-
Το είδα κι αυτό χθες (αργούτσικα, μετά το μπάσκετ):
Ακολουθούσα για κανένα 10λεπτο τυπάκο με Subaru Forrester ο οποίος έκανε σλάλομ στην Κηφισίας από Μαρούσι ως Ερυθραία προσπαθώντας να μην περνάνε οι ρόδες του επάνω από τους υπονόμους και τις λακουβίτσες της ασφάλτου!! Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν μεθυσμένος, μετά κατάλαβα τι προσπαθεί να κάνει... Δεν πήγαινε το μυαλό μου....Δηλαδή τι πρέπει να οδηγείς για να τους γράφεις στα @@ σου τους υπονόμους? Hummer?!..
-
χαχαχα το εχω δει κι εγω αυτο
οδηγους SUV να κανουν ελιγμους για να αποφυγουν κατι λακουβες με διαμετρο 10 εκατοστα , επεισης να φρενανρουν στα 5χλμ για να περασουν τα χαμηλα σαμαρακια που περναει ανετα οποιοδηποτε αυτοκινητο με 30-40
Για γελια και για κλαματα -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Το είδα κι αυτό χθες (αργούτσικα, μετά το μπάσκετ):
Ακολουθούσα για κανένα 10λεπτο τυπάκο με Subaru Forrester ο οποίος έκανε σλάλομ στην Κηφισίας από Μαρούσι ως Ερυθραία προσπαθώντας να μην περνάνε οι ρόδες του επάνω από τους υπονόμους και τις λακουβίτσες της ασφάλτου!! Στην αρχή σκέφτηκα μήπως ήταν μεθυσμένος, μετά κατάλαβα τι προσπαθεί να κάνει... Δεν πήγαινε το μυαλό μου....Δηλαδή τι πρέπει να οδηγείς για να τους γράφεις στα @@ σου τους υπονόμους? Hummer?!..
αν αυτός έκανε σλάλομ για να αποφύγει λακκούβες με Φορεστερ εγώ με Λεον και 18αρα τι πρέπει να κάνω; Να το απογειώσω να μην έχω επαφή με τους famous greek roads;
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
οδηγους SUV να κανουν ελιγμους για να αποφυγουν κατι λακουβες με διαμετρο 10 εκατοστα , επεισης να φρενανρουν στα 5χλμ για να περασουν τα χαμηλα σαμαρακια που περναει ανετα οποιοδηποτε αυτοκινητο με 30-40
Για γελια και για κλαματαΕντάξει...το κάνει για να μην καταπονήσει την ανάρτηση (και τον εαυτό του ως επιβάτη) από το σαμαράκι και όχι γιατί περνάει άνετα.
κι εγώ κόβω ακόμα και με το εταιρικό αμάξι αλλά όχι γιατί φοβάμαι μη βρει από κάτω (που δε βρίσκει) αλλά κυρίως γιατί με καταπονεί πολύ ως επιβάτη.(ρε...μήπως γέρασα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? )
Πάντως αν το πάρεις αναλογικά, αν αυτός 'φοβάται' να πέσει με το suv μέσα, τι να πούμε κι εμείς με τα 'κανονικά' αυτοκίνητα και τι να πουν κι αυτοί που έχουν μεγάλες ζάντες ή κούτσουρο ανάρτηση κοκ? (με το Α3 πάντως σταματάω σχεδόν τελείως...2α και ~15km/h, τσουπ περνάμε το σαμαράκι και ξαναεπιταχύνουμε Σιγά μη σπάσω εγώ το αμάξι μου γιατί ορισμένοι έξυπνοι φαντάστηκαν ότι με τα σαμαράκια κάνουν καλό. )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Για γελια και για κλαματαΕντάξει...το κάνει για να μην καταπονήσει την ανάρτηση (και τον εαυτό του ως επιβάτη) από το σαμαράκι και όχι γιατί περνάει άνετα.
