-
Τριάδι στα καύσιμα δεν υπάρχει σαν στρατός. Κατασκήνωση με τη θέληση σου είναι-ήταν. Αλήθεια έκλεισε; Δεν το ήξερα.
Ξέρω πολύ δυνατό παληκάρι(ανηψιός υπουργού της τότε κυβέρνησης) που δεν μπόρεσε να πάει στο Τριάδι. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Βγήκαν οι μεταθέσεις για τα 8μηνα.
Που βγήκαν και πως/πότε θα ενημερωθούμε;
Πήρα το ΚΨΜ[...] Καλό/μακακία μου; θα δείξει.
μεγάλη προσοχή στον υπόλογο, επειδή θα κρατάς ταμείο να έχεις υπόψιν σου ότι οι περισσότεροι είναι λαμόγια, if u know what i mean
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τριάδι στα καύσιμα δεν υπάρχει σαν στρατός. Κατασκήνωση με τη θέληση σου είναι-ήταν. Αλήθεια έκλεισε; Δεν το ήξερα.
Ξέρω πολύ δυνατό παληκάρι(ανηψιός υπουργού της τότε κυβέρνησης) που δεν μπόρεσε να πάει στο Τριάδι.Δεν εκλεισε ακριβως απλα πλεον δεν εχει δικους του σμηνιτες! Στελνουν καθε μερα απο την 350ΠΚΒ για τις απαραιτητες σκοπιες... Εκεινο το 1 μεσα 15 off δεν υπαρχει πλεον!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Σε ενα στρατοπεδο σαν και το παραπανω, η αρβυλες μου δεν λερωθηκαν σχεδον ποτε και αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο δεν τις εβαψα/γυαλισα ποτε αν εξαιρεσεις τις 2 φορες στο κεντρο που περιεγραψα!Αλλα δεν ειχα και κανενα προβλημα σκληροτητας απο την πρωτη στιγμη!! Μια χαρα... Λιγο 'δουλεμα' ηθελαν και εγιναν μια χαρα! Ουτε γυαλιστικα, ουτε καμηλες, ουτε ασπραδια ουτε τιποτα!
Υγ: Ντεν εκανα σκοπιες η βολες καρντια μου... Μονο καμερες!
Είμαστε στο 4Βύσματα Forum από ό,τι μου φαίνεται. Ναυτικό, Αεροπορία ή βυσματικό HDMI/DVB ΕΣ έχουν κάνει όλοι εδώ μέσα. Υπάρχει φορουμάς που δεν έκανε στρατό στον Νομό του;
Άρα, ούτε αστέρια είχες να σε κοιτάζουν.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Υπάρχει φορουμάς που δεν έκανε στρατό στον Νομό του;εγώ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εγώΝαι αλλά εσύ δεν έκανες σκοπέτο, δεν πιάνεσαι.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
εγώ
Ναι αλλά εσύ δεν έκανες σκοπέτο, δεν πιάνεσαι.
λες αυτό να φταίει που δεν γαμώ;
-
Υπάρχει φορουμάς που δεν έκανε στρατό στον Νομό του;εγώ
αλλά μας πήγαινε 1-1 κ με διανυκτέρευση...
και τώρα γκάτζα...αλλά είναι σχετικά καλά
-
Μιας και μιλούμε για μεταθέσεις...
Έχει ακούσει κανείς τί πάιζει με την Α...? Ο γιατρός εκεί μέσα τί ωράριο και τί υπηρεσίες κάνει? Θα με βοηθήσετε αν ξέρετε κάτι -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς τί πάιζει με την ΑΔΙΣΠΟ? Ο γιατρός εκεί μέσα τί ωράριο και τί υπηρεσίες κάνει? Θα με βοηθήσετε αν ξέρετε κάτιΞέρω σίγουρα ότι έχει υπίατρο. Επίσης, ότι ο γιατρός είναι υπεύθυνος για στρατιώτες και στελέχη που υπηρετούν εκεί, καθώς για τους αξιωματικούς που φοιτούν στη σχολή (βασικά φαντάζομαι πως οι ετήσιες εξετάσεις είναι η κυριότερη ασχολία).
