-
Δε μου χρειαστηκε κατι παραπανω απο τα χορηγουμενα, με εξαιρεση ενα χακι κασκολ και χακι μαλλινα γαντια.
Στις σκοπιες το βαρυ χειμωνα ειχε μια πάρκα κρεμασμενη, περιεργο χρωμα, μεταλλικο γκρι/ασημι... την εβαζες, και την εδινες στον επομενο, δεν εφευγε απο τη σκοπια.
Δε φορεσα ποτε 2ο ρουχο κατω απο το παντελονι οσο ψοφο και να εκανε. Καποιοι φορουσαν οτι ειχαν και εβαζαν και πλαστικες σακκουλες στα ποδια μεσα απο τις αρβυλες.Καλοκαιρινη παραλλαγη μαλλον λετε αυτς με τα 'τετραγωνακια' για να μη σκιζεται. Δεν ειχε κανεις μας.
ΥΓ το πουλοβερ χορηγησεως πρεπει να εζησε αλλα 5-6 χρονια μπορει και καμμια 10ρια, το φοραγε ο πατερας μου. Απαράμιλλη ποιοτητα μαλλιου.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμας ηταν χαρτινο ,τελειως της πλακας ειτε το φορουσες ειτε οχι δεν εκανε τελικα και τοση διαφορα (στο πολυ κρυο μιλαμε παντα)μαλιστα σε εσωτερικους χωρους το φορουσα για πολυ καιρο γιατι δεν ενιωθα ποτε οτι σκαω με αυτο , τετοια ξεφτιλα
θα σου βγαζα και καμια φωτο (πιστευω και απο κει φαινεται η ποιοτητα ) , αλλα τα χω δωσει σε συμφορουμιτη ολα τα πραγματα μου
(εκτος απο το μπερε )
επισης οι καλοκαιρινες παραλλαγες ηταν τελειως χαρτινες που αν και μπηκα χειμωνα μου εδωσαν καλοκαιρινη
δηλαδη αν φτανεις στο 9μηνο να σου σκιζεται στο καβαλο (καθως ανεβαινα σε τζιπακι το επαθα και κυκλοφορουσα με τα @@ να κρεμονται και εβαζα υπογραφες ) φαντασου για τι ποιοτητα μιλαμε
το καλο ειναι οτι στο τελος βεβαια σκιστηκε για πλακα χωρις να με πολυσακατεψουν
http://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... gsghgh.png
Εγώ τα έχω ακόμα πάντως. Για χειμερινές δουλειές είναι εξαιρετικά.
κολόβιο εξαιρετικής ποιότητας
και απο μέσα την επένδυση του χιτωνίου.
Ούτε ισοθερμικά ούτε τίποτα.
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!
ΖΗΤΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! -
Για την πατριδα? (να δω ποιος θα απαντησει σωστα)
-
αμα το πας να στο γαζωσουν δυσκολα ξανασκιζεταιβεβαια ετσι χαρτι που γινοταν ισως σκιζοταν παραδιπλα , αλλα μια μου την ειχα γαζωσει κρατησε μεχρι τελους (μεχρι να τη σκισουν )
Παραδίπλα σκιζόταν μην σκάς
Δε μου χρειαστηκε κατι παραπανω απο τα χορηγουμενα, με εξαιρεση ενα χακι κασκολ και χακι μαλλινα γαντια.
Στις σκοπιες το βαρυ χειμωνα ειχε μια πάρκα κρεμασμενη, περιεργο χρωμα, μεταλλικο γκρι/ασημι... την εβαζες, και την εδινες στον επομενο, δεν εφευγε απο τη σκοπια.
Δε φορεσα ποτε 2ο ρουχο κατω απο το παντελονι οσο ψοφο και να εκανε. Καποιοι φορουσαν οτι ειχαν και εβαζαν και πλαστικες σακκουλες στα ποδια μεσα απο τις αρβυλες.Καλοκαιρινη παραλλαγη μαλλον λετε αυτς με τα 'τετραγωνακια' για να μη σκιζεται. Δεν ειχε κανεις μας.
ΥΓ το πουλοβερ χορηγησεως πρεπει να εζησε αλλα 5-6 χρονια μπορει και καμμια 10ρια, το φοραγε ο πατερας μου. Απαράμιλλη ποιοτητα μαλλιου.
Και στην ΠΑ που είναι ο αδερφός μου το ίδιο Gay V πουλόβερ (κολόμβιο δίνουν) και μου έλεγε τα καλύτερα. Το δικό μου δεν το έβαλα ποτέ. Πάντως στα πολλά μείον στον Έβρο πέρσυ το μόνο που φόραγα μέσα απο το παντελόνι ήταν σκελέα βαμβακερή . Και στις εξόδους μου την φόραγα που έκανα βόλτες σε κλατι -11οC και το βράδυ που γύρναγα έπεφτε στους -18oC
Πάντως χιτώνιο δεν έβαλα πολλές φορές καθότι φόραγα το τζάκετ με την επένδυση.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Για την πατριδα? (να δω ποιος θα απαντησει σωστα)για τη σημαια μας , για το αιμα μας
-
για τη σημαια μας , για το αιμα μας
αλλαξαν τα γουστα? Εμεις απλα απαντουσαμε 'και το αιμα μας'
οχι 'για το αιμα μας' τι ειμαστε βρυκολακες?
-
Γειά σου πατριώτη Qsis .
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
αλλαξαν τα γουστα? Εμεις απλα απαντουσαμε 'και το αιμα μας'
οχι 'για το αιμα μας' τι ειμαστε βρυκολακες?
