-
Στην Ευρώπη υπάρχει και Latitude που είναι ωραίο. Και γενικά υπάρχουν πιο πολλά πολυμορφικά και station wagon από τη Renault της εδώ χώρας που δεν εισάγει τα μισα. Και στη Γαλλία θα είναι λογικά 1η.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι στη Σουηδία είναι πρώτη η Βόλβο, και μάλιστα τα μπεστ σέλλερ της είναι τα στέισον. Πότε είδατε για τελευταία φορά στέισον στο δρόμο?Σήμερα Volvo V50 στη Θηβών χρώματος μπεζ. Σκέφτηκα να το βάλω και Carpotting
-
Ευνοημενοι οσοι εχουν ετοιμοπαραδοτα diesel(μπραβο στη Renault)κ επισπευση των αποσυρσεων απο οσα μου λενε οι γνωστοι μου απο τις αντιπροσωπειες εφεραν αυτο το νουμερο.Αρκετα Corsa φτασαν τελωνειο κ ειναι ετοιμα για πινακιδωμα(οποτε κ ο Δεκεμβρης θα παει καλα για την Opel),η Fiat ξεμεινε εντελως αφου περιμενει ανοιγμα κωδικων για νεο Punto(τερμα τα Evo και τα Grande),Panda και Bravo My life οποτε για κανα 2μηνο παπαλα ενω κ ο Σαρακακης ετοιμαζει εκπτωτικο πακετακι για τα diesel Asx(μειναν κ κατι 18αρια Lancer με 4200€ κατω-απο 13,990€!).Η Kia εχει και αυτη αναμονη απο τελη Γεναρη τα πετρελαια(Picanto LPG δεν θα φερει τελικα),η Chevrolet ουτε φετος θα παρει τα τουρμπισια της μαμας GM αλλα θα παρει Αveo Diesel 95ps,η Mazda πεταει χαρταετο με τις τιμες κ τα μοτερ που εχει κ η Skoda ετοιμαζεται δυναμικα με τα diesel ενω βοηθιεται πολυ απο τα ατοκα χρηματοδοτικα.Αυτα!
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έφατσε η Renault στο top 10; Κρίμα. 256 κομμάτια. Τη Skoda και την Toyota δεν τις πέρασε πάντως -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Έφατσε η Renault στο top 10; Κρίμα. 256 κομμάτια. Τη Skoda και την Toyota δεν τις πέρασε πάντως
Ο καθένας στο κόσμο του
-
Τα αμαξια του μπαμπα να μη τα περασουν σε πωλησεις και ολα τ αλλα να πανε ν αγαπηθουν..
-
Έφατσε η Renault στο top 10; Κρίμα. 256 κομμάτια. Τη Skoda και την Toyota δεν τις πέρασε πάντως
Ειμαι στο κόσμο μου
fix'd
-
Έφατσε η Renault στο top 10; Κρίμα. 256 κομμάτια. Τη Skoda και την Toyota δεν τις πέρασε πάντωςKαι τι κατάλαβες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι τι κατάλαβες;
Τίποτα διαπίστωση ήταν
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα αμαξια του μπαμπα να μη τα περασουν σε πωλησεις και ολα τ αλλα να πανε ν αγαπηθουν..Τα αγαπάτε εσείς δεν φτάνει; Πρέπει να τα αγπήσω και εγώ;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ειμαι στο κόσμο μου
fix'd
Όχι τελείως
-
Kαι τι κατάλαβες;
Τίποτα διαπίστωση ήταν
Α συγγνώμη, με τόσα εμότικον φάνηκε να χαίρεσαι, μάλλον σου ξέφυγαν.
-
Όχι χάρηκα άλλα δεν κατάλαβα κάτι συγκεκριμένο. Απλά χάρηκα. Εγκλημα είναι;
-
Μετά από αυτά τα συναρπαστικού βάθους ποστ, πώς να έχει κανείς όρεξη να ποστάρει, ας πούμε, τα ΤΟΠ-*** των
μοντέλων και να προβεί σε αντικειμενικό σχολιασμό των ταξινομήσεων...@antonisczt: ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες που μοιράστηκες μαζί μας, ελπίζω να συνεχίσεις!
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Μετά από αυτά τα συναρπαστικού βάθους ποστ, πώς να έχει κανείς όρεξη να ποστάρει, ας πούμε, τα ΤΟΠ-*** των
μοντέλων και να προβεί σε αντικειμενικό σχολιασμό των ταξινομήσεων...γενικότερο το κακό. σε κάθε θέμα σχεδόν πεταγεται ο κάθε πικραμένος να πει την άσχετη εξυπνάδα του. κ να είχαν κ χιουμορ αυτά τα ποστ
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Kαι στη Σουηδία είναι πρώτη η Βόλβο, και μάλιστα τα μπεστ σέλλερ της είναι τα στέισον. Πότε είδατε για τελευταία φορά στέισον στο δρόμο?κυκλοφορουν αρκετα στη Λαρισα
V50, V70 kai 2-3 XC70 πετυχαινω.
Τωρα με τους πετρελαιοκινητηρες ειναι πολυ δελεαστικα τα δυο πρωτα... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
.......kai 2-3** XC70** πετυχαινω.
Το ένα XC70 (σκούρο μπλε) στη Λάρισα το έχει η αδερφή μου (το έχει κάνει και γκάζι)
-
Να σημειωθεί επίσης ότι το S60 έχει πουλήσει με διαφορά περισσότερο από κάθε χρονιά.
Για το V60 δεν τίθεται σύγκριση σε πωλήσεις με το V70.
Αυτό δείχνει την επιτυχία του ως μοντέλο σε μια χρονιά που οι πωλήσεις είναι πεσμένες.
Και συνολίκα η Volvo φέτος έχει πάει πάρα πολύ καλά σε επίπεδο ταξινομήσεων.Στη Renault το νούμερο οφείλεται στο ότι είχαν συσσωρευθεί παραγγελίες Clio 2-3 μηνών που παραδόθηκαν μέσα στο Νοέμβριο. Και μετά στα υπόλοιπα τσίμπησαν λίγο πάνω οι πωλήσεις από την καμπάνια more και τα golden deals αυτοκίνητα σε στοκ που τα δίνουν σε χαμηλή τιμή. To πετρέλαιο δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη ιδιαίτερα σε επίπεδο ταξινομήσεων, αλλά -λογικά- θα ευνοηθεί γιατί και γκάμα έχει και άμεσα διαθέσιμα αυτοκίνητα έχει.
-
Πάντως η χρονιά θα κλείσει κάτω απο τις 100.000 μονάδες, για πρώτη φορά μετά το 1989.
-
Καλά είναι. Στο 69΄ μας γυρνάνε.
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]