κι εγώ κόβω ακόμα και με το εταιρικό αμάξι αλλά όχι γιατί φοβάμαι μη βρει από κάτω (που δε βρίσκει) αλλά κυρίως γιατί με καταπονεί πολύ ως επιβάτη.(ρε...μήπως γέρασα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? )
Πάντως αν το πάρεις αναλογικά, αν αυτός 'φοβάται' να πέσει με το suv μέσα, τι να πούμε κι εμείς με τα 'κανονικά' αυτοκίνητα και τι να πουν κι αυτοί που έχουν μεγάλες ζάντες ή κούτσουρο ανάρτηση κοκ? (με το Α3 πάντως σταματάω σχεδόν τελείως...2α και ~15km/h, τσουπ περνάμε το σαμαράκι και ξαναεπιταχύνουμε Σιγά μη σπάσω εγώ το αμάξι μου γιατί ορισμένοι έξυπνοι φαντάστηκαν ότι με τα σαμαράκια κάνουν καλό. )
Ποια σαμαράκια, σε ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ έκανε 'evasive manoeuvres' με το Forrester, το οποίο αυτούς που έχει στην Κηφισίας τους καταπίνει σαν να μην υπάρχουν. Ακόμα και με το δικό μου δε με πειράζει να τους πετύχω τους περισσότερους από αυτούς, με 3 δάχτυλα προφίλ ελαστικού + ανάρτηση που μόνο για Ελλάδα δεν έχει σχεδιαστεί...
-
ωχ...κάτσε να ξεδιαλύνω που πάει τί από το προηγούμενο post γιατί μπερδευτήκαμε:
οδηγους SUV να κανουν ελιγμους για να αποφυγουν κατι λακουβες με διαμετρο 10 εκατοστα , (...)Εντάξει...το κάνει για να μην καταπονήσει την ανάρτηση (και τον εαυτό του ως επιβάτη) από το σαμαράκι και όχι γιατί περνάει άνετα.
(...)επεισης να φρενανρουν στα 5χλμ για να περασουν τα χαμηλα σαμαρακια που περναει ανετα οποιοδηποτε αυτοκινητο με 30-40
Για γελια και για κλαματακι εγώ κόβω ακόμα και με το εταιρικό αμάξι αλλά όχι γιατί φοβάμαι μη βρει από κάτω (που δε βρίσκει) αλλά κυρίως γιατί με καταπονεί πολύ ως επιβάτη.(ρε...μήπως γέρασα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? )
Γενικά είναι λίγο γελοίο το θέαμα ειδικά αν ακολουθείς από πίσω με αμάξι με μεγάλη ζάντα και αρκετά 'σκληροπυρηνικό' χαμήλωμα και 'βλέπεις' ότι τις λακκούβες αυτές πραγματικά ίσα που τις καταλαβαίνεις (εσύ με την ανάρτηση κούτσουρο...φαντάσου τι -δε- θα καταλαβαίνει ο τύπος με το suv ).
-
Εντάξει, ο συγκεκριμένος που ακολουθούσα εγώ παίζει και να προσπαθούσε να νανουρίσει κανένα μωρό ή να δοκιμάσει την ενεργητική ασφάλεια του Forrester σε elk-test.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αν αυτός έκανε σλάλομ για να αποφύγει λακκούβες με Φορεστερ εγώ με Λεον και 18αρα τι πρέπει να κάνω; Να το απογειώσω να μην έχω επαφή με τους famous greek roads;maglev!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ακόμα και με το δικό μου δε με πειράζει να τους πετύχω τους περισσότερους από αυτούς, με 3 δάχτυλα προφίλ ελαστικού + ανάρτηση που μόνο για Ελλάδα δεν έχει σχεδιαστεί...Φοράς 205/40/17 ? OMG και 3 LOL! Eσύ είσαι χειρότερος από εμάς... 8,2 εκ προφίλ!!! Εγώ με το 225/40/18 έχω 9.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φοράς 205/40/17 ? OMG και 3 LOL! Eσύ είσαι χειρότερος από εμάς... 8,2 εκ προφίλ!!! Εγώ με το 225/40/18 έχω 9.με τη στρογγυλοποίηση...κι αυτουνού 9 εκατοστά είναι...
-
Φοράς 205/40/17 ? OMG και 3 LOL! Eσύ είσαι χειρότερος από εμάς... 8,2 εκ προφίλ!!! Εγώ με το 225/40/18 έχω 9.
με τη στρογγυλοποίηση...κι αυτουνού 9 εκατοστά είναι...
στρογγυλοποιηση ειναι 8 εκ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στρογγυλοποιηση ειναι 8 εκ.εμένα τα σουπερμάρκετ, τα καταστήματα, οι τράπεζες κτλ...όλοι μου έμαθαν ότι το 8,2 γίνεται 9...
(πλάκα κάνω...ξέρω πως στρογγυλοποιούνται κανονικά τα νούμερα )
-
στρογγυλοποιηση ειναι 8 εκ.
