-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω αν προλαβω να τον δω να ρχεται κλεινω το κενο και αν επιβιωσει, ας εξηγησει στο δικαστηριο πως στο πο..τσο βρεθηκε αναμεσα στην αριστερη και το διαχωριστικο, αν δεν, 'ημουν αριστερη, λογο πυκνης και επεσε απο πισω μου' Κοινως...στα @@ μου!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εγω αν προλαβω να τον δω να ρχεται κλεινω το κενο και αν επιβιωσει, ας εξηγησει στο δικαστηριο πως στο πο..τσο βρεθηκε αναμεσα στην αριστερη και το διαχωριστικο, αν δεν, 'ημουν αριστερη, λογο πυκνης και επεσε απο πισω μου' Κοινως...στα @@ μου!
Οταν θα περασει ενας τετοιος απο διπλα σου κ απο την τρομαρα σου σκασεις στον εκ δεξιων σου, ή φερεις 5 σβουρες (μιλαμε για ΑΟ = ταχυτητες), ή κανεις τιμονια κ παρεις παραμασχαλα το αλλο μηχανακι που θα σε περναει απο δεξια, θα το ξανασκεφτεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν θα περασει ενας τετοιος απο διπλα σου κ απο την τρομαρα σου σκασεις στον εκ δεξιων σου, ή φερεις 5 σβουρες (μιλαμε για ΑΟ = ταχυτητες), ή κανεις τιμονια κ παρεις παραμασχαλα το αλλο μηχανακι που θα σε περναει απο δεξια, θα το ξανασκεφτεις...(Κατ'αρχάς να διευκρινήσω ότι δεν δίνω σε καμία περίπτωση δίκιο στον 'ινδιάνο')
- Το να κρατήσεις σταθερό το τιμόνι στη τροχιά που είχες δεν είναι option; Πολύ εύκολα αιφνιδιάζεσαι.
- Έγραψε ότι εσκεμμένα θα προσπαθήσει να προκαλέσει ατύχημα.
edit: Η σωστή συμπεριφορά είναι 'Live and let die'. Αν το καλοσκεφτείς, αυτό που εκμυστηρεύτηκε ότι κάνει δεν απέχει και πολύ από τις ιδέες του glenn για το Κόρινθος-Πάτρα...
-
Μου αρέσει πάντως που οι περισσότεροι μηχανόβιοι σε συζητήσεις αναφέρονται συνέχεια στο ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν τους προσέχουν.
Οδηγείτε ρε αχρείοι σαν κανονικό όχημα (εντός λωρίδας) και δεν θα σας πειράζει κανείς. -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Μου αρέσει πάντως που οι περισσότεροι μηχανόβιοι σε συζητήσεις αναφέρονται συνέχεια στο ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν τους προσέχουν.
Οδηγείτε ρε αχρείοι σαν κανονικό όχημα (εντός λωρίδας) και δεν θα σας πειράζει κανείς.απο τη μια δε παιρνεις μηχανη για να εισαι στη λωριδα σου (σε καμια χωρα δε νομιζω να μενουν μονο στις λωριδες τους, ουτε καν η αστυνομια) , απο την αλλη πολλοι γινονται υπερβολικα επικινδυνοι και συχνα ζητουν και τα ρεστα
υπαρχουν ατομα που οδηγουν σωστα μηχανη(οχι νομιμα , συνεργασιμα εννοω) , ομως επειδη και πολλοι οδηγοι αυτοκινητων δεν κοιταζουν ολη την ωρα τους καθρεπτες τους θα πρεπει να προσεχουν ιδιαιτερα
καποιοι δεν καταλαβαινουν τον κινδυνο του να κανεις μαλακιες..
