-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το μεγαλύτερο ξεβράκωμα πέφτει μεταξύ συμμαθητών.
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Το μεγαλύτερο ξεβράκωμα πέφτει μεταξύ συμμαθητών.
Και που είσαι ακόμα κ. συνάδελφε. Να δεις μετά για τον βαθμό του Ιλχου αθλιότητες που θα δεις.
-
Χαχαχαχαχα τους περιμένω...Το καλό είναι ότι είμαστε λίγοι και ξέρουμε περίπου τι 'καπνό φουμάρει' ο καθένας....
-
Τι καπνό φουμαρει η τι καλο εχει στον εγκέφαλο ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι καπνό φουμαρει η τι καλο εχει στον εγκέφαλο ;Το έθεσα πιο συναδελφικά
-
περασα χθες απο το συνταγμα και τα εβλεπα ολα ετοιμα για τη παρελαση και θυμηθηκα περισυ τετοια εποχη που τα κουβαλαγαμε εμεις
αυτες οι καρεκλες πώς εχουν επιβιωσει τετοια πεταγματα που εχουν φαει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
περασα χθες απο το συνταγμα και τα εβλεπα ολα ετοιμα για τη παρελαση και θυμηθηκα περισυ τετοια εποχη που τα κουβαλαγαμε εμειςαυτες οι καρεκλες πώς εχουν επιβιωσει τετοια πεταγματα που εχουν φαει
Θα έκοβα κανα ποδάρι απο τις καρέκλες για να κάτσουν οι επίσημοι , χώρια που θα τις κατούραγα.
-
υπαρχουν ξυλουργοι που τις επισκευαζουν , γιατι με το πεταμα που τρωνε (ειδικα στο ξεφορτωμα απο τις νταλικες) δεν παιζει να ειχαν επιβιωσει τοσα χρονια
και πριν απο τα event παιζει και ξεσκονισμα και ελεγχος σε τι φαση βρισκονται και τακτοποιηση τους για να φορτωθουν γρηγορα στα φορτηγα , αλλιως θα ειχαμε τραγελαφικα σκηνικα με ασπρους πουδραρισμενους κωλους και καρεκλοποδαρα να σπανε και φυσικα καποιος ταξχος θα τα ακουγε
οταν γυρνανε πισω (ειδικα οταν δε βλεπει κανεις ) πεταγονται γρηγορα γρηγορα σε σωρους , περνιεται απο πανω το πλαστικο και γρηγορο τροχαδι για φιδιασμα
οι καρεκλες παντως ειναι ευκολο κουβαλημα , τα σιδερα και τα χαλια ειναι τα βαρια
εχει αρκετο κουβαλημα αυτη η μαλακια
(αλλα για να χαρεις , δε συγκρινεται με κουβαλημα σε ορχους ΤΘ, ή κουβαλημα βληματων και λοιπων πυρομαχικων ) -
Προτιμώ το κουβάλημα στον όρχο, παρά να κουβαλάω καρέκλες γαι τον κάθε πούστη.
-
εγω δε προτιμω τιποτα απο τα 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω δε προτιμω τιποτα απο τα 2Καλά αυτό εννοείται, αλλά επειδή τον ΕΣ τον τρώς διαλέγεις
-
από την στρατολογία μου λένε οτι κανονικά είμαι για Ιούλιο αλλά έκανα αίτηση για Μάιο... τι πιθανότητες έχω να μπω Μάιο ?
έχω αργήσει ήδη τις πρόβες στρατού...
-
Βλεπεις Αννιτα Πανια και την αντιμετωπιζεις σα σοβαρη εκπομπη?
-
από την στρατολογία μου λένε οτι κανονικά είμαι για Ιούλιο αλλά έκανα αίτηση για Μάιο... τι πιθανότητες έχω να μπω Μάιο ?έχω αργήσει ήδη τις πρόβες στρατού...
Θές να πήξεις σύντομα
Βάλε βύσμα για ΤΘ -
από την στρατολογία μου λένε οτι κανονικά είμαι για Ιούλιο αλλά έκανα αίτηση για Μάιο... τι πιθανότητες έχω να μπω Μάιο ?έχω αργήσει ήδη τις πρόβες στρατού...
Α ρε ψαρακα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
κάνω διάλογο με απόστρατους
-
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
από την στρατολογία μου λένε οτι κανονικά είμαι για Ιούλιο αλλά έκανα αίτηση για Μάιο... τι πιθανότητες έχω να μπω Μάιο ?
Θές να πήξεις σύντομα
Βάλε βύσμα για ΤΘαν έβαζα βύσμα (που λογικα δεν) θα πήγαινα πεντάγωνο να τα ξύνω μέχρι να ματώσουν...
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
παίγνιο στρατιωτικής θητείας το έχω ονομάσει... TM
-
παίγνιο στρατιωτικής θητείας το έχω ονομάσει... TM
Παιγνιο που δεν ειναι καν δυναμικο
Περί Θητείας [#3]