,ή εισαι κακομαθημενο κολλεγιόπαιδο;