-
Απο εδώ
viewtopic.php?f=5&t=31409
-
Απο εδώ
-
Απο εδώ
-
340 σελιδες ζωα.Τελικα τι μπορουμε να κανουμε μπας και καταφερουμε να επιβιωσουμε σε αυτην την ζουγκλα???Η κατασταση εχει γινει δραματικη.Παρκαρουν οπου και οπως θελουν,μιλανε στο κινητο στριβουν και προσπερνουν χυμα και αλλα πολλα......
-
Παντα μιλαμε για τους αλλους ετσι?? Εμεις? Οδηγαρες !
Δυστυχως ολοι εχουμε υπαρξει ζωα καποια ή καποιες στιγμες... -
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
340 σελιδες ζωα.Τελικα τι μπορουμε να κανουμε μπας και καταφερουμε να επιβιωσουμε σε αυτην την ζουγκλα???Η κατασταση εχει γινει δραματικη.Παρκαρουν οπου και οπως θελουν,μιλανε στο κινητο στριβουν και προσπερνουν χυμα και αλλα πολλα......Πριν από λίγη ώρα στη λεωφόρο Συγγρού αυτοκίνητο πήγαινε τέρμα αριστερά σε σχεδόν άδειο δρόμο με καμιά 70αριά χαώ. Καθώς το προσπερνούσαμε από δεξιά παρατήρησα ότι η οδηγός είχε σκύψει ελαφρά το κεφάλι της μπροστά και κοιτούσα κάτι στο κινητό της
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
Δυστυχως ολοι εχουμε υπαρξει ζωα καποια ή καποιες στιγμες...Οχι.Ολοι κανουμε λαθοι κα στραβα.Οποιος πει οτι ειναι τελειος ειναι ψευτης.Το θεμα ειναι οτι αλλο μια στιγμη λαθους πχ ξεχασα να βγαλω ενα φλας και αλλο ζωωδεις νοοτροποια.Οταν οδηγεις στην ΛΕΑ για να προσπρερασεις απο μαγκια δεν ειναι λαθος.Ειναι μ......α.Και δεν το κανει μια φορα.Το κανει παντα.Και κανεις δεν του κοβει το κ....ο.(συγνωμη για τις εκφρασεις.)
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
Δυστυχως ολοι εχουμε υπαρξει ζωα καποια ή καποιες στιγμες...Η διαφορά μεταξύ ζώο μια στιγμή και ζώο για όλη την ζωή
είναι ότι ο πρώτος παραδέχεται το λάθος και ο δεύτερος ζητάει και τα ρέστα.
Δεν φαντάζομαι ότι όλοι εδώ μέσα ανήκουμε στην δεύτερη κατηγορία.
Ναί μου έτυχε αρκετές φορές να γίνω ζώο αλλά πάντα το παραδέχομαι (σηκώνω χέρι κτλ) και δεν πουλάω τσαμπουκά. -
Απλα θεωρω οτι οι ελληνες οδηγοι αγνοουν βασικους κανονες της οδηγησης και ετσι ολοι μας εχουμε κανει επικινδυνα πραγματα πολλες φορες. Ομως καποιους αλλους επηρεασαν, οποτε για αυτους ειμασταν τα ζωα τοτε. Και τις πιο πολλες φορες ουτε που το καταλαβαμε !! Π.χ αν καποιος ειναι απειρος οδηγος και οδηγει με 60 σε δρομο που το οριο ειναι μεν 50 αλλα οκ, ολοι παμε (με ασφαλεια) με 80 και εσυ εισαι αποι πισω και αυτος δεν κανει ακρη γιατι ειναι νυχτα και κυκλοφορουν και ανθρωποι ντυμενοι στα ... μαυρα, αυτο δεν τον κανει ζωο. Εσενα κανει ζωο που πιεζεις υπερβολικα τον μπροστα οδηγο- και τον αγχωνεις και τον οδηγεις στο λαθος- και φταις που αγνοεις τον κοκ .( οριο 50 χλμ, διπλη διαγραμμιση κλπ)
..Το παραδειγμα το ειδα πριν λιγο και τσαντιστηκα. Εννοειται ο μπροστα ηταν γυναικα και ο πισω ανδρας, αλλα για αυτο θα μιλησουμε αλλου (περιεργο που δεν εχει τετοιο τοπικ, μαλλον δεν κυκλοφορουν γυναικες εδω μεσα και δεν εχει ενδιαφερον δηλ οχι αντιθετη αποψη !)
Ποιος ειναι το ζωο εδω λετε εσεις? -
-
Φυσικα ζωο και εγω που το εχω κανει και αυτο που περιεγραψα πριν...Και αλλα πολλα...
-
Τελικα εγω κι ο Πασσαρης τοση μετανοια ρε παιδι μου χαχαχα!!!!!
-
Eιπαμε:Οταν βγει ο αρχοντας με το Σβουμ GT στο δρομο ολοι στην ακρη.Ή ακομα καλυτερα σπιτια σας
-
Μωρε να κανουμε στην ακρη. Αλλα μη βγουμε και απ το δρομο! Πολλα ζηταμε εμεις οι... μικροι ??
-
υπαρχει και η αλλη λυση.
την στιγμη που παει να σε προσπερσει απο δεξια ας πουμε ,κοβεις αποτομα το τιμονι προς το μερος του και τον πετας εξω απο το δρομο.
-
Αυτο το δοκιμασα φετος στα συγκρουομενα, ειναι στ αληθεια αποτελεσματικο !
Ιταλακια, δεν αφηνεις τοπικ για τοπικ, τιποτα δε σου ξεφευγει ε
-
ΤΕΛΟΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ !
-
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
υπαρχει και η αλλη λυση.την στιγμη που παει να σε προσπερσει απο δεξια ας πουμε ,κοβεις αποτομα το τιμονι προς το μερος του και τον πετας εξω απο το δρομο.
Πολυ καλο.Τελικα ειμαστε υπερ του διαλογου μονο οταν η ωμη βια δεν φερει αποτελεσμα.
-
εγω πιστευω οτι φταιει η παιδεια που εχουμε παρει και την μεταδιδουμε και στα παιδια μας.
απο που να μαθουμε να οδηγαμε σωστα, απο τον πατερα μας και τον παπου μας που οδηγουσαν καρο???
τι μαθαινει ενα παιδι βλεποντας στον δρομο τον μπαμπα του να βριζει, να προσπερναει επικινδυνα,
να πεταει τα σκουπιδια απο το παραθυρο??
οταν του λεει να φορεσει την ζωνη οχι για ασφαλεια αλλα για να μην τον γραψει η τροχαια??
και αλλα πολλα που θελει βιβλιο για να χωρεσουν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]