-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και θελω να πιστευω οτι ειμαι και ατομο που δεν επηρεαζομαι ευκολα
φανταζομαι τι θα παθαινουν αλλοι πιο βλαμενοι απο μεναπαντως περα απο τη πλακα εκει μεσα ακουω πολυ συχνα φωνες υπερ του συγκεκριμενου κομματος
βεβαια αυτες που πιστευω (και μου δημιουργουν απογοητευση τελικα , γιατι ειναι νεα παιδια, πιο νεα κι απο μενα) ειναι των στρ , γιατι οι υπολοιποι που περιμενουν τη μεταθεσουλα τους ξερουμε πολυ καλα τι θα ψηφισουν τελικαΤι θα ψηφισουν τα κομμαντα του ΕΣ?? Πανω οι στρατιωτικοι λεγανε για ΧΑ, οι στρατιωτες ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ για πες να βγαλω κανα εξιτ πολλ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χωρίς πλάκα, δε λέγεται έτσι.
Λέγεται 'αδικία'.σιγουρα ειναι αδικια και αυτο θα πρεπει να το λαμβανουν πολυ σοβαρα υπ'οψιν οι ψηφοφοροι (τουλαχιστον οι αντρες) , αλλα το τι θα σε οδηγησει να ψηφισεις αυτη η αδικια πανω στην απογοητευση σου ειναι το προβλημα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
και θελω να πιστευω οτι ειμαι και ατομο που δεν επηρεαζομαι ευκολα
φανταζομαι τι θα παθαινουν αλλοι πιο βλαμενοι απο μεναπαντως περα απο τη πλακα εκει μεσα ακουω πολυ συχνα φωνες υπερ του συγκεκριμενου κομματος
βεβαια αυτες που πιστευω (και μου δημιουργουν απογοητευση τελικα , γιατι ειναι νεα παιδια, πιο νεα κι απο μενα) ειναι των στρ , γιατι οι υπολοιποι που περιμενουν τη μεταθεσουλα τους ξερουμε πολυ καλα τι θα ψηφισουν τελικαΤι θα ψηφισουν τα κομμαντα του ΕΣ?? Πανω οι στρατιωτικοι λεγανε για ΧΑ, οι στρατιωτες ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ για πες να βγαλω κανα εξιτ πολλ
οι στρατιωτικοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , ο,τι και να λενε ή να λενε οτι γουσταρουν η μεταθεση ειναι μεταθεση
επισης απο Σχης και πανω δε πας ετσι τυχαια..αν η ΧΑ γινοταν κομμα εξουσιας σιγουρα θα ειχε τρομερη απηχηση, σε καμια περιπτωση ομως καθολικη αποδοχη δεν ειναι νεοναζι η πλειοψηφια των ατομων που επανδρωνουν τα σωματα ασφαλειας σε καμια περιπτωση
ακομα και οι καραμπουρτζοβλαχοι που βριζουν τους ξενους απεχουν πολυ απο τη συγκεκριμενη κατηγορια
αυτη τη στιγμη ομως πιστευω (και αυτο ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση, δε τη βασιζω σε επιστημονικα στοιχεια οπως οφειλω σα στατιστικος ) οτι σε γενικες γραμμες ψηφιζουν τα κλασικα εικονογραφημενα και τζιριζα μπαααααοι στρ ειναι ο,τι να ναι, απλα βλεπω ασυνηθιστα πολλους να το παιζουν εθνικια
-
Κατι Γκατζοι πανω παθιαζοντουσαν και ειχε πλακα καθοτι επεφτε τρελο τρολλιασμα και περναγε πολυ ωραια η ωρα . Ξεχασα να αναφερω πως εχω παιδια που ψηφισαν ΧΑ
-
καλα αυτοι δεν περιμενουν καμια μεταθεση , ψηφιζουν ο,τι γουσταρουν και οτι τους λεει το μυαλο τους
παρολα αυτα εχω πετυχει τετοιο τυπο να εχει παγιδευτει αθηνα
επικος ο ΕΣ
εναν εχω γνωρισει και μου φανηκε αρκετα καμενη προσωπικοτητα φανταζομαι το δραμα σου
-
καλα αυτοι δεν περιμενουν καμια μεταθεση , ψηφιζουν ο,τι γουσταρουν και οτι τους λεει το μυαλο τουςπαρολα αυτα εχω πετυχει τετοιο τυπο να εχει παγιδευτει αθηνα
επικος ο ΕΣ
Εσυ Κιουση τι θα ψηφισεις??
