-
σημερα διαβασα οτι για ΜΑΙΟ 12 η σιτροεν ηταν πρωτη
-
Γιατί δεν δημοσιεύονται τα segments;
-
Γιατί δεν δημοσιεύονται τα segments;
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί δεν δημοσιεύονται τα segments;Eλα ντε,τελευταία όλο τα αργούνε.Παλιά μαζί βγαίνανε .
-
Και είναι Παρασκευή. Αν δεν δημοσιευτούν σήμερα πάει για την άλλη βδομάδα λογικά.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Και είναι Παρασκευή. Αν δεν δημοσιευτούν σήμερα πάει για την άλλη βδομάδα λογικά.Φτου! Επεστρεψες τελικα στο φορουμ??
-
Εγω δεν ειπα τιποτα..
-
1o και το c3 στα μοντέλα τώρα που βγήκανε τα segments.
Πήγα ταμείο! Χαχα!
-
να το ξανακανουμε οταν ,και αν , τελειωσει η προσφορα τους .
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112882833
'...(πτώση) 39,3% σημείωσαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στο πρώτο 15θήμερο του Ιουνίου καθώς ταξινομήθηκαν μόλις 2.343 ΙΧ έναντι 3.864 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα πέρσι...
...εταιρικές πωλήσεις των ΙΧ... αποτελούσαν το 44,5% των συνολικών πωλήσεων του συγκεκριμένου διαστήματος με περίπου 1.040 αυτοκίνητα...
...στις αναλυτικές πωλήσεις στην πρώτη θέση βρέθηκε η Toyota με 258 αυτοκίνητα και ακολουθούν η Citroen με 248, η Opel με 231, η VW με 185 και η Suzuki με 164 αυτοκίνητα...'
-
Γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί ενα αυτοκίνητο να ταξινομήθηκε το 2010 και να είναι απούλητο μέχρι σήμερα?
Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η ίδια έκανε την ταξινόμηση χωρίς να ενδιαφέρεται κάποιος πελάτης. -
Ο χρήστης projector έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος γιατί μπορεί ενα αυτοκίνητο να ταξινομήθηκε το 2010 και να είναι απούλητο μέχρι σήμερα?
Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η ίδια έκανε την ταξινόμηση χωρίς να ενδιαφέρεται κάποιος πελάτης.Eκθεσιακο;test drive;Παραγγελια που ακυρωθηκε;Για να πιασουν καποιο στοχο ;
-
Πιθανόν κάτι απο αυτά, test drive δύσκολο αφού έχει 4km στο οδόμετρο, και δείχνει εντελώς αχρησιμοποίητο μέσα κ έξω. Οι ίδιοι δεν μου δίνουν κάποια λογική εξήγηση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξ ου κ η απορία. Η τιμή του είναι δελεαστική, αλλά το φοβάμαι. Οσον αφορά την εγγύηση δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει αν θα μου τη δώσουν όλη (3 έτη) ή θα μου κόψουν 2 (φυσικά δεν θα το πάρω έτσι). Αυτό όμως με φοβίζει ακόμα περισσότερο.
-
Για να το πάρεις μπορείς να διεκδικήσεις:
α. φρέσκα λάστιχα
β. μεγάλη διαφορά τιμής από το αντίστοιχο τωρινό
γ. πλήρη εγγύηση του αυτοκινήτου για όσα χρόνια προβλέπεται ή κάποια επέκταση εγγύησης bumper-to-bumper και όχι μόνο των βασικών μηχανικών μερών. -
Πιθανόν κάτι απο αυτά, test drive δύσκολο αφού έχει 4km στο οδόμετρο, και δείχνει εντελώς αχρησιμοποίητο μέσα κ έξω. Οι ίδιοι δεν μου δίνουν κάποια λογική εξήγηση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εξ ου κ η απορία. Η τιμή του είναι δελεαστική, αλλά το φοβάμαι. Οσον αφορά την εγγύηση δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει αν θα μου τη δώσουν όλη (3 έτη) ή θα μου κόψουν 2 (φυσικά δεν θα το πάρω έτσι). Αυτό όμως με φοβίζει ακόμα περισσότερο.Μήπως μιλάμε για alfa gain? Αν ναι, οι ειδημονες θα μπορούσαν να δώσουν εξήγηση.....
-
Οχι δεν είναι alfa. Σήμερα μου είπαν απο την αντιπροσωπεία ότι μετά απο 1 χρόνο περίπου είναι υποχρεωμένοι να ταξινομήσουν τα εκτελωνισμένα αυτοκίνητα. Αυτός ήταν ο λόγος που ταξινομήθηκε το συγκεκριμένο, τουλάχιστον έτσι λένε.
Οπότε η εγγυήση πάει απο τα 3 χρόνια στα 2. Και η τίμη 5000ε κάτω. Είπα ότι θα το τολμήσω κ ο θεός βοηθός.. -
Έληξε η έγκριση τύπου προφανος για αυτο το ταξινομησαν.
Δες λάστιχα για έτος κατασκευής η παρε κάποιον πιο ψαγμενο μαζί σου και προχωρά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οχι δεν είναι alfa. Σήμερα μου είπαν απο την αντιπροσωπεία ότι μετά απο 1 χρόνο περίπου είναι υποχρεωμένοι να ταξινομήσουν τα εκτελωνισμένα αυτοκίνητα. Αυτός ήταν ο λόγος που ταξινομήθηκε το συγκεκριμένο, τουλάχιστον έτσι λένε.
Οπότε η εγγυήση πάει απο τα 3 χρόνια στα 2. Και η τίμη 5000ε κάτω. Είπα ότι θα το τολμήσω κ ο θεός βοηθός..mitsubishi lancer 1.8 ή honda civic 1.8 sedan μυρίζομαι .Τα οποία lancer 1.8 έχουν κάτω από 14000€ και τα civic 1.8 sedan 15500€ .
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Έληξε η έγκριση τύπου προφανος για αυτο το ταξινομησαν.Δες λάστιχα για έτος κατασκευής η παρε κάποιον πιο ψαγμενο μαζί σου και προχωρά
Ληγει η εγκριση τυπου ενος οχηματος;
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Έληξε η έγκριση τύπου προφανος για αυτο το ταξινομησαν.Δες λάστιχα για έτος κατασκευής η παρε κάποιον πιο ψαγμενο μαζί σου και προχωρά
Ναι έτσι μου είπαν. Ψαγμένος είμαι με το αντικείμενο απλά μου φάνηκε περίεργο που είχε ταξινομηθεί. Του έκανα εξονυχιστικό έλεγχο κ δεν διαπίστωσα κάτι περίεργο πάντως. Τα λάστιχα είναι τέλη του '08 και έχουν τα μπιμπικάκια τους πάνω, που σημαίνει ότι τα χιλιόμετρα είναι αυτά που γράφει.. 4km. Και το αυτοκίνητο πρέπει να ήρθε στην ελλάδα το '10.
Θα το ανακοινώσω σύντομα. Δεν είναι lancer.
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]