οι οδηγοι των αυτοκινητων εχουν περιθωριο να κανουν μαλακια μεχρι και 100 χλμ (για παραδειγμα) και να μην παθουν τιποτα, οι μοτοσυκλετιστες και με 20 μπορουν να δουν τα ραδικια αναποδα..εμενα προσωπικα δε με νοιαζει ας παθει ο,τι θελει ο καθενας κανοντας τις επιλογες του, ομως δεν εχουν κανενα δικαιωμα να τρεχουν τον αθωο κοσμακη στα δικαστηρια για δικη τους μαλακια.
αλλα και 'δικιο' οταν εχουν ειναι πολυ ζωα..πχ παω μια μερα να αλλαξω λωριδα (με φλας παντα) , τον ειχα δει που ηταν αρκετα πιο πισω και θεωρησα οτι δεν υπαρχει θεμα.
οσο αλλαζα λωριδα αυτος πηγε να κανει προσπεραση και χωθηκε με πολλα, φτανει διπλα μου και αρχιζει φωτα κορνες και μπινελικια..αφου ρε παπαρα με ειδες οτι αλλαζω λωριδα, σε προειδοποιησα , δε σκεφτηκες οτι ερχομενος διπλα μου μπορει να σκοτωθεις?
και σε ειχα δει και σταματησα την αλλαγη , αν ηταν καμια θειτσα θα σε ειχε παρει παραμαζωμα..και καλα εσυ εισαι μ@λακας , η κοπελα που κουβαλαγες μαζι σου χωρις κρανος (απαραδεκτοι οσοι φορουν κρανος και δε το δινουν στις κοπελες τους ) τι σου εφταιγε?
και ολα αυτα σε δρομο χωρις πολλη κινηση, οπου μπορουσε να με περασει παρακατω, αλλα δε μπορουσε να περιμενει..
τελος θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου για τα καρκινωματα των δρομων (μετα τα ταξι που εχουν την ικανοτητα να προκαλουν κινηση και στις 4 τα ξημερωματα ) τα παπια/σκουτερ που προσπαθουν με καθε τροπο και ακροβατικο να ερθουν μπροστα σου για να ξεκινησουν πρωτοι και να πιασουν τη τεραστια τελικη τους (50χλμ ) και να σε πηγαινουν καροτσακι χωρις να κανουν στην ακρη ειτε γιατι αδιαφορουν (εκει θυμουνται να ειναι αναμεσα στις λωριδες και οχι πανω τους ) , ειτε γιατι ειναι παρα πολλα και δεν εχουν πού να πανε!!!
και μετα σου λενε οτι τα δικυκλα λυνουν το κυκλοφοριακο...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οχι... ειναι νεκροι που δεν εχουν το χουν παρει χαμπαρι ακομα.
Εγω αν προλαβω να τον δω να ρχεται κλεινω το κενο και αν επιβιωσει, ας εξηγησει στο δικαστηριο πως στο πο..τσο βρεθηκε αναμεσα στην αριστερη και το διαχωριστικο, αν δεν, 'ημουν αριστερη, λογο πυκνης και επεσε απο πισω μου' Κοινως...στα @@ μου!............
Αν και πρωτιμο την κουρτινα ενα, γιατι εχει πολυ πλακα να τους βλεπεις να πλακωνουν τα φρενα και να ισορροπουν αναμεσα στο τσιμεντακι και το φτερο του ποιο πισω....
Κοινώς προτιμάς να προσπαθήσεις να σκοτώσεις κάποιον ο οποίος είναι ηλίθιος. Σκέψου και τη περίπτωση ο ηλίθιος να είναι τόσο ... ηλίθιος που να μήν ξέρει και να φρενάρει που δυστυχώς ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις δικυκλιστών που οδηγούν με αυτό το τρόπο.
Ε ρε που καταντήσαμε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(σε καμια χωρα δε νομιζω να μενουν μονο στις λωριδες τους, ουτε καν η αστυνομια)Πρόπερσι στη Σκωτία...
Κόκκινο φανάρι σε διασταύρωση τύπου Τ και σταματάει αυτοκίνητο, από πίσω μηχανή, άλλο αυτοκίνητο και δεύτερη μηχανή τελευταία.
