-
Όι
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώρα -
Λοιπόν, ήρθε και εμένα η σειρά μου
Σε ένα μήνα περίπου παρουσιάζομαι στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ), για πείτε πλιζ είναι καλά εκεί ή θα πήξω;
Α επίσης από τον Νοέμβρη υπηρετεί και ο αδελφός μου στην αεροπορία, υπάρχει καμία διαφορά όταν υπηρετούν ταυτόχρονα και τα δύο αδέλφια; -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όι
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώραΕπιτέλους και ένας μάχιμος εδώ μέσα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μακράν η πιο κουλ παραμονή χριστουγέννων μέσα στο ΚΕΠΙΚ...Πολλοί μεταξάδες χείριστης ποιότητας, καλή παρέα συμφάνταρα, κουβεντούλα μέχρι πολύ αργά, ηρεμία (βλέπετε η απόλυση ήταν κοντά), ησυχία και ανταλλαγή ευχών με πολλά ΚΕΠΙΚ της επικράτειας...δυστυχώς και μετά τους μεταξάδες...Και το επόμενο πρωί frank sinatra στα πισί για το καλημέρα και το χρόνια πολλά...και ας ήταν 6 το πρωί...Μια από τις μετρημένες μεν, γαμάτες δε στιγμές της θητείας.
Εγώ έκανα πάσχα στο κεπικ με το βενιζέλο!
Όντως από τις λίγες καλές στιγμές,όλοι έξω ήταν τέντα και εγώ έπαιζα βλαχολαικά στα ηχεία και τα έπινα.Sent from my E10i using Tapatalk
-
Όι
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώραΠότε έκοψες αναβολή και πότε παρουσιάζεσαι?
Την έκοψε και ο αδερφός μου για να πάει Φλεβάρη αλλά δεν του έχει έρθει χαρτί -
Την έκοψα αρχές Σεπτέμβρη
Έχουν βγει στη στρατολογία
31-1-2012 παρουσιάζομαι -
31-1-2012 παρουσιάζομαιΕτσι αξιο και μαχιμο τεκνο μου! Απο 1/2/12 θα νιωθουμε εγω και η μαμα πατριδα ιδιαιτερα ασφαλεις!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
31-1-2012 παρουσιάζομαιΕτσι αξιο και μαχιμο τεκνο μου! Απο 1/2/12 θα νιωθουμε εγω και η μαμα πατριδα ιδιαιτερα ασφαλεις!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ε ναι με μένα και το Θωμά φαντάρους δεν έχετε να φοβάστε τίποτα πλέον
-
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώραΔήλωσε εθελοντής για Ειδικές Δυνάμεις. Ή έστω Πεζοναύτες, αν το Μεγάλο Πεύκο σε τρομάζει. Ή στην έσχατη περίπτωση, χτύπα μια αναβολή για να σου έρθει μετά νέο χαρτί σε διαφορετικό Όπλο. Δεν λέει να στεναχωρήσεις τον Θωμά...
Την έκοψε και ο αδερφός μου για να πάει Φλεβάρη αλλά δεν του έχει έρθει χαρτί
Δώσε το ΑΣΜ στο Στρατολογία.γρ.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν ειστε μεσα πάρτε τιποτα να πιείτε με τους συναδέλφους σας (και να φατε φυσικά) . Καλά Χριστούγεννα στα Φανταρια .Ίλαρχος, Επόπτης Ασφαλείας Υποστρατοπέδου Μονάδος Εκστρατείας προς Ανθυπίλαρχο, ΑΥΔΜ οικίας Μονάδος σε υπηρεσία παραμονή πρωτοχρονιάς 2004: 'Τι έφερες ρε Ανθλχε απόψε;'
- 'Τίποτα κ. Ιλχε'
- 'Α ρε εσείς οι νέοι... ευτυχώς εγώ έφερα 2 μπουκάλια Chivas!'