Δεν έχω ιδέα πόσο μέσα μένει, είναι θέμα διοικητή. Πάντως για τους υπόλοιπου στρατιώτες (καμιά 30αριά και απ τα 3 σώματα) οι υπηρεσίες πήγαιναν καλά μέχρι πρόσφατα που ήξερα τι παίζει. Δε νομίζω όμως να μένει μέσα, δεδομένου ότι οι σπουδαστές φεύγουν στις 14.30.
Το κακο είναι ότι κυκλοφορεί πολύ αστέρι.
-
Είμαστε στο 4Βύσματα Forum από ό,τι μου φαίνεται. Ναυτικό, Αεροπορία ή βυσματικό HDMI/DVB ΕΣ έχουν κάνει όλοι εδώ μέσα. Υπάρχει φορουμάς που δεν έκανε στρατό στον Νομό του;Άρα, ούτε αστέρια είχες να σε κοιτάζουν.
Παρών! Τρίπολη-Καλαμάτα-Καρδίτσα-Ρόδο-Βόλο.
-
Είμαστε στο 4Βύσματα Forum από ό,τι μου φαίνεται. Ναυτικό, Αεροπορία ή βυσματικό HDMI/DVB ΕΣ έχουν κάνει όλοι εδώ μέσα. Υπάρχει φορουμάς που δεν έκανε στρατό στον Νομό του;Άρα, ούτε αστέρια είχες να σε κοιτάζουν.
Εγω παντως ημουν κατι ενδιαμεσο... Σμηνιτης (ο μοναδικος!) σε Πολυκλαδικη μοναδα! Διοικητης μαυρος αλλα εξαιρετικα ανοιχτομυαλος και συνενοησημος, και στελεχη μαυρομπερεδες και πυροβολικαριοι!
Οσο για τα αστερια τα πραγματα ηταν μια χαρα... Μεχρι και ο Ισπανος Διοικητης των Νατοικων Στρατευματων στην Πριστινα ειχε ερθει! Γενικα η μοναδα μας ηταν κυριολεκτικα ξενοδοχειο με δωματια και αιθουσες συνεδριασεων και οπως καταλαβαινει ειχαμε αρκετα meetings με εξαιρετικα υψηλοβαθμα στελεχη του στρατου (ελληνες και μη!)
Απλα καποιοι πηγαιναν σκοπια με το οπλο ενω εμεις κουβαλουσαμε μαζι μας τον καφε και τα κουλουρακια...
Παντως σε οτι αφορα την αποσταση στρατοπεδου απο το σπιτι δεν νομιζω οτι συγκρινεται κανεις με εμενα!!! Χρονος απο την στιγμη που εμπαινα στο αυτοκινητο και την στιγμη που περνουσα την πυλη του στρατοπεδου 29 δευτερολεπτα με τα φαναρια πρασινα!!!!
-
Γιατί έμπαινες στο αυτοκίνητο για αυτήν την απόσταση;
-
Για διαφορους λογους...
1.Κρυο (τον χειμωνα!).
2.Βαρεμαρα (ολο τον χρονο).
3.Για να ξυπανω 5 λεπτα πριν την ωρα εισοδου στο στρατοπεδο.
4.Για να το πλενω που και που με το πιεστικο που ειχαμε (την ανοιξη και το καλοκαιρι!) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει ακούσει κανείς τί πάιζει με την ΑΔΙΣΠΟ? Ο γιατρός εκεί μέσα τί ωράριο και τί υπηρεσίες κάνει? Θα με βοηθήσετε αν ξέρετε κάτιΞέρω σίγουρα ότι έχει υπίατρο. Επίσης, ότι ο γιατρός είναι υπεύθυνος για στρατιώτες και στελέχη που υπηρετούν εκεί, καθώς για τους αξιωματικούς που φοιτούν στη σχολή (βασικά φαντάζομαι πως οι ετήσιες εξετάσεις είναι η κυριότερη ασχολία).
