-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Άσχετο...(;) Σήμερα ξαναείδα τη Balboni στο ίδιο ακριβώς σημείο.Tην είδα και γώ σήμερα.
-
-
H sygkekrimenh pinakida einai apo AJMAN.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
H sygkekrimenh pinakida einai apo AJMAN.....Σωστα!Η φωτο ομως τραβηχτηκε στο Dubai..
-
Λευκη με ανοξειδωτο το καπο.....[/quote]
Με καθε σου ποστ, ολο και περισσοτερο με γοητευει η 'γειτονια' σου [/quote]
=======================
αυτο το πραγμα ειναι ομορφο?
δλδ οταν η καγκουρια κοστισει 300Κ$ θεωρηται και καλογουστη? -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λευκη με ανοξειδωτο το καπο.....
Με καθε σου ποστ, ολο και περισσοτερο με γοητευει η 'γειτονια' σου
=======================
δλδ οταν η καγκουρια κοστισει 300Κ$ θεωρηται και καλογουστη? [/quote]Απίστευτα ωραίο αυτοκίνητο....για μένα στο τοπ 3.
Δεν κάνει δυστυχώς μόνο 300.000 δολάρια αλλά 450.000 ευρώ στο εξωτερικό [/quote]450000 ευρώ στο εξωτερικό??δηλαδή στην Ελλάδα να υπολογίζουμε τουλάχιστον 600000 ευρω????
υγ:όχι ότι ενδιαφέρομαι για αγορά,απλά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους -
-
Εξω από ξενοδοχείο στην Γενέυη
-
Και 'ειδικη' πινακιδα...
-
και καλη ζαντα....
οχι την φθηνιαρικη....+2500E....
-
πανέμορφη!!!από τις ελάχιστες mercedes που μου αρέσουν.πραγματικά πολύ εντυπωσιακή
-
αυτο να το προσεξουμε λιγο αγαπητε...
και εσυ doc και εχουμε και ιδια γουστα...
εμενα η sls ειναι το desktop μου...και φαντασου ειμαι του αντιπαλου δεους....
πραγματικα ομορφο αμαξι...
να αναφερω πως σημερα ειδα τουλαχιστον 5 ισως και πιο πολλες 5 GT στο ΙΚΕΑ Bologna.
πουλαει η φαλαινιτσα... και ειναι πανεμορφη... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτο να το προσεξουμε λιγο αγαπητε...και εσυ doc και εχουμε και ιδια γουστα...
εμενα η sls ειναι το desktop μου...και φαντασου ειμαι του αντιπαλου δεους....
πραγματικα ομορφο αμαξι...
να αναφερω πως σημερα ειδα τουλαχιστον 5 ισως και πιο πολλες 5 GT στο ΙΚΕΑ Bologna.
πουλαει η φαλαινιτσα... και ειναι πανεμορφη...to ωραίο πρέπει να το θαυμάζουμε...
υγ:μετά τα απανωτά χτυπήματα του thanix{βλ bmw forum}είναι λογικό να υπάρχει μια σύγχυση
και μια διαταραχή προσωπικότητας sorry για το
υγ2:pου θα πάει θα τελειώσει η εξεταστική και θα αμολυθώ στους δρόμους για το Bratislava carspotting volume 3.......promise and threat -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Λευκη με ανοξειδωτο το καπο.....Με καθε σου ποστ, ολο και περισσοτερο με γοητευει η 'γειτονια' σου
=======================
δλδ οταν η καγκουρια κοστισει 300Κ$ θεωρηται και καλογουστη?Εγω σχολιασα για την περιοχη και τα αυτοκινητα τα οποοια εχουν ποσταρει απο εκει κατα καιρους γενικα. Δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα στο RR
Aλλα μιας και το εφερε κ κουβεντα... Ναι μου αρεσει πολυ και μαλιστα θα του εβαζα και το teak ξυλο ( στο convertible )
Περι ορεξεος αγαπητε .... κολοκυθοπιτα!
-
Αυτο εδω δηλαδη εννοεις???
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εξω από ξενοδοχείο στην ΓενέυηΑυτο εναι!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και 'ειδικη' πινακιδα...Στη Γερμανία, εκτός από το πρώτο γράμμα που δείχνει τον τόπο κατοικίας, τα υπόλοιπα γράμματα και νούμερα τα διαλέγεις ο ίδιος.
Έχω συγγενή με πινακίδα DA(darmstadt) UK(Ursula K.) και την χρονολογία γέννησης. Πας εκεί που σου εκδίδουν τις πινακίδες. Και λές, ότι θέλεις την τάδε πινακίδα. Κοιτάνε στο σύστημα αν το έχει κάποιος άλλος, και σου βγάζουν το νούμερο που θέλεις. Υπάρχει βέβαια και λίστα σειράς, ώστε αν δε σε νοιάζει, σου δίνουν το πρώτο διαθέσιμο. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αυτο εδω δηλαδη εννοεις??? -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και 'ειδικη' πινακιδα...
Στη Γερμανία, εκτός από το πρώτο γράμμα που δείχνει τον τόπο κατοικίας, τα υπόλοιπα γράμματα και νούμερα τα διαλέγεις ο ίδιος.
Έχω συγγενή με πινακίδα DA(darmstadt) UK(Ursula K.) και την χρονολογία γέννησης. Πας εκεί που σου εκδίδουν τις πινακίδες. Και λές, ότι θέλεις την τάδε πινακίδα. Κοιτάνε στο σύστημα αν το έχει κάποιος άλλος, και σου βγάζουν το νούμερο που θέλεις. Υπάρχει βέβαια και λίστα σειράς, ώστε αν δε σε νοιάζει, σου δίνουν το πρώτο διαθέσιμο.Αληθεια? Επρεπε να κανουν κατι τετοιο και εδω να το χαιρομαστε
-
Το συγκεκριμενο εχει τιμη 440.000 ευρω εδω....
Carspotting [#6]