εμένα τα σουπερμάρκετ, τα καταστήματα, οι τράπεζες κτλ...όλοι μου έμαθαν ότι το 8,2 γίνεται 9...
(πλάκα κάνω...ξέρω πως στρογγυλοποιούνται κανονικά τα νούμερα )
Ναι καλά...λίγο ακόμα να σε άφηνε ο elteo και θα μας έλεγες ότι έχεις και 200 άλογα
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ναι καλά...λίγο ακόμα να σε άφηνε ο elteo και θα μας έλεγες ότι έχεις και 200 άλογαΠωωω...πώς δεν το σκέφτηκα αυτό? Από αύριο τόσα θα λέω ότι έχω... (και θα σταματήσω να ακούω και το 'πφφφ...160?μόνο?σκέφτεσαι να το ανεβάσεις?' )
(μεταξύ μας... ... ίσως γεννήσουν σε κανα χρόνο -ίσως και λιγότερο- και γίνουν και πάνω από 200* κολλάω λίγο και στο θέμα 'εγγύηση' )
*220?δηλαδή περίπου 300...
-
Μπα εγώ είμαι στην ευτυχή θέση να αναφέρω πως ξέφυγα και από κανονικές και χαριστικές εγγυήσεις!
Οπότε το καλοκαιράκι με βλέπω στα 200+ και ο θεός βοηθός@*
-
Ναι καλά...λίγο ακόμα να σε άφηνε ο elteo και θα μας έλεγες ότι έχεις και 200 άλογα
Πωωω...πώς δεν το σκέφτηκα αυτό? Από αύριο τόσα θα λέω ότι έχω... (και θα σταματήσω να ακούω και το 'πφφφ...160?μόνο?σκέφτεσαι να το ανεβάσεις?' )
(μεταξύ μας... ... ίσως γεννήσουν σε κανα χρόνο -ίσως και λιγότερο- και γίνουν και πάνω από 200* κολλάω λίγο και στο θέμα 'εγγύηση' )
*220?δηλαδή περίπου 300...
160 έχεις ; πφφφφφ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
160 έχεις ; πφφφφφΝα σου πω κάτι ειλικρινά?Δε με ενοχλεί ως έκφραση και απλά αν μου το πει κάποιος.
Αλλά ρε συ το τραγικό είναι ότι μου το πετάνε και κάτι άτομα (και καλά γλήγοροι) που έχουν max 100-120 άλογα ατμοσφαιρικά μάλιστα (για να μην πω ότι το 90% έχουν και κάτω από 100 άτια στο αμάξι τους ενώ το έχω ακούσει και από άτομο που δεν έχει ΚΑΝ αμάξι ) και δεν έχουν μπει και σε πιο γρήγορο αμάξι...κάτσε ρε παλικάρι...στραγάλια είναι τα άλογα?
Να μου το έλεγε ας πούμε καποιος που οδηγεί 200-250-300 άλογα, να πω:'ε...εντάξει!αυτός έχει συνηθίσει και του φαίνεται αργό, οπότε δικαιολογημένος.' αλλά όχι κι αυτός που δεν ξέρει ΚΑΝ πως είναι τα 160 αλογα (για να μην πω για τα 200+ ) και όχι να τα έχει οδηγήσει αλλά έστω να νιώσει την αίσθηση
Παρασυρόμαστε από το τι γράφει ο καθέ δοκιμαστής αυτοκινήτων στα περιοδικά (όσοι τα διαβάζουν τέλοσπάντων ) που σου μεταδίδουν και μία ιδέα ότι 'κάτω από 200 άλογα, τα αμάξια σέρνονται ή έστω απλά πάνε καλά' και στο τέλος θες δε θες σου κολλάει.
Τέλοσπάντων...[offtopic mode off].
Πολύ το σοβάρεψα μου φαίνεται.ΥΓ:Πάντως άνοιξα σε εθνική (2-3 φορές, μετά με έκοψε ο 'κόφτης' ) με φιλικό αμάξι με 210PS (Golf IV GTI 150ps με πρόγραμμα στα 210ps) και πηγαίναμε πολύ παραπλήσια
ΥΓ2:Παλιά θυμάμαι χαρακτηριστικά άρθρο των 4Τ να γράφει ότι το Α4 1.8Τ με τα 180 άλογα (το 1ο Α4 ήταν μάλιστα) 'βάζει φωτιά στην άσφαλτο'. -
160 έχεις ; πφφφφφ
Να σου πω κάτι ειλικρινά?Δε με ενοχλεί ως έκφραση και απλά αν μου το πει κάποιος.
