-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έστω ότι υπάρχει καλό βύσμα.
Τι προτιμάμε;Π.Α.
Να προτιμήσω και κάποια συγκεκριμένη περιοχή;
Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού. Λεωφόρος Μεσογείων, εργάσιμες ημέρες και ώρες.
-
Ωραία.
Θα το κοιτάξω το θέμα.ΥΓ: Να αναφέρουμε εδώ πως τα βύσματα είναι κακά πράγματα και η κουβέντα είναι καθαρά υποθετική.
-
ναι γιατι αν πας στην Αθηνα αυτοι που θα ειναι εκει δε θα ειναι βυσματα και μπορει να σε παρεξηγησουν
επισης ωραια ειναι ΛΑΕΔ , 700 ΣΕ (εργοστασιο αρβυλων ) , ΝΙΜΙΤΣ (αλλα εχει 2 φανταρους ) , πολεμικο μουσειο...
παιζουν κατι πολυ προστυχα και ψαγμενα σκηνικα στην αθηνα..μετα υπαρχουν καποιες μετριες φασεις σα τη δικη μου οπου πρακτικα εισαι στρατιωτης (εστω και χαλαρα) και υπαρχουν και τα πολυ ασχημα οπως ΧΩΚ οπου αυτοκτονει κοσμος
επισης υπαρχουν και καποια οπου αναλογα το ποιος εισαι ή τι εισαι (γιωτας πχ) περνας διαφορετικα οπως η ΑΣΔΥΣπαντως εσυ μενεις και μακρια
επισης και η αεροπορια εχει κατι μοναδες 'της ελλαδος τα παιδια', αλλα η αποψη μου ειναι πηγαινε με ενα πονο να κανεις 9μηνο γιατι και σκατα να περνας οι 9 μηνες ειναι καλυτεροι απο τους 12
απο ενα σημειο και μετα δηλαδη θα σιχαινεσαι τοσο πολυ που και τιποτα να μη κανεις και κανενας να μη σε ενοχλει θα τρως φρικες -
Μην ξεχνάς πως έχω μειωμένη θητεία.
-
κι εσυ μη ξεχασεις ποτε αυτο που θα σου πω..
ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ οχι μερες.. οχι μηνες..
και σπιτι σου να πηγαινεις καθε μερα μονο και μονο που θα φορας χιτωνιο και αρβυλες θα νιωθεις αρρωστος, οποτε ξεχνα ναυτικα και αεροποριες αυτα ειναι μεσοβεζικες λυσεις..
και στρατο ξηρας γινεται να εισαι εξισου καλα και καλυτερααλλα ακομα και αν δεν εισαι γλιτωνεις μηνες απο τη ζωη σου
-
-
Ναυτικο μου εχουν πει οτι πας στο παλασκα και καθε μερα εισαι σπιτι. για αεροπορια ελευσινα δεν εχω ακουσει κ πολυ καλα λογια απο πλευρας υπηρεσιων.
-
Ωχ ρε παιδια σχεδον πουθενα δεν πανε καλα οι υπηρεσιες στην Αθηνα αυτη τη στιγμη
Τεσπα Angel επιλογες έχεις και για στρατο ξηράς άρα οκ δεν θα έχεις θέμα
Και μη δένεις κομπο ότι θα πανε όλα καλα με το βυσμα γιατι το κανανε και κατι άλλοι αυτο και φτασανε στην άκρη της Ελλαδας -
Έφυγε η Δ ΕΣΣΟ και κλαίτε
Ορέστη υπάρχουν μονάδες που πάντα πάνε καλά -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έφυγε η Δ ΕΣΣΟ και κλαίτε
Ορέστη υπάρχουν μονάδες που πάντα πάνε καλάΕγω ακομα στη μαπα σας τρωω ρε
Έχω τους ναυτες και τους αεροπορους στο ΓΕΕΘΑ που είναι σειρουλα σου.Ξερεις.Πριν μερικες μερες σπασανε κατοσταρα
Τωρα μη μου λες εμενα για μοναδες που πανε καλα οι υπηρεσιες
Ανεφερα μια παραπανω
Στη Ροδο μου λενε βεβαια στρωνουν 321 τωρα οι σειρουλες μου που πηγαν και μπόλικοι όπως πολλοι ήρθαν στο ΓΕΕΘΑ και μερικους τους έχω αναλαβει προσωπικα με τις ευλογίες ενος υψηλοβαθμουEdit παντως ένα μου έχει κανει πολυ εντυπωση.Λες σειρα απολυσεως 318 και σε κοιτανε με ενα δεος
Έτσι έκανα κι εγω ρε φουστη μου?? -
Για αυτο λέω ότι ειναι μουφα το ναυτικό και αεροπορία
Εγώ όπως και να πέρασα είμαι έξω , αυτοί πηζουν ακόμα και τελικά περνούν το ίδιο με σένα που είσαι 9μηνος/8μηνος
Τα ίδια ισχύουν και ΛΑΕΔ.. ναύτες , αεροποροι ,πεζικάριοι είναι στην ίδια μοίρα , αλλά τελικά οι πεζικάριοι είναι οι κερδισμένοι με 3 μήνες λιγότερους
-
δηλαδη π.χ υπαρχει μονο ναυτικου αεροποριας που να μοιαζει εστω και λιγο στο 502/508?
