-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κι ο αλλος 10 μερες το τραβηξε απο τα μαλλιαΑεροπορια ρε συ!Εκει ειμαστε πιο τρυφεροι!!!
-
εγω ειχα φερει ενα φτυαρι (κατα λαθος ) στο κεφαλι ενος παιδιου, αλλα ενα απλο καρουμπαλο του εκανα ,δε το εκανε θεμα
-
εγω ειχα φερει ενα φτυαρι (κατα λαθος ) στο κεφαλι ενος παιδιου, αλλα ενα απλο καρουμπαλο του εκανα ,δε το εκανε θεμαειχατε κανα περιστατικο 'Μήτσοοοο, πιασε τη σφαιρα μου?'
βασικα για κλαματα ειναι -
Τι να περιμενεις απο τους μη μαχημους της ΠΑ .
Βοηθεια απο τους Στρατιωτικους του φορουμ παρακαλω γιατι επειγει Εχω ενα θεμα , ενας γνωστος μου επαθε ενα ατυχημα στο μπασκετ και του βγηκε το γονατο (κατι τετοιο μου ειπε) και σε μια βδομαδα ακριβως μπαινει στο ΚΕΝ Μεσολογγιου (ναι ναι τζιτζικαρας βρωμοποδαρας ). Τι πρεπει να κανει για να παρει αναβολη και να μπει στην επομενη ΕΣΣΟ?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εγω ειχα φερει ενα φτυαρι (κατα λαθος ) στο κεφαλι ενος παιδιου, αλλα ενα απλο καρουμπαλο του εκανα ,δε το εκανε θεμα
ειχατε κανα περιστατικο 'Μήτσοοοο, πιασε τη σφαιρα μου?'
βασικα για κλαματα ειναιεμεις ειχαμε περιστατικο, στις 2 το βραδυ κατα την ξεχρεωση οπλων στο ΚΕΦ (δεν ειχουν στην αεροπορια
χρεωμενο οπλο οι φανταροι για ολη τη θητεια. μονο για σκοπια χρεονεσε) ενα τυπακι να περνει μετρα
ασφαλειας με το γεμιστηρα πανω, και να ριχνει μια σφαιρα στο βαρελι. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
βασικα για κλαματα ειναιεμεις ειχαμε περιστατικο, στις 2 το βραδυ κατα την ξεχρεωση οπλων στο ΚΕΦ (δεν ειχουν στην αεροπορια
χρεωμενο οπλο οι φανταροι για ολη τη θητεια. μονο για σκοπια χρεονεσε) ενα τυπακι να περνει μετρα
ασφαλειας με το γεμιστηρα πανω, και να ριχνει μια σφαιρα στο βαρελι.μπα άσφαιρο έριξε μάλλον, εκτός αν το δις οπλίσατε το άκουσε σαν τρις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι να περιμενεις απο τους μη μαχημους της ΠΑ .Βοηθεια απο τους Στρατιωτικους του φορουμ παρακαλω γιατι επειγει Εχω ενα θεμα , ενας γνωστος μου επαθε ενα ατυχημα στο μπασκετ και του βγηκε το γονατο (κατι τετοιο μου ειπε) και σε μια βδομαδα ακριβως μπαινει στο ΚΕΝ Μεσολογγιου (ναι ναι τζιτζικαρας βρωμοποδαρας ). Τι πρεπει να κανει για να παρει αναβολη και να μπει στην επομενη ΕΣΣΟ?
Αν ειναι σε θεση να περπατησει κανονικα μπορει να παει, να παρουσιαστει, κι αφου πει οτι εχει προβλημα, θα παει 401, επιτροπη απαλλαγων κ θα παρει 6μηνη λογικα... Αλλα μετα θα μπει με τους εξ'αναβολης αστο καλυτερα. Λογικα θα μπορει να την παρει απο τωρα με τη βεβαιωση του νοσοκομειου, ας παρει ενα τηλ στη στρατολογια να του πουν
-
όταν μας πάνε για εξετάσεις θα φάμε ολόκληρη τη μέρα εκτός στρατοπέδου, έτσι?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
όταν μας πάνε για εξετάσεις θα φάμε ολόκληρη τη μέρα εκτός στρατοπέδου, έτσι?Ακομα δεν μπηκες ...
