-
εχει κ γηπεδα???κ πως παιζεις με αρβυλα?
trident σε ευχαριστω για την απαντηση! -
Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε με ενόχλησε το άρβυλο αλλά δεν έκανα και τίποτα μεγάλες πορείες. Για το γύρω γύρω σε ένα μέσο στρατόπεδο είναι μια χαρά. Ειδικά με κάτι γαμάτους πάτους που πήρα από το πρατήριο των Σερρών έγιναν καλύτερες κι από millenium. True story!
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
trident σε ευχαριστω για την απαντηση!Εννοείται ότι έχει γήπεδα. Σε μεγάλα κέντρα έχει όλων των ειδών. Στη Σπάρτη πχ έχει ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων αλλά και σε απομακρυσμένα φυλάκια έχω πετύχει τουλάχιστον μια μπασκέτα. Με τα άρβυλα προφανώς και δεν παίζεις. Θα έχεις μαζί σου τα Lebron και Σάββατο πρωί και πριν πάει 12 που θα είσαι εξοδούχος θα παίξεις τα μονάκια σου, θα κάνεις μια μπανάρα, θα σενιαριστείς και βουρ για καφέ, φαί κτλ στο πλησιέστερο αστικό κέντρο. Κάτι μαλακίες περί φρουρών και μη απομάκρυνσης κτλ είναι για φλώρους!!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΥΓ Σιγα τη μαλακια με τα αρβυλα. Μπαλαρινες εισαστε? Δεν το παιζω αντρας, βαζεις πατους καλους, πλυσιμο ποδαρια καλο, καλτσες ΜΑΛΛΙΝΕΣ (δεν δινουν τετοιες τωρα) και παω οπου θελετε. Τα εχω ακομα το 2ο ζευγαρι, και το φοραω αμα παω σε βουνιλες η paintball, και εχουν περασει 17 χρόνια.Δεν διαφωνούμε. Όλοι τα λέμε αυτά που έγραψες.
Το μόνο σημείο που διαφωνώ είναι και αυτό που κάνω quote.
Τα άρβυλα είναι πραγματικά άθλια. Ίσως φταίει που η γενιά μας μεγάλωσε φορώντας συνέχεια αθλητικά (και μάλιστα καλά και ακριβά αθλητικά) παπούτσια.
Εγώ από ένα σημείο και μετά δεν ένιωθα τις άκρες των δαχτύλων του ποδιού μου. Ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ μουδιασμένα. Σε σημείο που ανησύχησα και πήγα σε γιατρό να τσεκάρει αγγεία και νεύρα των ποδιών....
Φυσικά ο κάλος στο μπροστά μέρος και στο κέντρο της πατούσας ακόμα δεν έχει φύγει εντελώς.
Αντίθετα ο πατέρας μου, στρατιωτικός, ακόμα και τώρα φοράει αρβύλες σε διάφορες δουλειές στο χωράφι και τις θεωρεί το πιο άνετο παπούτσι. -
trident σε ευχαριστω για την απαντηση!Δεν κανει τιποτα ρε CLAB. Να περασεις καλα σου ευχομαι όπου και να πας.
Υπηρχε τυπος μεγαλυτερος απο εσενα μεσα που οταν ήμασταν νεοσυλλεκτοι, δε φορουσε ρολοι (κινητα δεν υπηρχαν τοτε):
- Γιατι ρε μλκα δε φορας ρολιο?
- Γιατι να φορεσω, Σκοπια ερχονται και με αλλαζουν στην ωρα τους, φαγητο βαραει τρομπετα, για υπνο-ξυπνημα παλι τρομπετα, τι να το κανω?