Ανάβει πράσινο, ξεκινάει ο πρώτος στρίβει και σταματάει μερικά μέτρα ποιό κάτω επειδή πέρναγε πεζός από διάβαση.
Σταματάει πίσω του η μηχανή, σταματάει από πισω το δεύτερο όχημα και πίσω από αυτό σταματάει τελευταία η 2η μηχανή.Περνάει ο πεζός και κανονικά ξεκινάνε και οι 4 και προχωράνε.
Ο δρόμος είχει μια λωρίδα μόνο ανά κατεύθυνση και όσο τους έβλεπα να απομακρύνονται καμμία από τις 2 μηχανές ΔΕΝ πέρασε από το πλάι για να βγεί μπροστά... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
(σε καμια χωρα δε νομιζω να μενουν μονο στις λωριδες τους, ουτε καν η αστυνομια)
Πρόπερσι στη Σκωτία...
......
Ο δρόμος είχει μια λωρίδα μόνο ανά κατεύθυνση και όσο τους έβλεπα να απομακρύνονται καμμία από τις 2 μηχανές ΔΕΝ πέρασε από το πλάι για να βγεί μπροστά...Το ίδιο είχα δεί στη Φινλανδία και είχα πάθει πλάκα!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
(σε καμια χωρα δε νομιζω να μενουν μονο στις λωριδες τους, ουτε καν η αστυνομια)
Πρόπερσι στη Σκωτία...
Καλά εκεί οι άνθρωποι είναι ... έτη φωτός μπροστά σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο 'οδήγηση'. Όταν εμείς βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως ως προς τα θανατηφόρα αυτοί χτυπάνε πρωτιές και πάλι δεν είναι ευχαριστημένοι. Ορισμένα πράγματα όμως είναι (και θα παραμείνουν) επιστημονικής φαντασίας για εμάς.
-
αυτα να τα πειτε στου ελληνες μηχανοβιους που νομιζουν οτι επειδη πηραν μηχανη θα πρεπει να φτασουν απο γλυφαδα κηφησια σε 5 λεπτα.
αν πατε στο ΚΑΤ οι περισσοτεροι ειναι απο μηχανες. -
Οδηγείτε ρε αχρείοι σαν κανονικό όχημα (εντός λωρίδας) και δεν θα σας πειράζει κανείς.αλλα και 'δικιο' οταν εχουν ειναι πολυ ζωα..πχ παω μια μερα να αλλαξω λωριδα (με φλας παντα) , τον ειχα δει που ηταν αρκετα πιο πισω και θεωρησα οτι δεν υπαρχει θεμα.
οσο αλλαζα λωριδα αυτος πηγε να κανει προσπεραση και χωθηκε με πολλα, φτανει διπλα μου και αρχιζει φωτα κορνες και μπινελικια..αφου ρε παπαρα με ειδες οτι αλλαζω λωριδα, σε προειδοποιησα , δε σκεφτηκες οτι ερχομενος διπλα μου μπορει να σκοτωθεις?
και σε ειχα δει και σταματησα την αλλαγη , αν ηταν καμια θειτσα θα σε ειχε παρει παραμαζωμα..Χθες με σκυλόβρισε ένας με κόκκινη Ducati Multistrada..
Είχα παρκάρει στα ΚΤΕΛ και είχα χώρο πίσω μου, οπότε γυρνώντας βλέπω οτι έχει παρκάρει ψιλοκολλητά ένα άλλο αμάξι. Προφανώς δεν θα ξεκινήσω να κάνω όπισθεν, αλλά θα πάω λίγο μπροστά και αριστερά ωστε να αρχίσω να ξεπαρκάρω. ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ να είχα απο τον μπροστινό μου για να μανουβράρω;
Τέλος πάντων, κάνω τη κίνηση, ακούω κόρνες κακό, σκάει ένα Multi φρεναριστό 1,5-2 αμάξια πιο μπροστά (ταχύτητα σου λέει μετά ), και ο οδηγός αρχίζει να ωρύεται για κάτι συνουσιασμούς με τη Παναγία και τα λοιπά (δεν είπε για τη δική μου Παναγία, είπε γενικότερα για τη Παναγία).