-
viewtopic.php?f=13&t=51177&start=2820
-
χωρίς να είναι κανόνας, σε υπέροχο νησί του νοτίου αιγαίου που θα μπορούσε να ήταν σκηνικό για το game of thrones, οι αξ/κοι και οι υπαξ δώσανε ρεσιτάλ ψηφίζοντας ΧΑ σε ποσοστό άνω του 85%, όλα αυτά στο νότιο μέρος του νησιού, πιθανολογώ ότι το έκαναν για να τρομάξουν οι Τουρκοι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωρίς να είναι κανόνας, σε υπέροχο νησί του νοτίου αιγαίου που θα μπορούσε να ήταν σκηνικό για το game of thrones, οι αξ/κοι και οι υπαξ δώσανε ρεσιτάλ ψηφίζοντας ΧΑ σε ποσοστό άνω του 85%, όλα αυτά στο νότιο μέρος του νησιού, πιθανολογώ ότι το έκαναν για να τρομάξουν οι ΤουρκοιΕσυ ομως που εχεις χρόνια μακρια απο τις ενοπλες δυνάμεις γιατί το ριξες ΧΑ?
-
Ειστε εδω θελουμε ιστοριες και χαβαλε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
χωρίς να είναι κανόνας, σε υπέροχο νησί του νοτίου αιγαίου που θα μπορούσε να ήταν σκηνικό για το game of thrones, οι αξ/κοι και οι υπαξ δώσανε ρεσιτάλ ψηφίζοντας ΧΑ σε ποσοστό άνω του 85%, όλα αυτά στο νότιο μέρος του νησιού, πιθανολογώ ότι το έκαναν για να τρομάξουν οι Τουρκοι
Εσυ ομως που εχεις χρόνια μακρια απο τις ενοπλες δυνάμεις γιατί το ριξες ΧΑ?
είσαι ένας θλιβερός εκπρόσωπος του ζουραρισμού
-
Τον είδα πλάκα πλάκα δίπλα δίπλα να μιλάει με τον Ζουράρις σήμερα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
οι στρατιωτικοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , ο,τι και να λενε ή να λενε οτι γουσταρουν η μεταθεση ειναι μεταθεσηΜη γενικεύεις Γιώργο. Η πλειοψηφία δεν σκέφτεται έτσι και επίσης δεν έχουν όλοι μπάρμπες στην Κορώνη. Ο καθένας ψηφίζει ανάλογα με το πολιτικό του επίπεδο. Υπάρχουν βέβαια και οι κομματοποιημένοι και όσο ανεβαίνεις στην ιεραρχία τόσο περισσότερους βλέπεις. Ο απλός Λγος όμως θα ψηφίσει κατά συνείδηση συνήθως.
-
τουλάχιστον καταλάβαμε από ποιον παίρνει τη γραμμή της δραχμής ο σάπιος κορσερ
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Mετά από παρέμβαση θείου ταξιάρχου
Δεν λέει τίποτα που είσαι διαβιβάσεις. Μπορεί να λιώσεις στο σκοπέτο και στην αγγαρεία και να μην δεις κεπικ ούτε με κιάλι.
Να χεις από κοντά το βύσμα. -
Είναι όμως μια πολύ καλή αρχή
-
Γιωργο εχεις πμ για μια ερευνα που ανεφερες κανα δυο σελιδες πριν
-
Είναι όμως μια πολύ καλή αρχήΒρε από κοντά το βύσμα λέμε. Σου μιλάει διαβιβαστής που έφαγε 30-1 στο 70% της θητείας του.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν λέει τίποτα που είσαι διαβιβάσεις. Μπορεί να λιώσεις στο σκοπέτο και στην αγγαρεία και να μην δεις κεπικ ούτε με κιάλι.
Να χεις από κοντά το βύσμα.πλακα μας κανεις? δβ και λιωσιμο σκοπετο?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Να χεις από κοντά το βύσμα.πλακα μας κανεις? δβ και λιωσιμο σκοπετο?
Ε και εγώ ΔΒ ήμουν και μόνο σκοπέτα έκανα. ΚΕΠΙΚ το δούλευαν τα εποπια.
Περί Θητείας [#3]