Αλλά ρε συ το τραγικό είναι ότι μου το πετάνε και κάτι άτομα (και καλά γλήγοροι) που έχουν max 100-120 άλογα ατμοσφαιρικά μάλιστα (για να μην πω ότι το 90% έχουν και κάτω από 100 άτια στο αμάξι τους ενώ το έχω ακούσει και από άτομο που δεν έχει ΚΑΝ αμάξι ) και δεν έχουν μπει και σε πιο γρήγορο αμάξι...κάτσε ρε παλικάρι...στραγάλια είναι τα άλογα?
Να μου το έλεγε ας πούμε καποιος που οδηγεί 200-250-300 άλογα, να πω:'ε...εντάξει!αυτός έχει συνηθίσει και του φαίνεται αργό, οπότε δικαιολογημένος.' αλλά όχι κι αυτός που δεν ξέρει ΚΑΝ πως είναι τα 160 αλογα (για να μην πω για τα 200+ ) και όχι να τα έχει οδηγήσει αλλά έστω να νιώσει την αίσθηση
Παρασυρόμαστε από το τι γράφει ο καθέ δοκιμαστής αυτοκινήτων στα περιοδικά (όσοι τα διαβάζουν τέλοσπάντων ) που σου μεταδίδουν και μία ιδέα ότι 'κάτω από 200 άλογα, τα αμάξια σέρνονται ή έστω απλά πάνε καλά' και στο τέλος θες δε θες σου κολλάει.
Τέλοσπάντων...[offtopic mode off].
Πολύ το σοβάρεψα μου φαίνεται.ΥΓ:Πάντως άνοιξα σε εθνική (2-3 φορές, μετά με έκοψε ο 'κόφτης' ) με φιλικό αμάξι με 210PS (Golf IV GTI 150ps με πρόγραμμα στα 210ps) και πηγαίναμε πολύ παραπλήσια
ΥΓ2:Παλιά θυμάμαι χαρακτηριστικά άρθρο των 4Τ να γράφει ότι το Α4 1.8Τ με τα 180 άλογα (το 1ο Α4 ήταν μάλιστα) 'βάζει φωτιά στην άσφαλτο'.Spiros τα ακούς; Δεν βάζω το ρεβο.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Ελα ομως που εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο η νομοθεσια αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα.
Εισαι ο κλασσικος ελληναρας που τα γραφει ολα στα παλια του τα παπουτσια
Και το γελοιο ειναι οτι κοκορευεσαι κιολας λες και κατι κανεις
Κατι 'μαγκες' σαν κι εσενα που δεν μπορουν να καθονται 'κλαρινο' 30 δευτερολεπτα κανουν μια καλη μεριδα ατυχηματων στο δρομο
Και εις ανωτερα ευχομαιΟσο για το αν σε νοιαζει η νομοθεσια , ελα να μας το πεις αν το αποτελεσμα ειναι να σκοτωσεις καποιον
Εγω ειμαι ο κλασσικος ελληναρας ή εσεις που δεν θελετε να ανοιξετε λιγο το μυαλο σας κ να διαβασετε κ να καταλαβαιτε τι λεει ο αλλος?
ρε εθνοπατερες της οδικης ασφαλειας, μιλαμε για δρομο οπου ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ με τον οποιο ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ να διασταυρωθει ο δρομος σου, ειναι αυτος που ερχεται απο την ευθεια ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ κ την οποια βλεπεις για τουλαχιστον 400 μετρα. Για ποιον να σταματησω στο φαναρι ρε?
kacey
αν καναμε ολοι τημ μαλακια να περναμε με κοκκινο οποτε εμεις κρινουμε οτι ειναι σωστο θα ειχαμε σκοτωθει οι μισοι.
σταματα λοιπον να λες μπουρδες γιατι διαβαζει και κοσμος με χαμηλο IQ που μπορει να σε παρει και στα σοβαρα.Ρε παλικαρι μου, δεν το κρινω εγω. Η απλη λογικη το κρινει. Το φαναρι υπαρχει για να μην τρακαρουμε? Ετσι ξερω εγω. Σου εξηγω τοση ωρα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΥΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟ 400 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ? Στο εξηγω. Συνεχιζεις να το θεωρεις μπουρδα? Πρεπει να εισαι πολυ προβατο στην ζωη σου παλικαρι μου...