Ετσι παιζεται το παιχνιδι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εννοείται ότι έχει γήπεδα. Σε μεγάλα κέντρα έχει όλων των ειδών. Στη Σπάρτη πχ έχει ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων αλλά και σε απομακρυσμένα φυλάκια έχω πετύχει τουλάχιστον μια μπασκέτα. Με τα άρβυλα προφανώς και δεν παίζεις. Θα έχεις μαζί σου τα kobe και Σάββατο πρωί και πριν πάει 12 που θα είσαι εξοδούχος θα παίξεις τα μονάκια σου, θα κάνεις μια μπανάρα, θα σενιαριστείς και βουρ για καφέ, φαί κτλ στο πλησιέστερο αστικό κέντρο. Κάτι μαλακίες περί φρουρών και μη απομάκρυνσης κτλ είναι για φλώρους!!
τα καλυτερα μπασκετικα ειναι τα χαμηλα με φαρδια-πλατια σολα..δλδ παπουτσια handball με αεροσολα-ζουμ!
(ειπα να πεταξω το οφφ τοπικ μου)
trident κ παλι
-
trident σε ευχαριστω για την απαντηση!εχεις αθλητικα και θεωρητικα απογευματα μπορεις να παιξεις
επισης υπαρχουν και γυμναστηρια και αν τα εχουν ανοιξει (αυτο δε γινεται συχνα, πολλες φορες ειναι απλα κλειδωμενα) μπορεις να κανεις γυμναστικη
ΟΜΩΣ επειδη φοβουνται μη χτυπησεις και καλα, πολλες φορες δε σε αφηνουν
μονο στον αγιο στεφανο παιζανε μπασκετακι οι υπολοιποι που δε τους ενοχλουσε κανεις)δεν επαιρναν επισημα αδεια , απλα κανεις δε νοιαζοταν για το τι καναμε στον ελευθερο χρονο μας εκτος απο κανα δυο μαλακες), το γυμναστηριο ομως ηταν κλειδωμενο και το γηπεδο ποδοσφαιρου ειναι ουσιαστικα 'βιτρινα' ειχαν βαλει δοκαρια κτλ για μια επιθεωρηση για να φαινεται οτι εχουν και γηπεδο ποδοσφαιρου , μια μερα που εκανα το λαθος να περασω απο μεσα βουλιαξε η αρβυλα στη λασπη
Λιτοχωρο απαγορευοταν τα παντα, ομως ανοιγαν τα απογευματα το γυμναστηριο στο ΚΨΜ 6-9 και πηγαιναν αρκετοι
Αυλωνα δε μας αφηναν να κανουμε τιποτα
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ΥΓ Σιγα τη μαλακια με τα αρβυλα. Μπαλαρινες εισαστε? Δεν το παιζω αντρας, βαζεις πατους καλους, πλυσιμο ποδαρια καλο, καλτσες ΜΑΛΛΙΝΕΣ (δεν δινουν τετοιες τωρα) και παω οπου θελετε. Τα εχω ακομα το 2ο ζευγαρι, και το φοραω αμα παω σε βουνιλες η paintball, και εχουν περασει 17 χρόνια.
Δεν διαφωνούμε. Όλοι τα λέμε αυτά που έγραψες.
Τα άρβυλα είναι πραγματικά άθλια. Ίσως φταίει που η γενιά μας μεγάλωσε φορώντας συνέχεια αθλητικά (και μάλιστα καλά και ακριβά αθλητικά) παπούτσια.
Εγώ από ένα σημείο και μετά δεν ένιωθα τις άκρες των δαχτύλων του ποδιού μου. Ήταν ΜΟΝΙΜΩΣ μουδιασμένα. Σε σημείο που ανησύχησα και πήγα σε γιατρό να τσεκάρει αγγεία και νεύρα των ποδιών....
Φυσικά ο κάλος στο μπροστά μέρος και στο κέντρο της πατούσας ακόμα δεν έχει φύγει εντελώς.
Αντίθετα ο πατέρας μου, στρατιωτικός, ακόμα και τώρα φοράει αρβύλες σε διάφορες δουλειές στο χωράφι και τις θεωρεί το πιο άνετο παπούτσι.Προφανως ο πατήρ, ΞΕΡΕΙ να διαλεγει τι φοραει, ενω εσυ και εγω πηραμε οτι μας εδωσαν!.
