Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
εγώ πάντως το σκίσιμο των ρούχων το βρίσκω άθλιο.
Δώστε τα σε κανά άστεγο στο κάτω κάτω αν δεν τα θέλετε για τπτ.
Θα τα χαρίσω όπως έχω πει σε κάποιον που θα μπει μαζί με μπλουζάκια υπνόσακο ισοθερμικά φούτερ full face κτλ (πράγματα που κάνουν χρήμα και κάποια από τα οποία έχω πάρει κι εγώ από προηγούμενο) , αυτά όμως που φοράω πιο συχνά ( 1 παντελόνι + 1 χιτώνιο ) ΘΑ ΣΚΙΣΤΟΥΝ
Δε το διαπραγματεύομαι
Κουβαλάνε πολύ πόνο τα συγκεκριμένα και τα έχω άχτι
Επίσης τα έχω ξερανει με ευλάβεια , σα σελίδα θα σκιστουν , το παντελόνι ηδη έχει αρχίσει μόνο του
Αυτά και να τα χαρίσω άχρηστα είναι
Τον υπνοσακο μηπως να τον κρατουσες για μελλοντικη χρηση?? Εστω για την χρηση παντοφλας απο το αισθημα . Παντως το δικο μου sleeping bag το πηρα με δημοκρατικες διαδικασιες , απο τον αδερφο μου που ειχε παει σε ενα καμπινγκ και μετα για 8 μηνες με συντροφευε και εβγαζε τα χρηματα του στην κυριολεξια . Τωρα θα το ξαναπαρει ο αδερφος μου καθοτι θα καταταχθει και αυτος μεσα στο 2012 . θα πηξει το ψαρι και ηδη τον χωνω να κανει διαφορα για να εγκληματιζεται στο κλιμα του ενδοξου ΕΣ.
Εμένα υπνόσακος μου πάρθηκε 20 ευρώ από Μοναστηράκι κι βρεθηκε (μαζί και με τους προηγούμενους )
Μαυροδενδρι, Αλεξανδρούπολη ,Φερες , Αθήνα , κάμπινγκ με κάτι συντρόφους αγωνιστές του ΚΚΕ μλ ή μλ ΚΚΕ (δε θυμάμαι ποιο από τα 2 ειναι ο τύπος ) δε θυμάμαι μερος , Αυλώνα , Θεσσαλονίκη , Λιτόχωρο και πάλι Αττική
Σκέψου σε πόσα μέρη έχει ακόμα να πάει και ποσες θητειες ακομα να κανει