ναι γιναμε βαμπιρ
ας το πουμε σωστα
για τη πατριδα μας και το αιμα μας και το αιμα μας για τη σημαια μας, ικανοποιημενος;
οι υεα τα φωναζαν αυτα και μας επαιρναν τα αυτια , οχι εμεις
εμεις αραζαμε σε κατι λιβαδια και παραφραζαμε αυτη τη στιχομυθια λεγοντας διαφορες βλακειες (το αιμα μας στη σερβιετα μας κτλ.. )
Γειά σου πατριώτη Qsis .
εγω ηθελα να τους σφαξω ολους τους τουρκους, αλλα δεν εκατσε
-
Αιμοσταγή τύπε ήθελες να τους κάνεις καλαμάκια σε πίτα
-
πηγα και πήρα μπλουζάκια 10 μπλουζάκια παραλλαγης, 10 βαμβακερές κάλτσες και ένα σάκο με την ελληνική σημαία ...
και απο μέσα μποξεράκια ck
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πηγα και πήρα μπλουζάκια 10 μπλουζάκια παραλλαγης, 10 βαμβακερές κάλτσες και ένα σάκο με την ελληνική σημαία ...και απο μέσα μποξεράκια ck
Προβλεπόμενος ο νέος. Έυγε! Τιμητικά αναφερόμενος για 2 μέρες τιμιτική! Που είναι ο Qsis να δώσει κιάλλες?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως χιτώνιο δεν έβαλα πολλές φορές καθότι φόραγα το τζάκετ με την επένδυση.τι επενδυση ειχε το τζακετ?
σε μενα ειχε κατι σαν γουνα.
απο τις πολυ σπανιες περιπτωσεις για τοτε, γιατι εδιναν τα τελευταια κομματια -απο τα οποια ετυχε να παρω- τα οποια αντικατασταθηκαν απο κατι σαν καπιτονε.
φυσικα δεν ειχαν καμια σχεση η μια με την αλλη...
οσοι το θυμουνται εχουν να λενε.για το πουλοβερ που ειδα στις φωτο προηγουμενως επαυξανω για την αποδοτικοτητα τους!
απορω που δεν το εχουν δει μερικοι εδω μεσα απο συγκεκριμενα γεωγραφικα διαμερισματα!
προς βορεια μερια -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Πάντως χιτώνιο δεν έβαλα πολλές φορές καθότι φόραγα το τζάκετ με την επένδυση.
τι επενδυση ειχε το τζακετ?
σε μενα ειχε κατι σαν γουνα.
απο τις πολυ σπανιες περιπτωσεις για τοτε, γιατι εδιναν τα τελευταια κομματια -απο τα οποια ετυχε να παρω- τα οποια αντικατασταθηκαν απο κατι σαν καπιτονε.
φυσικα δεν ειχαν καμια σχεση η μια με την αλλη...
οσοι το θυμουνται εχουν να λενε.για το πουλοβερ που ειδα στις φωτο προηγουμενως επαυξανω για την αποδοτικοτητα τους!
απορω που δεν το εχουν δει μερικοι εδω μεσα απο συγκεκριμενα γεωγραφικα διαμερισματα!
προς βορεια μεριαΕπίτηδες το έγραψα
Γούνα για επένδυση δεν είχαμε . Ήταν κάτι έξτρα που κούμπωνε. Βοηθήστε και έχω κολλήσει και δεν θυμάμαι πως το λένε. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πηγα και πήρα μπλουζάκια 10 μπλουζάκια παραλλαγης, 10 βαμβακερές κάλτσες και ένα σάκο με την ελληνική σημαία ...και απο μέσα μποξεράκια ck
υπνοσακο πηρες;
-
πηγα και πήρα μπλουζάκια 10 μπλουζάκια παραλλαγης, 10 βαμβακερές κάλτσες και ένα σάκο με την ελληνική σημαία ...
υπνοσακο πηρες;
Στο ΚΕΕΔ είναι ολίγον τί περιττός . Θα φάει καψωνάκια
-
Αιμοσταγή τύπε ήθελες να τους κάνεις **καλαμάκια **σε πίταΣουβλάκια λέγονται παιδί μου,Αθηναίο είσαι;
-
υπνοσακο πηρες;
ναι ξεχασα οτι παει με τα τρελα αγορια
αυτοι ειμαστε βεβαιοι οτι δεν αφηνουν?
-
υπνοσακο πηρες;
Tο αγόρι της κοπέλας μου που πήγε Ειδ.Δυν. και παρουσιάστηκε στο ΚΕΕΔ τζάμπα το κουβάλησε πάντως. Μιλάμε για την 13 Α εσσο. Τωρα να άλλαξε τπτ δεν ξέρω. Ας πάει την πρώτη βδομάδα χωρίς για να δεί τι παίζει και στο επισκεπτήριο του το φέρνουν. Πάντως μιάμιση ώρα μπροστά απο τα κρεββάτια κάθονται για βραδυνή επιθεώρηση. Το ίδιο και στους πεζονάυτες στο ΚΕΤΘ.
-
βραδυνη τι?
-
υπνοσακο πηρες;
Tο αγόρι της κοπέλας μου που πήγε Ειδ.Δυν. και παρουσιάστηκε στο ΚΕΕΔ τζάμπα το κουβάλησε πάντως. Μιλάμε για την 13 Α εσσο. Τωρα να άλλαξε τπτ δεν ξέρω. Ας πάει την πρώτη βδομάδα χωρίς για να δεί τι παίζει και στο επισκεπτήριο του το φέρνουν. Πάντως μιάμιση ώρα μπροστά απο τα κρεββάτια κάθονται για βραδυνή επιθεώρηση. Το ίδιο και στους πεζονάυτες στο ΚΕΤΘ.
Το αγορι της κοπελας σου?
Οπως λεμε 'ο αντρας της γυναικας μου' ??WTF???
Περί Θητείας [#3]