Ειχα κατι σαν καλο στο εξωτερικο μερος του μεγαλου δαχτυλου του δεξιου ποδιου. Καθε 2 εβδομαδες, ξυραφακι, και αφαιρεση 2 χιλιοστα. Ο λογος? Εκανα τη μαλακια και πηρα ενα νουμερο μεγαλυτερες γιατι ακουσα κατι τυπους που λεγανε 'θα πρηστουν τα ποδια σου' και ψιλοεπλεαν. Τωρα ξερω. Ψιλη καλτσα για σκαρπινι απο μεσα και μαλλινη (μιλαμε για ολομαλλες, δεν βρισκω πουθενα) απο εξω, για να μην υπαρχει τριβη. Μαγεία. -
Έτσι παιζόταν. Τώρα θέλει κινητό ή ακόμα καλύτερα ταμπλέτα ή λαπτοπ με 3G για facebook, forum, instant messaging, σαλιάρισμα κτλ.
Θαλαμοφυλίκι χωρίς κάτι από τα παραπάνω = epic fail!
τα καλυτερα μπασκετικα ειναι τα χαμηλα με φαρδια-πλατια σολα..δλδ παπουτσια handball με αεροσολα-ζουμ!
Kill Bill εσύ? Πάντα ψηλό μπασκετικό κι αν είναι μαύρο το φοράς και σε τίποτα νυχτερινά περίπολα και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Αλλιώς φοράς τα μιλένιουμ που φωσφορίζουν από 15χλμ και τρως 5Φ 20 μέρες πριν απολυθείς!
-
τι kill bill?καλυτερα ill kon(stantinos)!
αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
υ.γ.
ξερω,σας τα επρηξα με τις ερωτησεις,τελευταια ηταν αυτη!υποσχομαι! -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
ΥΓ Σιγα τη μαλακια με τα αρβυλα. Μπαλαρινες εισαστε? Δεν το παιζω αντρας, βαζεις πατους καλους, πλυσιμο ποδαρια καλο, καλτσες ΜΑΛΛΙΝΕΣ (δεν δινουν τετοιες τωρα) και παω οπου θελετε. Τα εχω ακομα το 2ο ζευγαρι, και το φοραω αμα παω σε βουνιλες η paintball, και εχουν περασει 17 χρόνια.
Δεν διαφωνούμε. Όλοι τα λέμε αυτά που έγραψες.
Αντίθετα ο πατέρας μου, στρατιωτικός, ακόμα και τώρα φοράει αρβύλες σε διάφορες δουλειές στο χωράφι και τις θεωρεί το πιο άνετο παπούτσι.κι εγω το ιδιο ακριβως πραγμα , τα μεγαλα μου δαχτυλα δε τα ενιωθα απο πολυ νωρις και το χειροτερο ειναι οτι δε τα ενιωθα ακομα και οταν ειχα αδεια μερες
μονο το τελευταιο διμηνο κατι αρχισε κατι να γινεται και καποιο καιρο αφου απολυθηκα επανηλθαν τελειως
πολυ κακο το αρβυλο, μονο οταν ανεβαινες κανα λοφο και περπατουσες σε τιποτα κακοτραχαλα σημεια ενιωθες την αξια του, ολη την υπολοιπη ωρα ηταν απλα ανουσια ταλαιπωρια
εμενα μου εσκασε και κιρσος στη γαμπα του αριστερου μου ποδιου (που στηριζομαι συνηθως οταν ειμαι ορθιος)
-
τι kill bill?καλυτερα ill kon(stantinos)!**αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?**δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
Πρεπει να σταματησω να διαβαζω πριν μου ερθει το εγκεφαλικο, ειμαι και σε κρισιμη ηλικια!
-
τι kill bill?καλυτερα ill kon(stantinos)!αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
υ.γ.
