-
http://www.fimes.gr/2012/06/tsipras-papantoniou/
ασε τωρα κανω σοβαρη ερευνα στο google
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ασε ρε συ τις προαλλες που ακουγα μιχαλολιακο να κραζει σαμαρα που εκανε 3 μηνες στο ναυτικο και να λεει οτι εκεινος ελιωνε σε καποιο καμμενο φυλακιο και θυμηθηκα τον εαυτο μου να κλαιει σε φυλακιο μες στο πουτσοκρυο και ειπα μεσα μου 'καλα τα λεει'
δε παω καλα λεμε!
Eλεος ρε...! Πέτα τις παραλλαγές γρήγορα..!!!
-
Θα τις σκίσουν είπαμε , δε θα τις πετάξω απλώς
Να θυμηθώ μόνο να πάρω και πολιτικά εκείνη τη μέρα, γιατί αλλιώς θα βγω έξω με το βρακί μου
-
Θα τις σκίσουν είπαμε , δε θα τις πετάξω απλώςΝα θυμηθώ μόνο να πάρω και πολιτικά εκείνη τη μέρα, γιατί αλλιώς θα βγω έξω με το βρακί μου
Μην στο σκισουν και αυτο οπως εκαναν σε εναν φιλο μου καταλαθος
-
Ας το σκίσουν και αυτό δε πειράζει
ΛΕΛΕ ΛΕΜΕ!!!
-
Ας το σκίσουν και αυτό δε πειράζειΛΕΛΕ ΛΕΜΕ!!!
Πωωωω οτι θα ελεγε η 317 ΛΕΛΕ δεν το πιστευα . Αυτα να τα λες στον Ορεστη που του αρεσει να το ακουει
-
εγώ πάντως το σκίσιμο των ρούχων το βρίσκω άθλιο.
Δώστε τα σε κανά άστεγο στο κάτω κάτω αν δεν τα θέλετε για τπτ. -
Επίσης είναι και επικίνδυνο.
Φίλος μου έσπασε το δάχτυλό του προσπαθώντας να σκίσει τσέπη. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίσης είναι και επικίνδυνο.
Φίλος μου έσπασε το δάχτυλό του προσπαθώντας να σκίσει τσέπη.Καλο Γιωτοball ειναι ο φιλος σου . Επισης θα πρεπει να γραφεις εδω αν ειναι να μπεις στην ενδοξη οικογενεια του ΕΣ ή εχεις απολυθει
-
Αφήνω τις δόξες για εσάς.
Εγώ αν μπορέσω ούτε απ' έξω δε θα περάσω. -
Εγώ αν μπορέσω ούτε απ' έξω δε θα περάσω.Οχι πρεπει να μπεις και εσυ να γευτεις λιγακι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δώστε τα σε κανά άστεγο στο κάτω κάτω αν δεν τα θέλετε για τπτ.Θα τα χαρίσω όπως έχω πει σε κάποιον που θα μπει μαζί με μπλουζάκια υπνόσακο ισοθερμικά φούτερ full face κτλ (πράγματα που κάνουν χρήμα και κάποια από τα οποία έχω πάρει κι εγώ από προηγούμενο) , αυτά όμως που φοράω πιο συχνά ( 1 παντελόνι + 1 χιτώνιο ) ΘΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ
Δε το διαπραγματεύομαιΚουβαλάνε πολύ πόνο τα συγκεκριμένα και τα έχω άχτι
Επίσης τα έχω ξερανει με ευλάβεια , σα σελίδα θα σκιστουν , το παντελόνι ηδη έχει αρχίσει μόνο του
Αυτά και να τα χαρίσω άχρηστα είναι
-
Δώστε τα σε κανά άστεγο στο κάτω κάτω αν δεν τα θέλετε για τπτ.Θα τα χαρίσω όπως έχω πει σε κάποιον που θα μπει μαζί με μπλουζάκια υπνόσακο ισοθερμικά φούτερ full face κτλ (πράγματα που κάνουν χρήμα και κάποια από τα οποία έχω πάρει κι εγώ από προηγούμενο) , αυτά όμως που φοράω πιο συχνά ( 1 παντελόνι + 1 χιτώνιο ) ΘΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ
Επίσης τα έχω ξερανει με ευλάβεια , σα σελίδα θα σκιστουν , το παντελόνι ηδη έχει αρχίσει μόνο του
Τον υπνοσακο μηπως να τον κρατουσες για μελλοντικη χρηση?? Εστω για την χρηση παντοφλας απο το αισθημα . Παντως το δικο μου sleeping bag το πηρα με δημοκρατικες διαδικασιες , απο τον αδερφο μου που ειχε παει σε ενα καμπινγκ και μετα για 8 μηνες με συντροφευε και εβγαζε τα χρηματα του στην κυριολεξια . Τωρα θα το ξαναπαρει ο αδερφος μου καθοτι θα καταταχθει και αυτος μεσα στο 2012 . θα πηξει το ψαρι και ηδη τον χωνω να κανει διαφορα για να εγκληματιζεται στο κλιμα του ενδοξου ΕΣ.
