-
Εχει αλλαξει και μαλλον προετοιμαζονται.. Την πηρε ο Συγγελιδης.
-
Πράγματι τη πήρε ο Συγγελίδης.
Το δίκτυο που υπήρχε Jeep-Dodge-Chrysler στην Ελλάδα θα γίνει πλέον Jeep-Lancia. Chrysler & Dodge τέλος στην Ελλάδα. Ενδεχομένως η Lancia να κρατήσει και κομμάτι από το δίκτυο Fiat-Alfa Romeo. Εναρξη της νεας εποχης Lancia θα ειναι η εναρξη πωλησεων της νέας γενιάς Υ στην Ελλάδα. -
Chrysler γιατί τέλος? Τα Lancia που θα έρθουν τι νομίζεις ότι είναι? (πλην delta & y-musa)
-
Καλά από αυτή τη πλευρά ναι! Απλά πιο σωστά τα Chrysler αλλάζουν σήμα!
Ξέχασα να αναφέρω! Νέο Lancia Ypsilon -λογικά- τέλη Σεπτεμβρίου -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πράγματι τη πήρε ο Συγγελίδης.Σε λίγο καιρό, στο 'Αυτοκίνητα Αστυνομίας':
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112119181
-
Κατάρευση...αλλά εδώ καταρρέει πλήρως η χώρα!
-
Πούλησε 13 η Lancia σε μισό μήνα που δεν πούλαγε όλη τη χρονιά;
Ας ρίξουν και καμία τιμή για να πουλήσουν αν θέλουν. -
(Συγγνωμη που παρεμβαίνω με αφελή ερώτηση, απλά δεν το βρηκα πουθενά αυτη τη στιγμη και βιάζομαι... )
Η απόσυρση ισχύει για 1 παλιό με 1 νέο αυτοκίνητο?
Δηλαδή αν κάποιος έχει στην κατοχή του 2 ΙΧ και θέλει 1 καινούριο, δεν μπορεί να αποσύρει και τα 2, και να έχει διπλό όφελος-έκπτωση, σωστά? -
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
Η απόσυρση ισχύει για 1 παλιό με 1 νέο αυτοκίνητο?
Δηλαδή αν κάποιος έχει στην κατοχή του 2 ΙΧ και θέλει 1 καινούριο, δεν μπορεί να αποσύρει και τα 2, και να έχει διπλό όφελος-έκπτωση, σωστά?Σωστά.
-
Το πολύ πολύ να σκοτώσεις την απόσυρση σε κανα που την χρειάζεται για τιποτα ψιλα....
-
1 με 1.
Αλλά τη 2η απόσυρση μπορείς να την πουλήσεις! Υπάρχουν πολλές αντιπροσωπείες που τις αγοράζουν και τις βάζουν ως έκπτωση σε άλλο πελάτη που δεν έχει κάτι να αποσύρει! Μπορείς να την πουλήσεις περίπου 300-400 euro!
Αγγελίες για αγορά αποσύρσεων υπάρχουν και στο car! Σου στέλνω πχ ένα link:
-
Παιζει να ξερει κανενας ποσα 370Ζ εχουν πωληθει συνολικα στην ελλαδα?
-
6 τεμαχια το 2009 και 1 το 2010, φετος μεχρι τωρα κανενα. Μιλαμε για αυτοκινητα που διατεθηκαν απο ελληνικη αντιπροσωπεια.
-
Τίποτα φέτος το 370Ζ δυστηχώς και γενικα δεν το έχω δει μποτέ σε δρόμο. Περισσότερο πουλάει το GT-R. Κρίμα γιατί είναι ωραίο αμάξι.
-
Νομιζω εδω μεσα διαβαζα οτι ειναι πανακριβο.. Εχω δει μια φορα ενα στο χρωμα του γραφιτη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νομιζω εδω μεσα διαβαζα οτι ειναι πανακριβο.. Εχω δει μια φορα ενα στο χρωμα του γραφιτη.Έχει 70000€ δυστηχώς η πιο φτηνή για το 370Ζ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
6 τεμαχια το 2009 και 1 το 2010, φετος μεχρι τωρα κανενα. Μιλαμε για αυτοκινητα που διατεθηκαν απο ελληνικη αντιπροσωπεια.Γιατι εχω φιλο που ειδε ενα Γλυφαδα,ενα λαρισα κ ενα θεσσαλονικη και επιμενει οτι αποκλειεται να ναι κατω απο 10 σ ολη την ελλαδα.Ευχαριστωωω
-
Σιγουρα καποια θα εχουν ερθει και απ εξω.. Σε συνολο 18 c6, εχω δει 7..
-
18 C6??????Δεν εχω δει ποτε.Αρχοντες οσοι πηραν.
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές) [#2]