Δεν έχω ιδέα πόσο μέσα μένει, είναι θέμα διοικητή. Πάντως για τους υπόλοιπου στρατιώτες (καμιά 30αριά και απ τα 3 σώματα) οι υπηρεσίες πήγαιναν καλά μέχρι πρόσφατα που ήξερα τι παίζει. Δε νομίζω όμως να μένει μέσα, δεδομένου ότι οι σπουδαστές φεύγουν στις 14.30.
Το κακο είναι ότι κυκλοφορεί πολύ αστέρι.
!!!!
κατατοπιστικότατος και πολύ γρήγορος!
σε ευχαριστώ πολύ charmak66!!τον μάρτιο πάω εκεί μετάθεση, και εύχομαι να είναι καλά...
και εγώ τα αστέρια φοβάμαι εν μέρει... ελπίζω να τα πάμε καλά με τον υπίατρο...
έχω ακούσει από άλλη πηγή πως η υπηρεσία γίνεται στο φρουραρχείο στη Θεσνίκη, και πως είναι επίσης χαλαρή. Φαντάζομαι πως κυρίως θα έχει παραπεμπτικά για ετήσια υγειονομική εξέταση και θεώρηση ή επανασυνταγογράφηση βιβλιαρίων. -
!!!!
κατατοπιστικότατος και πολύ γρήγορος!
σε ευχαριστώ πολύ charmak66!!τον μάρτιο πάω εκεί μετάθεση, και εύχομαι να είναι καλά...
και εγώ τα αστέρια φοβάμαι εν μέρει... ελπίζω να τα πάμε καλά με τον υπίατρο...
έχω ακούσει από άλλη πηγή πως η υπηρεσία γίνεται στο φρουραρχείο στη Θεσνίκη, και πως είναι επίσης χαλαρή. Φαντάζομαι πως κυρίως θα έχει παραπεμπτικά για ετήσια υγειονομική εξέταση και θεώρηση ή επανασυνταγογράφηση βιβλιαρίων.Ήμουν στα κααυ της αγίας τριάδας, όπου και διέμεναν οι εν λόγω αξιωματικοί, οπότε έχω συμπεράνει αυτό που φαντάζεσαι και συ.
Αν κάνεις υπηρεσίες στο φρουραρχείο, δε νομίζω να ναι πάνω από 3-4 το μήνα, καθώς κάνουν κι άλλοι γιατροί από μονάδες της θεσ/νικης κ των περιξ (έχω έναν γνωστό που έκανε υπηρεσίες εκεί και μου μετέφερε ότι ήταν πολύ light - έτσι κι αλλιώς τους στέλνεις όλους στο 424.)
-
Ήμουν στα κααυ της αγίας τριάδας
Έχυσες κι εσύ τον ιδρώτα σου για την πατρίδα ε...;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ήμουν στα κααυ της αγίας τριάδας
Έχυσες κι εσύ τον ιδρώτα σου για την πατρίδα ε...;
όπως και τόσοι άλλοι
πάντως έμεινα μέσα πολλά περισσότερα βράδυα απ τους περισσότερους γιατρούς (μη σου πω και τους υπόλοιπους στρατιώτες) που υπηρέτησαν στο νομό (σοβαρά)
για μένα η θητεία τέλειωσε όταν έφυγα απ την γκατζα
-
αλήθεια, charmakk πως ήταν στα κααυ?
απόσπαση μπορεί να πάρει κανείς στο 4..? -
αλήθεια, charmakk πως ήταν στα κααυ?
απόσπαση μπορεί να πάρει κανείς στο 424?Δύσκολα. Τόση βαρεμάρα δεν αντέχεται. Τώρα ο ΕΣ τα έχει εφοδιάσει με ΔΥΟ γιατρούς, απ ότι μαθαίνω. (για 11 στρατιώτες)
Πολύ χλωμό ως αδύνατο, απ όσο έχω καταλάβει. (φυσικά με το κατάλληλο δόντι όλα γίνονται)
Περί Θητείας [#3]