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ασφαλειας με το γεμιστηρα πανω, και να ριχνει μια σφαιρα στο βαρελι.Σ' εμας σε ενα φυλακιο, φυλαγε πυλη απογευμα ενας λιγο υπολειπομενος αλλα απιστευτα καλο παιδι κατα τα αλλα, και πηγε ο προαιωνιος εχθρος του, ενας μαλακας (επαγγελμα βοσκος) να του σπασει λιγο τα παπαρια, να περασει η ωρα του.
Μετα απο μερικα λεπτα ακουστηκαν φωνες βρισιδια και ενα 'μπάφ'. Ειχε ριξει το ασφαιρο ο σκοπος. Μεταφραση, οπλισε, ο αλλος τον εγραψε, οπλισε δευτερη, ξανα ο βοσκος στα παπαρια του και μετα εριξε, και ο βοσκος εγινε ασπρος σα χαρτι. Τρεξανε ολοι αλαφιασμενοι, ευτυχως ο ΟΠΥ ειχε ενα ασφαιρο και συμπληρωσαν γιατι θα κοβοταν και ο δικος του κωλος.
Απο μαλακες αλλο τιποτα. Παροιμιωδεις καταστασεις στις βολες που γυριζαν με οπλο προτεταμενο προς τα πισω και λεγανε 'εμπλοκη κυριε λοχαγε' Ο αξκος βολης φορουσε πανες παραλλαγης για να μη λερωνει τη στολη καθε φορα. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
όταν μας πάνε για εξετάσεις θα φάμε ολόκληρη τη μέρα εκτός στρατοπέδου, έτσι?Θα πατε και για καφεδάκι στο Κολωνάκι
Θα πηξεις , απλά λιγότερο από το να κανεις παρέλαση
-
όταν μας πάνε για εξετάσεις θα φάμε ολόκληρη τη μέρα εκτός στρατοπέδου, έτσι?
Θα πατε και για καφεδάκι στο Κολωνάκι
Θα πηξεις , απλά λιγότερο από το να κανεις παρέλαση
Επηξες και στην παρελαση??
Μια φορα πηγα πρωι στην παρελαση και δεν ηξερα οτι λεγαμε και τον Εθνικο Υμνο . Κατα τα αλλα ειχα λιωσει στον υπνο στο ΚΕΤΘ . -
ηταν και ο μουστακιας επιλαρχος στη σημαια (με το μαλι σκινχεντ) και εβγαζε λογο?
-
ηταν και ο μουστακιας επιλαρχος στη σημαια (με το μαλι σκινχεντ) και εβγαζε λογο?Στον Π***ι αναφερεσαι, τον 12θειστη?? Εγω 'Ιλαρχο τον θυμαμαι . Μην θυμηθω ατακα που ειπε εξω απο το Διοικητηριο του ΚΕΤΘ
-
δε ξερω το ονομα του, μιλαω για ενα τελειως τραχανοπλαγια
παιζει να ηταν και ιλχος γιατι δε μου φαινοταν τοσο μεγαλος να μαλλον ιλχος ηταν
(δε θα μου εκανε εντυπωση αν ηταν και 12θειστης )
μλκα τι μουστακι ηταν αυτο ? ξεφτιλιζει για πλακα τον 'καραισκακη της ΧΑ' και οταν ελεγε τα 'προσ'χηηηη/ημιανα'υσις' χεζοσουν επανω σου
εβγαζε παντως κατι θεικους λογους, ο τυπος
θα ελιωνα στο γελιο αν τον ειχα διοικητη σε μοναδα
(θα ειχα φαει και ενα σωρο Φ μαλλον και θα μας ειχε πηξει στην εκπαιδευση , αλλα θα ελιωνα στο γελιο )το τυπος πρεπει να ανεβαινει καβαλα στη κανη του αρματος κρατωντας ελληνικη σημαια , δε πρεπει καν να μπαινει μεσα , τοσο κ@υλωμενος