Κάτι που ξέχασα να τονίσω, λόγω έργων, γίνεται πανικός και είχε κίνηση σημειωτόν, μεταξύ εμένα δε και της πρώτης (δεξιάς) λωρίδας υπήρχε απόσταση 1,5-2 μέτρα.
Ο τύπος ερχόταν καρφωτός προσπερνώντας απο δεξιά με μεγάλη ταχύτητα (έλεγξα τους καθρέφτες μου, αλλά ούτως η άλλως δεν έβγαινα έξω) και τρόμαξε επειδή εγώ έκανα λίγο μπρος και δεξιά.. -
και καλα εσυ εισαι μ@λακας , η κοπελα που κουβαλαγες μαζι σου χωρις κρανος (απαραδεκτοι οσοι φορουν κρανος και δε το δινουν στις κοπελες τους ) τι σου εφταιγε?Εχεις δίκιο στη θεωρία, στην πράξη όμως οι άντρες συνήθως έχουν ένα κεφάλι σαν καζάνα και οι γυναίκες αρκετά μικρότερο. Και κράνος που δεν εφαρμόζει ακριβώς = καθόλου κράνος/προστασία.
τελος θελω να εκφρασω την αγανακτηση μου για τα καρκινωματα των δρομων (μετα τα ταξι που εχουν την ικανοτητα να προκαλουν κινηση και στις 4 τα ξημερωματα ) τα παπια/σκουτερ που προσπαθουν με καθε τροπο και ακροβατικο να ερθουν μπροστα σου για να ξεκινησουν πρωτοι και να πιασουν τη τεραστια τελικη τους (50χλμ ) και να σε πηγαινουν καροτσακι χωρις να κανουν στην ακρη ειτε γιατι αδιαφορουν (εκει θυμουνται να ειναι αναμεσα στις λωριδες και οχι πανω τους ) , ειτε γιατι ειναι παρα πολλα και δεν εχουν πού να πανε!!!
Γι'αυτό το λόγο, έχω αναγκαστεί και σταματάω σε ορισμένα φανάρια πάνω στη διάβαση των πεζών (οδηγώντας τη μηχανή). Οσες φορές έχω προσπαθήσει να κάτσω σαν άνθρωπος, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το φανάρι που έρχεται από τις στήλες για να περάσεις κάθετα την Καλλιρόης, μου χωνόντουσαν κάθε λογής χάρβαλα ή και μεγάλες μηχανές που απλά δεν θέλανε να πατήσουνε. Ε, με τη μηχανή έχω πάρει το αίμα μου πίσω απ'όλους αυτούς.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
...Γι'αυτό το λόγο, έχω αναγκαστεί και σταματάω σε ορισμένα φανάρια πάνω στη διάβαση των πεζών (οδηγώντας τη μηχανή). Οσες φορές έχω προσπαθήσει να κάτσω σαν άνθρωπος, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το φανάρι που έρχεται από τις στήλες για να περάσεις κάθετα την Καλλιρόης, μου χωνόντουσαν κάθε λογής χάρβαλα ή και μεγάλες μηχανές που απλά δεν θέλανε να πατήσουνε. Ε, με τη μηχανή έχω πάρει το αίμα μου πίσω απ'όλους αυτούς.Σκηνικό προχθές...
Πανεπιστημίου και Μπενάκη. Φανάρι κόκκινο, αρκετές μηχανές μπροστά από τα αυτοκίνητα, οι περισσότερες πάνω στη διάβαση πεζών.
Νεαρός με απαστράπτουσα κόκκινη TDM, ξαφνικά πέφτει κάτω! Σταματημένος!