ξερω,σας τα επρηξα με τις ερωτησεις,τελευταια ηταν αυτη!υποσχομαι!κανεις δε τολμαει να πειραξει αυτοκινητα μεσα σε στρατοπεδα γιατι θα γινει χαμος
εκτος απο το κεντρο το παιρνεις οπουδηποτε αλλου κανονικα
-
τι kill bill?καλυτερα ill kon(stantinos)!αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
υ.γ.
ξερω,σας τα επρηξα με τις ερωτησεις,τελευταια ηταν αυτη!υποσχομαι!Καλά ρε που νομίζεις ότι πας? Κατασκήνωση????
-
**αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?**δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
Πρεπει να σταματησω να διαβαζω πριν μου ερθει το εγκεφαλικο, ειμαι και σε κρισιμη ηλικια!
εχω πιασει 107 μεσα σε στρατοπεδο
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
-
πεταξα μαλακια ε?
επειδη ειπε πριν ο στεφαν για μπαλα στο πορτμπαγκαζ..
αφου δεν παιζει γρατσουνια,ειμαι οκ! -
πεταξα μαλακια ε?
επειδη ειπε πριν ο στεφαν για μπαλα στο πορτμπαγκαζ..
αφου δεν παιζει γρατσουνια,ειμαι οκ!το αυτοκινητο ειναι το μερος που φυλας ολα τα σημαντικα/πολυτιμα σου αντικειμενα
ενα παιδι βεβαια μια φορα το παρακανε και πηγε στη σκοπια με το αυτοκινητο του , σταματαει παρκαρει και βγαζει απο το πορτ μπαγκαζ το οπλο
και λιγες (μερες φυλακη) εφαγε (επειδη ο ταξιαρχος ηταν θειος του )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
υ.γ.
ξερω,σας τα επρηξα με τις ερωτησεις,τελευταια ηταν αυτη!υποσχομαι!κανεις δε τολμαει να πειραξει αυτοκινητα μεσα σε στρατοπεδα γιατι θα γινει χαμος
Μεχρι να πεσει ο τριμαλακας 17χρονος οδηγκάου με το σταγιερ πανω του.
-
αρχοντας!
για ακομη μια φορα ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
-
Και πάνω που ήμουν έτοιμος να ανεβάσω φώτο να κουμαντάρω τη σταγιερούκλα!!
Μόνο μια μετακινούμενη σιδεριά που είχαμε στην πύλη είχα πάρει παραμάζωμα μια μέρα κι αυτό γιατί είχε πήξει το κεφάλι μου 3 ώρες Κυριακάτικα στον ήλιο για βολή και πείναγα σα ζώο και βιαζόμουν να το πάω στον όρχο.
-
υ.γ.
σε μια περιπτωση που εγινε κατι τετοιο πληρωθηκε , δεν κανουν τετοιες χοντραδες και τις περνανε στο ντουκου γιατι μετα μπορει να μπλεξουν με γονεις και αυτο ποτε δε το θελουν
αν εχεις κανονικα τα χαρτια σου (δελτιο εισοδου) , εισαι παρκαρισμενος στο προβλεπομενο χωρο και δεν κινεις ασκοπα το αυτοκινητο σου (ειδικα σε ωρες υπηρεσιας, οπου κανονικα τρως καμπανα για κατι τετοιο) δεν εχεις τιποτα να φοβασαι
παντα υπαρχει αρκετος χωρος για τα αυτοκινητα και τα στρατιωτικα οχηματα δε πλησιαζουν
τωρα αμα ο αλλος δε καταλαβαινει (πχ σε μια μοναδα πηγαιναν στελεχη/φανταροι και παρκαραν διπλα απο το λοχο που περνουσαν συνεχεια τζιπακια , ενω απαγορευοταν και ενω ειχαμε παρκινγκ λιγο πιο περα) προβλημα του
Περί Θητείας [#3]