το θεμα ειναι πως περναει η θητεια οχι ποσους μηνες εχεις -
Εντάξει ποιες οι πιθανότητες να περάσει πολύ χάλια ?
Και πάλι είμαι υπέρ της άποψης 'με ειναι πόνο'
Μιλάμε για 90 μέρες -
αυτο ειναι το θεμα αυτες οι 90 μερες στο πεζικο για καποιον μπορει να ειναι κολαση ενω στο ναυτικο ειναι σιγουρα παραδεισος οπου και να πας(ΔΥΚ εξαιρουμενης)
-
Ναι πρέπει να παίξεις με τις πιθανότητες , ειναι σίγουρα χειρότερα στο πεζικό , όμως είναι αρκετά πιθανό να ειναι υποφερτά και απλά να ξεμπλέξεις πιο γρήγορα
Άμα σου κάτσει η στραβή της Καβύλης τον ήπιες , αλλά ο angel από ότι φαίνεται δε πάει ουρανοκατέβατος
Αν πάει πχ καπότα που είναι νορμάλ κερδισμένος θα βγει , μπορεί να πάει να γίνει φούρναρης
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αυτο ειναι το θεμα αυτες οι 90 μερες στο πεζικο για καποιον μπορει να ειναι κολαση ενω στο ναυτικο ειναι σιγουρα παραδεισος οπου και να πας(ΔΥΚ εξαιρουμενης)...90 μέρες που μπορεί να δουλεύεις σε κανονική δουλειά αντί να φυλάς αποθήκες στην κ#λ%πετεινίτσα για 8,30€ το μήνα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αυτο ειναι το θεμα αυτες οι 90 μερες στο πεζικο για καποιον μπορει να ειναι κολαση ενω στο ναυτικο ειναι σιγουρα παραδεισος οπου και να πας(ΔΥΚ εξαιρουμενης)
...90 μέρες που μπορεί να δουλεύεις σε κανονική δουλειά αντί να φυλάς αποθήκες στην κ#λ%πετεινίτσα για 8,30€ το μήνα.