-
δε ξερω το ονομα του, μιλαω για ενα τελειως τραχανοπλαγιαπαιζει να ηταν και ιλχος γιατι δε μου φαινοταν τοσο μεγαλος να μαλλον ιλχος ηταν
(δε θα μου εκανε εντυπωση αν ηταν και 12θειστης )
μλκα τι μουστακι ηταν αυτο ? ξεφτιλιζει για πλακα τον 'καραισκακη της ΧΑ' και οταν ελεγε τα 'προσ'χηηηη/ημιανα'υσις' χεζοσουν επανω σου
εβγαζε παντως κατι θεικους λογους, ο τυπος
θα ελιωνα στο γελιο αν τον ειχα διοικητη σε μοναδα
(θα ειχα φαει και ενα σωρο Φ μαλλον και θα μας ειχε πηξει στην εκπαιδευση , αλλα θα ελιωνα στο γελιο )το τυπος πρεπει να ανεβαινει καβαλα στη κανη του αρματος κρατωντας ελληνικη σημαια , δε πρεπει καν να μπαινει μεσα , τοσο κ@υλωμενος
Παλαβος ο τυπος, ειμασταν στο δκτηριο το κεντρικο και καθομασταν οκλαδον και σε μια στιγμη λεει: 'Και τότε εγω σαν αετός θα ανοίξω τα φτερά μου και θα σας βάλω στην αγκαλιά μου' καπως ετσι , καλα οταν αρχιζε περι 12θεισμου κλπ . Και ενα απογευμα οπως πηγαν τα παιδια στο κεντρικο ΚΨΜ γιατι ειχε εναν αγωνα με τον Ολυμπιακο κατι εγινε και γλιτωσαμε το καψωνακι , αλλα παλι καλα την πληρωσαν κατι ΥΕΑ την νυφη τους εβγαλε ολους με τα σορτσακια και τους πηγε πεδιο βολης βραδυατικα . Ετσι να στρωνουν χαρακτηρα τα πουστονεα . Καλα το μουστακι οντως ξεπερναει τον Μπαρμπαρουση . Επικες μορφες
-
εμας μας ειχε πει για τους ναζι που εκαναν παρελαση και προκαλουσαν δεος (για να μας πεισει για τη σημασια της παρελασης )
και μια αλλη φορα μας ελεγε για τη μακεδονικη φαλαγγα , τους σπαρτιατες που προστατευαν τους διπλανους τους και πεταγε και κατι ατακες 'θα ορμηξετε και θα κοψετε το λαρυγγι του εχθρου'
ηταν φοβερος.. μπραβο του
σκεψου τον ομως να κυκλοφορει εξω με πολιτικα
wtf!!
(αν και δε νομιζω οτι θα θελει να φευγει μακρια απο το στρατοπεδο για πολλη ωρα και να αποχωριζεται το μαυρο του μπερε )
-
Ουτε εγω μπορω να τον φανταστω με πολιτικα , εχω πεσει απο τα γελια
Απο τον εναν τον μπερε εβγαλα το Εθνοσημο και τον φοραω που και που , εχει κανεις κανα τζοκευ που δεν θελει για το κηνυγι?? -
τον φορας γιατι?
εγω μονο μπερε/οπλοσημο/ρουφιανο κρατησα ολα τα υπολοιπα τα εδωσα σε συμφορουμιτη
-
τον φορας γιατι?εγω μονο μπερε/οπλοσημο/ρουφιανο κρατησα ολα τα υπολοιπα τα εδωσα σε συμφορουμιτη
Γτ παω για κηνυγι (οι αλλοι βασικα εγω βρισκω κανα καλο σημειο και ξαπλωνω , οποτε τον βαζω στο προσωπο να μην πεφτει ο ηλιος )
Περί Θητείας [#3]