Τον είχε σπρώξει από το πλάι παπόβιος, ακράνωτος κλπ, ο οποίος έλεγε: 'Να χωρέσω κι εγώ ήθελα ρε φίλε...'
Τρελάθηκα! Μετά από 10 λεπτά που ξαναπέρασα, το παιδί με το TDM ήταν ακόμα εκεί στο πεζοδρόμιο και κοιτούσε τις γρατζουνιές στη μηχανή του... -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυτα να τα πειτε στου ελληνες μηχανοβιους που νομιζουν οτι επειδη πηραν μηχανη θα πρεπει να φτασουν απο γλυφαδα κηφησια σε 5 λεπτα.
αν πατε στο ΚΑΤ οι περισσοτεροι ειναι απο μηχανες.Αν πας στο ΚΑΤ και βρεις σοβαρο γιατρο, θα δεις παω θα σου πει οτι τα ποσοστα ειναι 50-50
Επισης πολλοι τους εχουν στειλει εκει πιωμενοι οδηγοι, ασχετα το πως οδηγουσαν αυτοι
Σου λεει κατι?Σκηνικό προχθές...
Πανεπιστημίου και Μπενάκη. Φανάρι κόκκινο, αρκετές μηχανές μπροστά από τα αυτοκίνητα, οι περισσότερες πάνω στη διάβαση πεζών.
Νεαρός με απαστράπτουσα κόκκινη TDM, ξαφνικά πέφτει κάτω! Σταματημένος!
Τον είχε σπρώξει από το πλάι παπόβιος, ακράνωτος κλπ, ο οποίος έλεγε: 'Να χωρέσω κι εγώ ήθελα ρε φίλε...'
Τρελάθηκα! Μετά από 10 λεπτά που ξαναπέρασα, το παιδί με το TDM ήταν ακόμα εκεί στο πεζοδρόμιο και κοιτούσε τις γρατζουνιές στη μηχανή του...Μου την σπαει οσο τιποτα να ερχετε ο καθε παπαρας σαλιγκαροβιος(οχι λογο παπιου, και αυτα ξεκινανε γρηγορα αν θες, ειδικα οταν ειναι μονοκαβαλα), και να καθετε μπροστα, ειδικα σε λεωφορους
Τακτικη μου ειναι(οταν ειμαι με την μηχανη), να τρωνε λιγο τρομοκρατια αργοτερα ΜΠΑΣ και μαθουν πως πρεπει να καθονται στα φαναριαΠαντως αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε...
Ειμαι χτυπημενος απο την πτωση για οσους θυμουνται, με ναρθηκα και επιδεσμο σχεδον σε ολο το σωμα πανω απο την μεση
Περναγα διαβαση στην Αλεξανδρας, με μεγαλο κοπο μιας και πονουσα ακομα πολυ
Καποια στιγμη ερχεται ΖΩΟ γυρω στα 50 με KLE500 μπλε, και παταει κανονικα την διαβαση, αναγκαζοντας με να σταματησω αλλιως θα με παταγε
Προσεχε του λεω, δεν βλεπεις οτι ειναι διαβαση?(φαινομουν απο μακρια οτι ειχα προβλημα κινητικοτητας)
Τι πραγμα μου λεει?
Του το ξαναλεω...
Απαντηση του, ''A μαμησου ρε'', με πολυ υφακι οπως το ελεγε
Τι να σου κανω του λεω που εχω σπασμενο ωμο, αλλιως θα το μετανοιωνες πολυ πικρα αυτο που ειπεςΠαιδια επειδη δεν κρατησα πινακιδα, το εχω μετανοιωσει πολυ πικρα, αλλα που θα παει, ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, καααααπου θα ξανατρακαρουμε, δυστυχως δεν ξεχναω φατσες
-
υπαρχουν ατομα που οδηγουν σωστα μηχανη(οχι νομιμα , συνεργασιμα εννοω)Σε ορισμένους 'μηχανόβιους' (με εισαγωγικά...) με εκνευρίζει πολύ το εξής.