-
Εγώ αν μπορέσω ούτε απ' έξω δε θα περάσω.Αν δε σου ορκιστούν ότι θα είσαι Αθήνα , μην το επιχειρήσεις
Καθυστέρησε το οσο γίνεταιΚαι για αθήνα πάρε πρώτα συμβουλές από μένα (αν έχεις τέτοια επιλογή) μη σε στείλουν σε καμιά μούφα και μετά ευχεσαι να ήσουν σε κάνα νησί
-
Για αρχή θα κοιτάξω μήπως την κάνω για αεροπορία ή ναυτικό. Μετά βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τον υπνοσακο μηπως να τον κρατουσες για μελλοντικη χρηση?? Εστω για την χρηση παντοφλας απο το αισθημα . Παντως το δικο μου sleeping bag το πηρα με δημοκρατικες διαδικασιες , απο τον αδερφο μου που ειχε παει σε ενα καμπινγκ και μετα για 8 μηνες με συντροφευε και εβγαζε τα χρηματα του στην κυριολεξια . Τωρα θα το ξαναπαρει ο αδερφος μου καθοτι θα καταταχθει και αυτος μεσα στο 2012 . θα πηξει το ψαρι και ηδη τον χωνω να κανει διαφορα για να εγκληματιζεται στο κλιμα του ενδοξου ΕΣ.
Εμένα υπνόσακος μου πάρθηκε 20 ευρώ από Μοναστηράκι κι βρεθηκε (μαζί και με τους προηγούμενους )
Μαυροδενδρι, Αλεξανδρούπολη ,Φερες , Αθήνα , κάμπινγκ με κάτι συντρόφους αγωνιστές του ΚΚΕ μλ ή μλ ΚΚΕ (δε θυμάμαι ποιο από τα 2 ειναι ο τύπος ) δε θυμάμαι μερος , Αυλώνα , Θεσσαλονίκη , Λιτόχωρο και πάλι Αττική
Σκέψου σε πόσα μέρη έχει ακόμα να πάει και ποσες θητειες ακομα να κανει
-
Για αρχή θα κοιτάξω μήπως την κάνω για αεροπορία ή ναυτικό. Μετά βλέπουμε.ενταξει γτπ θητεια, αλλα 3 μηνες παραπανω
επισης μπορει να σε τρεξουν πουθενα μακρια, πχ ηξερα παιδι που εφαγε πολυ καιρο στη κρητη
επισης μπορει να εισαι καπου τυπου ΓΕΣ ή ΛΑΕΔ μαζι με πεζικαριους και να κανεις οτι κανουν και οι υπολοιποι που θα κανουν 3 μηνες κατω απο σενα
καλυτερα με ενα πονο και λιγοτερο καιρο (χωρις βεβαια να εχω και εμπειρια απο το αντιθετο),γιατι και τιποτα να μην κανεις τρως κατι φρικες
επισης το 'καπου κοντα' μπορει να σημαινει μια σεβαστη αποσταση, εγω πχ ειμαι 42 χλμ απο το σπιτι μου και λεω κι ευχαριστω
-
ασε ρε συ τις προαλλες που ακουγα μιχαλολιακο να κραζει σαμαρα που εκανε 3 μηνες στο ναυτικο και να λεει οτι εκεινος ελιωνε σε καποιο καμμενο φυλακιο και θυμηθηκα τον εαυτο μου να κλαιει σε φυλακιο μες στο πουτσοκρυο και ειπα μεσα μου 'καλα τα λεει'δε παω καλα λεμε!
Ιδρυματοποίηση λέγεται αυτό στη ψυχολογία, χωρίς πλάκα.
-
Χωρίς πλάκα, δε λέγεται έτσι.
Λέγεται 'αδικία'. -
και θελω να πιστευω οτι ειμαι και ατομο που δεν επηρεαζομαι ευκολα
φανταζομαι τι θα παθαινουν αλλοι πιο βλαμενοι απο μεναπαντως περα απο τη πλακα εκει μεσα ακουω πολυ συχνα φωνες υπερ του συγκεκριμενου κομματος
βεβαια αυτες που πιστευω (και μου δημιουργουν απογοητευση τελικα , γιατι ειναι νεα παιδια, πιο νεα κι απο μενα) ειναι των στρ , γιατι οι υπολοιποι που περιμενουν τη μεταθεσουλα τους ξερουμε πολυ καλα τι θα ψηφισουν τελικα
Περί Θητείας [#3]