-
Όι
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώραΓιατί δεν με ενημέρωσες;
-
μετα απο το ευχαριστο διαλλειμα,επιστρεφω στο νησι μαζι με παρεα.Φυσικα με τα απαραιτητα εφοδια(αφου εκει ουτε να πινουν ουτε να τρωνε ξερουν),καθως 31 δεκεμβρη θα μαι Α.Π στο γραφικο μας φυλακιο..Βεβαιως θα περασω τη πρωτοχρονια ,μαζι με την 'αθηναικη' παρεα μου.. Κατι ακουστηκε οτι μπορει να αναλαβω τους νεους με ειδικοτητα που δεν εχουν περασει ακομα ΣΠΕΝ,αλλα θα το αποφυγω ευγενικα..Κατα τ αλλα,ο καιρος περναει γρηγορα,με πολυ καφε κουβεντα και υπνο στις καμερες!
Καλες γιορτες σε ολους με υγεια και πολλα λεφτα! -
31-1-2012 παρουσιάζομαιThanks, 30/1 παρουσιάζεται, ΠΖ κι αυτός, 30 χιλιόμετρα από το σπίτι
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Σε ένα μήνα περίπου παρουσιάζομαι στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μηχανικού (ΚΕΜΧ) (ΝΑΥΠΛΙΟ), για πείτε πλιζ είναι καλά εκεί ή θα πήξω;
Α επίσης από τον Νοέμβρη υπηρετεί και ο αδελφός μου στην αεροπορία, υπάρχει καμία διαφορά όταν υπηρετούν ταυτόχρονα και τα δύο αδέλφια;θα πηξεις , αυτοι που ηρθαν προσφατα απο κει ηξεραν να λυνουν οπλα και οπλασκησεις
μου εδειχναν αυτοι μια μερα πώς να το λυσω , γιατι εγω δεεεεν(εγω θυμιζω οτι αν και 2 μηνων φανταρος δεν εχω βαρεσει καν βολη θελω να δω μεχρι ποσο θα με παει αυτη η κατασταση )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Α επίσης από τον Νοέμβρη υπηρετεί και ο αδελφός μου στην αεροπορία, υπάρχει καμία διαφορά όταν υπηρετούν ταυτόχρονα και τα δύο αδέλφια;θα πηξεις , αυτοι που ηρθαν προσφατα απο κει ηξεραν να λυνουν οπλα και οπλασκησεις
μου εδειχναν αυτοι μια μερα πώς να το λυσω , γιατι εγω δεεεεν(εγω θυμιζω οτι αν και 2 μηνων φανταρος δεν εχω βαρεσει καν βολη θελω να δω μεχρι ποσο θα με παει αυτη η κατασταση )
Mια χαρα ειναι ναυπλιο . τιποτα δεν θα κανεις. εχω πολλους φιλους που πηγαν εκει. QsisVTS σε πιο κεντρο πηγες?
-
Αυλωνα, μονο παρέλαση και παραλιγο μια βολη
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όι
Με πήραν πεζικό
Δεν θα μου ξαναμιλήσει λέει τώραΓιατί δεν με ενημέρωσες;
Αλέξανδρε σου έχω πει ότι την έχω κόψει για Φλεβάρη απο τότε που είχα ανέβει Θεσσαλονίκη τον Οκτώβρη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αυλωνα, μονο παρέλαση και παραλιγο μια βολη....καλα θα ηταν να κανατε και τιποτα για να τα ξερεις μετα και για να περναει κ ο χρονος πιο ωραια.
στο δικο μου κεντρο (523ΤΠ) καναμε τα παντα. -
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Αυλωνα, μονο παρέλαση και παραλιγο μια βολη
....καλα θα ηταν να κανατε και τιποτα για να τα ξερεις μετα και για να περναει κ ο χρονος πιο ωραια.
στο δικο μου κεντρο (523ΤΠ) καναμε τα παντα.Θα καλοπεράσει ο αδερφός μου δηλαδή.......
Τον Φλεβάρη θα πέσει το γέλιο της αρκούδας
-
Σιγά ρε σεις, κανείς δεν πέθανε από 3 οπλοασκήσεις και 2 βολές.
Περί Θητείας [#3]