@ EDDIE_147
Για να υπαρχει παλομενο κιτρινο, πρεπει καποιος αρμοδιος να το κανει ετσι. Οταν λοιπον γινονται παλομενα κιτρινα στο κεντρο του Πειραια κ στον συγκεκριμενο δρομο στα Καμινια, που το βραδυ ΕΡΗΜΩΝΕΙ κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ε το ονομαζω απο μονος μου παλομενο κιτρινο.
Τι σχεση εχουν ρε παλικαρε τα βιντεακια αυτα απο πολυσυχναστες διασταυρωσεις, με αυτο που περιγραφω εδω κ 2 σελιδες εγω?
@ Καβουρας, αν περασει μηχανη απο δρομο που ειναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ για την κυκλοφορια, σε παω οτι στοιχημα θες οτι εχεις δικιο. Αν δε, κατεβει απο πεζοδρομιο, τοτε δεν το συζηταμε καν.
Κ οταν εγω μιλησα για αποτελεσμα κ ουσια του νομου (να μην τρακαρουμε), εσυ μου λες για τον βουλευτη που επειδη εχει ασυλο (=δεν μπορουν να τον γραψουν) τρεχει? Μα ακριβως το αντιθετο λεω ρε μαστορα, ο βουλευτης που τρεχει οσο ασυλο κ να εχει, μπορει να τρακαρει. Δεν επιτυγχανεται το επιθυμητο αποτελεσμα ετσι.
Καλα φιλαρακι, εσυ εισαι πολυυυυ μπροστα...Απο το 'περναω ενα φαναρι που στις συγκεκριμενες συνθηκες δεν χρειαζεται καν να υπαρχει', το πηγες στο 'περναω το φαναρι γιατι οδηγω τανκ με αεροσακους κ δεν θα παθω τιποτα'...ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΠΡΟΣΤΑ μιλαμε ο τροπος σκεψης σου.
Αλλα καπου μπαζει:
Εμενα με νοιαζει να μην παθει κατι ο απεναντι μου (αυτο που εχω γαμηθει να λεω τοσο καιρο, οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ, IMPOSSIBLE ρε παιδακι μου - γιατι στα ελληνικα δεν το καταλαβαινεις - να προκαλεσεις το οτιδηποτε EKEI K TOTE), αυτον με το τανκ τον ενδιαφερει μονο το οτι δεν θα παθει εκεινος κατι οποτε περναει το κοκκινο επειδη τον βολευει.
Δεν με νοιαζει λοιπον τι θα κανει ο αλλος, ή οτι απο αυτο που κανω εγω θα το ξεχειλωσει κ θα το φτασει στο απαραδεκτο που κανει εκεινος, κ για αυτο διαφερω απο τον κλασσικο ελληναρα. Εγω μενω στο οτι μπορω να περασω ΕΚΕΙΝΟ το φαναρι εχοντας ΣΙΓΟΥΡΟ οτι δεν θα ενοχλησω κανεναν. Αυτο που λεω τοσο καιρο δηλαδη οτι με ενδιαφερει το αποτελεσμα κ οχι το γραμμα του νομου.
Κλασσικος ελληναρας ειναι αυτος που κανει οτι τον βολευει χωρις να τον νοιαζει τι προκαλει στους γυρω του.
Εγω ζυγιζω τα πραγματα κ οταν βλεπω οτι ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι το φαναρι που θα περασω δεν θα επηρεασει τιποτα κ κανεναν αλλο, μονο τοτε το περναω. Αυτη ειναι η διαφορα...
-
Όλοι αυτοί που περνούν με κόκκινο 'γιατί κοίταξαν' αλλά μετά τράκαραν, δεν είχαν σκοπό να τρακάρουν.
Όπως μου έλεγε πριν χρόνια κάποιος που είχε δικαστήριο επειδή τσάκισε έναν άλλο στην Ε.Ο. 'σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, κοίταξα και μετά έκανα αναστροφή - από που ξεφύτρωσε ο π****** και έπεσε επάνω μου δεν κατάλαβα'.
Πως νομίζεις ότι πρέπει να γίνεται η αξιολόγηση αυτών που επιτρέπεται να περνούν με κόκκινο 'γιατί ξέρουν να κοιτάξουν';
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]