η 90 μερες αδειας σε νησι της χαβαης
(μιλαμε για στρατο )
-
Καλα πλακα μας κανετε με την Ροδο, τωρα ειδικα το καλοκαιρι στην εξοδο που μπορεις να πας για το μπανακι σου στην παραλια, να πιες ενα ποτο σε ενα μπαρακι και να παιζεις με καμια τουριστριουλα και γενικα να εισαι ποιο χαλαρος σε σχεση με την Γκατζολια . Καλα ο Ορεστης ειναι περιπτωση δεν του αρεσε, δεν το εκμεταλευτηκε καλα. Αν ημουν πουστονεος της 318 σειρα και εβαζα βυσματακι για Ροδο θα ελεγα και ευχαριστω , γιατι στις εξοδους μου θα εκανα τον χαβαλε μου, τα μπανακια μου, τα ποτακια μου. Στην Γκατζολια οποτε ειχα εξοδο εβλεπα τους ιδιους και τους ιδιους, πηγαινα σε ενα μαγαζι τσουπ ο Δκτης, στο αλλο ο Υπδκτης, σε αλλο κανας ΕΜΘ ή Εποπ, απο γυναικες το απολυτο τιποτα στα νησακια ειναι αλλιως η κατασταση και ειδικα το καλοκαιρι που δεν ξεχωριζεις τοσο για το αν εισαι κωλοφανταρο ή κανας τουριστας (ντοπιος ή ξενος), ασε που πας να πιεις το ποτο σου σαν ανθρωπος και τα μαγαζια δεν ειναι σα να εισαι στο ΚΨΜ . Παντως προσωπικα ενα ξερω, οτι στον στρατο παροτι χαμενος χρονος στην κυριολεξια περασα ωραια και θα ξαναπηγαινα ανετα! Δεν σε απασχολει στην κυριολεξια τιποτα! Και ειδικα τωρα στην κριση που δουλειες πολλες δεν υπαρχουν. Καβυλη ζωαρα παντως αλλα ποιο μαυρο ταγμα σαν του Νεοχωριου Ορ/δας δεν πρεπει να υπαρχει. Τα 502/508 απλα δεν υπαρχουν μπροστα στο αλλο στο Νεοχωρι . Και για του στραβου το δικιο δεν θα μ'αρεσε να υπηρετουσα στο σπιτι μου μονο και μονο για την ταλαιπωρια και τα εξοδα με τις βενζινες ωστε να ειμαι μεσα στις 6 το πρωι. Στην Ορ/δα καλα περασα και στην μοναδα που ειχαμε τρελες εμπλοκες και στην ΛΑΦ, παρολο που τα καραβανια κανανε συνεχεια τραπεζια. Αλλοι γυφτοι απο εκει . Το ολο θεμα με τον στρατο ειναι με τι διαθεση/ψυχολογια θα μπεις. Αν μπεις εξαρχης με την ψυχολογια στο ναδιρ την πουτσισες απλα και ολα σου φταινε. Αν μπεις με μια ωραια ψυχολογια με την διαθεση να γνωρισεις νεα μερη, κοσμο, να κανεις το χαβαλε σου και να υπηρετησεις μια θητεια που ειναι θεατρικο βγαινεις κερδισμενος και ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και διασκεδαστικα. Ο στρατος ειναι σαν εναν βιασμο που δεν μπορεις να γλιτωσεις, οποτε θα κοιταξει να το φχαριστηθεις οσο γινεται .
-
Πότε ήσουνα Καβύλη?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Και για του στραβου το δικιο δεν θα μ'αρεσε να υπηρετουσα στο σπιτι μου μονο και μονο για την ταλαιπωρια και τα εξοδα με τις βενζινες ωστε να ειμαι μεσα στις 6 το πρωι.μπαιναμε 7 το πρωι γιατι τοτε εμπαιναν και τα υπηρεσιακα λεωφορεια τα οποια εφευγαν απο ολη σχεδον την αθηνα δωρεαν
(εγω επαιρνα αυτοκινητο γιατι ηθελα να φευγω 6:30 απο το σπιτι και μετα αρχισα να παιρνω κατι υπηρεσιακα και εφευγα νωριτερα απο τις 3 που εφευγαν παλι τα λεωφορεια το μεσημερι)σαββατοκυριακα που δεν ειχε πολιτικο προσωπικο και στελεχη (περα απο αυτα που κανουν υπηρεσιες) δεν ειχε λεωφορεια , αλλα μπαιναμε 9
και φυσικα μη φανταστεις οτι μας χρονομετρουσαν κιολας μεχρι 7:30 και 9:30 δε σε πολυεψαχναν , για πιο μετα ηταν θεμα τυχης
Αν μπεις εξαρχης με την ψυχολογια στο ναδιρ την πουτσισες απλα και ολα σου φταινε.
ναι σε αυτο εχεις δικιο, αλλα οσο καλα και να προσπαθησαμε να το δουμε καποιοι , ηταν ΣΚΑΤΑ
Περί Θητείας [#3]