-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Διαβιβάσεις είναι καλά?
Γιατί με έβαλαν για αλλού, αλλά δεν έχω βύσμα και το βλέπω να καταλήγω διαβιβάσειςΠολύ καλύτερα από πυροβολικό και λοιπές βλακείες
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Διαβιβάσεις είναι καλά?
Γιατί με έβαλαν για αλλού, αλλά δεν έχω βύσμα και το βλέπω να καταλήγω διαβιβάσειςε αφου δεν εχεις βυσμα
-
καλα δε θες απαραιτητα βυσμα για να σε φωναξουν διαβιβασεις
μπορει να πας και να γινεις σκοπανθρωπος στη συνεχεια, ή να αλλαξεις και σωμα μετα το κεντρο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Διαβιβάσεις είναι καλά?
Γιατί με έβαλαν για αλλού, αλλά δεν έχω βύσμα και το βλέπω να καταλήγω διαβιβάσειςε αφου δεν εχεις βυσμα
Φαντάσου να είχε κιόλας
Μήπως το βλέπεις να καταλήγεις και Έρευνας Πληροφορικής?
-
λογω γνωσεων μπορει να καταληξει σε κανα ΓΕΠ και να κανει ζωαρα παντως
αλλα να ξερει να κανει καμια δουλεια γιατι μπορει τα στελεχη να μη τη παλευουν και να του φερνουν ολη την ωρα υπολογιστες με ιους
τα pc απο τη δικη μου επιλαρχια ολο στο ΓΕΠ ηταν , γιατι συνεχιζαν να χρησιμοποιουν μολυσμενα φλασακια
ο τυπος ειχε φρικαρει
(αλλα ειχε γαμω τα pc εκει internet και δικη του σομπα ) -
καλα δηλωσε και εσυ ναυτικο μουσειο μπορεις!
-
που εχει ναυτικο μουσειο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
που εχει ναυτικο μουσειο?Πλακα μου κανεις δεν καταλαβες γιατι το ειπα?
-
ειλικρινα οχι
αν εννοεις να παει ναυτικο , το θεωρω μουφα
αν ημουν ναυτικο εγω θα ημουν ακομα φανταρος
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Διαβιβάσεις είναι καλά?
Φαντάσου να είχε κιόλας
Μήπως το βλέπεις να καταλήγεις και Έρευνας Πληροφορικής?
Δεν έχω βύσμα ρε σεις
παλιά έμπαινες με βύσμα....τώρα παίρνουν πολλούς
αν διαβάσεις όλο το τόπικ θα το διαπιστώσεις
http://www.ellinikos-stratos.com/forum/ ... .asp?TID=8Φίλοι μου κι εγώ με τη σειρά μου πήρα το μήνυμα
Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 79/2012 την 10/09/2012 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ) .Έχετε επιλεγεί 'Ερευνας Πληροφορικής.
Το θέμα είναι άλλο. Εγώ Τοπογράφος Μηχανικός του ΕΜΠ είμαι
πάω να παίξω τζόκερ
-
το τι θα εισαι στο κεντρο δεν εχει απαραιτητα σχεση με το τι θα κανεις αργοτερα
-
με Stinger θα μας μάθουνε να ρίχνουμε?
-
οχι
g3 και πολυ θα σου ειναι
-
μόνο παρέλαση και τη βασική εκπαίδευση με το G3 ?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
με Stinger θα μας μάθουνε να ρίχνουμε?G3 και πολύ σας πέφτει....ψάρακες
-
αν πας αυλωνα διαβιβαστης , μια φορα μονο θα αγγιξεις οπλο να ριξεις 5 σφαιρες και τελος
απο παρελαση ομως αλλο τιποτα
ΥΓ μονο σε παρακαλω αν ριξεις μην κανεις σαν κατι γιωταδες που λενε οτι 'δε καταλαβα τιποτα' και οτι 'μας ειχαν λιγοτερες σφαιρες μεσα απο αυτες που μας ειπαν '
ειχα τσακωθει ασχημα με κατι τετοιους μια φορα που εβαζα εγω τις σφαιρες
ειχαν παγωσει που ειχαν παγωσει τα δαχτυλα μου, ειχα και αυτους
-
θυμάμαι δοκιμαστικά παρέλασης στο Δημοτικό
πολύ χαβαλέςεδώ έμαθα ότι θα κάνουμε 3ωρα , χαβαλές * 3
-
@@ θα κανετε..
τουλαχιστον αν εισαι σε καποιο πολιτισμενο σωμα οπως ΔΒ , που θα 'νιωθουν' εγκεφαλικα και οι υπολοιποι δε θα σας τρεξουν καθολου
θα τα μαθετε αμεσως και τελος, θα καθεστε ολο το πρωι να λιαζεστε
αν πας σε τιποτα μαυροσκουφηδες που ειναι γκαου τιγκα στα πιτσιρικια, θα εισαι ολη μερα στο ποδι
βεβαια το κεντρο δεν εχει σχεση με την υπολοιπη θητεια οπου ειναι πιο σοβαρα μεν τα πραγματα , αλλα δε θα στα ζαλιζουν ολη μερα τοσο
-
Αν πας τελικά πυροβολικό πήγαινε προς Κομοτηνή μεριά (που είναι και τζάμπα το μ.....ι)... 140 Α/Κ ΜΜΠ (Μ109Α3 )
Μόνο που δεν θα βλέπεις τα μο...α!10 μήνες εκεί μετά απο 1 μήνα Θήβα και 1 μήνα Νιγρίτα Σερρών (ΛΥΒ) με δικαίωμα διανυκτέρευσης λόγο το ότι είναι γιαγιά εκεί σόι κλπ της μάνας μου, μπορώ να πω ότι είδα το σπίτι μου μετρημένα στα δάχτυλα χεριών και ποδιών.
Πολύ κ@υλωμένος διοικητής, δεν άφησε βολή για βολή και εκπαίδευση πυροβολικού,τα πάντα όλα μαζί με τους ΕΠΟΠ, σχοινάκια, νυχτερινές, πορείες 20χλμ, βολές (χειροβομβίδες, οπλοβομβίδες, πυρ και κίνηση, G3 σε όλες τις πιθανές στάσεις, ιεραποστολικό, στα 4, καρεκλάτο κλπ) αντιαεροπορικές, στρατηγικές επιθεωρήσεις, φυλάκιο στην αποθήκες πυρομαχικών στις Σάπες (είχε γαμώ τα κοτομπέικον βέβαια στο χωρίο ένας μπάρμπας) 1-2 εβδομάδες, επίσκεψη στο Λαγό και της τοποθεσίες αναπτύξεως της μοίρας μας με τα στάγερ από τους στρατιωτικούς δρόμους της οροσειράς της Ροδόπης με 0 βαθμούς... πρέπει να το κάναμε καμιά 10αριά ώρες μαζί με τις βλάβες)...γενικά ΓΕΜΑΤΗ θητεία που την καταευχαριστήθηκα και δεν βαρέθηκα καθόλου!
Σίγουρα έχει φύγει αυτός από την 140 οπότε πάνε ελεύθερα
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
στις Σάπες (είχε γαμώ τα κοτομπέικον βέβαια στο χωρίο ένας μπάρμπας)ωραία
γενικά στα χωριά έχει καλά σουβλατζίδικα
Περί Θητείας [#3]