-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με τα χρονια αλλαζουν τα πραγματα να ξερετε..παντως η θηβα (ειχα πολλους στη μοναδα μου που ηταν εκει) ειναι χαλαρο κεντρο.. τελειως ασχετοι θα βγειτε απο κει μεσα
(το οποιο ειναι δειγμα χαλαρου στρατοπεδου)θα εχει τις δυσκολιες του κεντρου (που εχουν να κανουν κυριως με τη προσαρμογη) , αλλα ουτε μεσολογγι ειναι (που ειναι σκατα) , ουτε μαυροδενδρι (που ειναι πιο σκατα)
μεχρι τωρα καλα σας εχει κατσει
Το θέμα είναι να αποφύγουμε την 1η κ 2η μοίρα
ακου εκεί δεν έχουν ΚΨΜ...
και οι άλλες δύο είναι hotel
ανισότητες -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Σε λίγες μέρες μπαίνω....στο στρατόπεδο της Θήβας!Ξέρει κανείς πως είναι εκεί οι συνθήκες κλπ;
Να ετοιμαστεις για ταξιδακι στην αθηνα 12+ωρες
Αφού Αθήνα μένει
-
τις ανισοτητες θα τις ζησεις μετα πιστεψε με
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Σε λίγες μέρες μπαίνω....στο στρατόπεδο της Θήβας!Ξέρει κανείς πως είναι εκεί οι συνθήκες κλπ;
Αφού Αθήνα μένει
απο το κεντρο θηβα λεω..
401 πανε μαζι με αλλα στρατοπεδα της περιοχης -
τις ανισοτητες θα τις ζησεις μετα πιστεψε μεμα εδώ μιλάμε για πράγματα απαραίτητα για τη βασική επιβίωση....πώς θα βγάλει ο άλλος 3 εβδομάδες χωρίς να φάει σουβλάκι και να πιει Coca Cola?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μα εδώ μιλάμε για πράγματα απαραίτητα για τη βασική επιβίωση....πώς θα βγάλει ο άλλος 3 εβδομάδες χωρίς να φάει σουβλάκι και να πιει Coca Cola?
παρε και εσυ ενα tablet μπορεις!
-
Αφού Αθήνα μένει
απο το κεντρο θηβα λεω..
401 πανε μαζι με αλλα στρατοπεδα της περιοχηςσωστος
αν και στη προκειμενη περιπτωση διακοπες θα του φανει
εγω οταν εσκαγαν πουλμανακια να μας πανε νοσοκομειο (414 μας πηγαν εμας απο αυλωνα), ενιωθα οτι ειναι τοοοοοοοσο ανετα τα καθισματα τους που για πρωτη φορα στη ζωη μου κοιμηθηκα σε πουλμαν
αργοτερα πηγαινα και καθομουν στο καθισμα του αυτοκινητου (για λουφα) , ηταν κι αυτο τοοοοοοοοσο ανετο
ολα αυτα τελειωσαν οταν απεκτησα τη δικη που προεδρικη καρεκλα γραφειου της οποιας εσπαγε και η πλατη και σε συνδυασμο με το ανοικτο συρταρι γινοταν φοβερη δουλεια (και ειχα και δικο μου a/c )
αυτη η καρεκλα ηταν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ανετη ουτε σπιτι μου δεν εχω τετοια.. το αμεσως πιο ανετο πραγμα ειναι καναπες lazy boy και το κρεβατι μου -
μα εδώ μιλάμε για πράγματα απαραίτητα για τη βασική επιβίωση....πώς θα βγάλει ο άλλος 3 εβδομάδες χωρίς να φάει σουβλάκι και να πιει Coca Cola?
παρε και εσυ ενα tablet μπορεις!
στο κέντρο με τπτ....
έχουν και λίγες πρίζες, τα φορτίζουν όλοι μαζί...
Ένας βλαμμένος να το δει και σε καρφώσει την φούτσισες
Βέβαια μετά θα του ανταποδώσεις την καλή πράξη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά τη ζημιά θα στην έχει κάνει -
Αφού Αθήνα μένει
απο το κεντρο θηβα λεω..
