-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ψάχνω να βρω το σωστό εμότικον. Είμαι ανάμεσα στο και το
Aτσα πολυτέλεια και χλιδή στο στρατό!!!...τι περίοδος είναι?
-
θα ανεβάσω μάχιμες φωτό
-
ωχ!
-
Απλά προσέξτε να μην φαίνονται εγκαταστάσεις και αριθμοί κυκλοφορίας οχημάτων/αρμάτων παιδία.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά προσέξτε να μην φαίνονται εγκαταστάσεις και αριθμοί κυκλοφορίας οχημάτων/αρμάτων παιδία.κλειδες και υλικο απο crypto? Πειραζει? Εχω μπολικα τετοια
-
-
Τι είναι ΣΕΑΠ ;
-
Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
]http://photos-f.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v335/89/66/731226403/n731226403_921848_6121.jpg
Ψάχνω να βρω το σωστό εμότικον. Είμαι ανάμεσα στο και το
δεν ξερω... πολυ σε Blue Oyster bar μου φερνει η φαση...
Ο coupeas να σας πει που είναι η φώτο που ξέρει και τα κατατόπια...
-
Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.Ουρτ!
Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις -
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.
Ουρτ!
Σήμερα Έρχεσαι Αύριο ΠεθαίνειςΚάτσε καλά Αλφόνιο...
-
-
-
Κύριε Ανθυπολοχαγέ μετατέθηκες στην ΣΝ; Πέρασες από ΚΕΣΝ καθόλου;
-
Κύριε Ανθυπολοχαγέ μετατέθηκες στην ΣΝ; Πέρασες από ΚΕΣΝ καθόλου;Ήμουν ΔΕΑ ΣΝ από το κέντρο που ήραν τα χαρτιά για να παμε ΣΕΑΠ...πέρασα 7 μήνες σε Μ/Κ πεζικό στον Έβρο για χρόνο διοικήσεως υποτίθεται και μετά σε μονάδα ΣΝ.
Oh yes...σχολείο αξκων στο ΚΕΣΝ για ένα μήνα, πολύ ενδιαφέρον σε ότι αφορούσε νομικά κλπ -
Θυμάμαι τον Διοικητή στο Κέντρο στη Θήβα να επιμένει : 'παιδί μου επιλέγχθηκες για δόκιμος , γιατί δεν θέλεις?'
Απάντηση : 'είμαι παντρεμένος!' -
εδιτ
-
Και ο άμπαλος ο μικρός αδερφός μου δεν άντεξε 2 βδομάδες στο ΚΕΣΝ και με βάζει τώρα να παίρνω τηλέφωνα συναδέλφους μου για να φύγει. Γαμώ τη νέα γενιά μου μέσα... χαϊδεμένα μαμόθρεπτα...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:roll: Θυμάμαι τον Διοικητή στο Κέντρο στη Θήβα να επιμένει : 'παιδί μου επιλέγχθηκες για δόκιμος , γιατί δεν θέλεις?'
Απάντηση : 'είμαι παντρεμένος!'Στην σειρά μου πάλι έβαζαν βύσμα για να γίνουν Δόκιμοι και μετά την ρπώτη εβδομάδα στην ΣΕΑΠ έβαζαν βύσμα για να γίνουν πεζικάριοι
Περί Θητείας [#3]