401 πανε μαζι με αλλα στρατοπεδα της περιοχηςσωστος
αν και στη προκειμενη περιπτωση διακοπες θα του φανει
εγω οταν εσκαγαν πουλμανακια να μας πανε νοσοκομειο (414 μας πηγαν εμας απο αυλωνα), ενιωθα οτι ειναι τοοοοοοοσο ανετα τα καθισματα τους που για πρωτη φορα στη ζωη μου κοιμηθηκα σε πουλμαν
αργοτερα πηγαινα και καθομουν στο καθισμα του αυτοκινητου (για λουφα) , ηταν κι αυτο τοοοοοοοοσο ανετο
ολα αυτα τελειωσαν οταν απεκτησα τη δικη που προεδρικη καρεκλα γραφειου της οποιας εσπαγε και η πλατη και σε συνδυασμο με το ανοικτο συρταρι γινοταν φοβερη δουλεια (και ειχα και δικο μου a/c )
αυτη η καρεκλα ηταν τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ανετη ουτε σπιτι μου δεν εχω τετοια.. το αμεσως πιο ανετο πραγμα ειναι καναπες lazy boy και το κρεβατι μουδεν κατάλαβα...
θα μας πάνε από Θήβα στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις? -
Ναι ρε νέο , τι νόμιζες , θα σου έρθουν εκεί ?
Ακτινογραφία μόνο σε στρατιωτικό νοσοκομείο , αλλιώς δε μετράει -
Οι φίλοι μου εδώ πάνω πήγαν οι ίδιοι στο στρατιωτικό νοσοκομείο πριν μπουν στο κέντρο
-
Καλυτερα να πας εκδρομή , γλιτώνεις μαλακία
Εγώ γλίτωσα στρατονομία και υεα έτσι
Τους ηλίθιους του ελδυκ δε γλίτωσα και έβλεπα τα βιντεακια 'ελδυκάριος= παλικάριος '
Και παρέλαση να γλιτώσεις καλά είναι
-
κατσε 12 ωρες σε ενα πουλμαν γεματο ατομα που βρωμαει και ελα πες μου οτι νομιζες πως ηταν 5ημερη
-
Εντάξει εμείς δε κάναμε τόσο , αλλά κάναμε κάποιες ώρες
Από το να βλέπω βίντεο με ελδυκ το προτιμώ πάντως
Επίσης έκανα τις κινήσεις μου λιτοχωρο 424 που ειναι 75 χλμ
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Δεν έχω πάντως πρόβλημα πάω με καλή ψυχολογία!Αυτό με τις μοίρες μόνο με προβλημάτισε...
-
3 βδομάδες θα είναι μέχρι τη ορκομωσία θα περάσουν....
-
Καλά ναι...εννοείται!!Είναι κάτι που πρέπει να περάσουμε!!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Δεν έχω πάντως πρόβλημα πάω με καλή ψυχολογία!Αυτό με τις μοίρες μόνο με προβλημάτισε...Κοιτα ετσι μπηκαμε πολλοι το θεμα ειναι μετα γιατι οτι και να σου πουμε εμεις αλλοι παραλοι ολοι ειχαν διαφορετικες εμπειριες μεσα
για μενα περα απο μερικες βλακειες μου αρεσει
για τον κιουσι μαλλον βρεθηκε σε στρατοπεδο γεματο **μηλοφωνα **και γκρινιαζε ολη μερα
εσυ μπορει να παρεις ι5 και να τελειωσεις εκει την γεματη δοξα θητεια σουτο πως θα μπεις και το πως πραγματικα θα ειναι εχουν μεγαλη διαφορα
-
τι εννοείς με το ι5?
-
Σωστά τα λες...για μετά θα δούμε.Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.Όσο για κινητό θα πάρω ένα παλιό ώστε αν χρειαστεί να παίζω και...μπάσκετ ακόμα,με αυτό!!
Περί Θητείας [#3]