Στοχεία: Δρόμος με λεωφορειολωρίδα. Αυτοκίνητο στη μεσαία που θέλει να στρίψει δεξιά, έχει βγάλει φλας, και περιμένει να το κάνει στη σωστή στιγμή (στη διακεκομμένη).
Εγώ με τη μηχανή δεξιά να κόβω για να τον διευκολύνω. (Καμμιά φορά κάνω ακόμα και νόημα, εάν είμαι μόνος μου)
Και διάφοροι άλλοι %#@&@# μηχανάκηδες και παπάκηδες, που γκαζώνουν για να περάσουν και τον αναγκάζουν να κόψει την κυκλοφορία στη μεσαία μέχρι να βρει άνοιγμα.
Η λέξη-κλειδί που δυστυχώς αγνοούν πολλοί είναι αυτή που ανέφερες - 'συνεργασία'. Εάν όλοι μπαίναμε στο αυτοκίνητο - μηχανή, με νοοτροπία 'ας συνεργαστούμε όλοι μαζί για να φτάσουμε γρήγορα και με ασφάλεια', τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
η κοπελα που κουβαλαγες μαζι σου χωρις κρανος (απαραδεκτοι οσοι φορουν κρανος και δε το δινουν στις κοπελες τους )
Προσωπικά βρίσκω εξ ίσου χαζό και το να δίνεις το κράνος στη συνεπιβάτισσα και να οδηγείς εσύ τη μηχανή χωρίς κράνος.
Αν μη τι άλλο, πέρα από την αυτονόητη βλακεία του να ανεβαίνεις εξ'αρχής σε μία μηχανή χωρίς κράνος, επίσης χάνεται μεγάλη 'ενεργητική' ασφάλεια του αναβάτη λόγω της προστασίας από τα στοιχεία της ...'φύσης' που δίνει το κράνος. Π.χ. εάν το μπροστινό αυτοκίνητο πατήσει να καθαρίσει τα τζάμια του και μπει azax στα μάτια σου...
Αν δεν υπάρχει δεύτερο κράνος, η λύση είναι μία: ταξί .-
Υ.Γ. προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, το δεύτερο ενικό δεν πάει για σένα QsisVTS, απλά κουβέντα κάνω με αφορμή αυτά που έγραψες
-
Πριν λίγο είχα μπροστά μου Varadero δικαβαλη. Ο τυπάς φορούσε κράνος και καλοκαιρινή στολή, η κοπελιά ανάλαφρο κοντό φόρεμα και άδετο κράνος.
-
Βασικα οταν ειναι να στριψω δεξια και υπαρχει λεωφορειοδρομος, μπαινω τουλαχιστον 50 μετρα πριν, και αν υπαρχει κανεις αστυνομικος που θα ισχυριστει οτι ειμαι λαθος, εχω φωναξει 10 διαφορετικα καναλια να ερθουν να μας βρουν λυση....
Οσο για τους βλακες ''χρηστες δικυκλων'', μην ξεχνατε την οδηγια μου περι ''αεριωθουμενης σφαλιαρας'', ανατρεξτε σε παλιοτερα ποστ παρακαλω
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εχεις δίκιο στη θεωρία, στην πράξη όμως οι άντρες συνήθως έχουν ένα κεφάλι σαν καζάνα και οι γυναίκες αρκετά μικρότερο. Και κράνος που δεν εφαρμόζει ακριβώς = καθόλου κράνος/προστασία.
ειναι αλήθεια αυτο, ειχαμε βρει ενα site που εδεινε το σωστό μέγεθος κρανους αναλόγως το μέγεθος του κεφαλιού κ μετρώντας στη κοπέλα μου έβγαλε XSmall Κρανος! Σε μια γρήγορη γύρα στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα δεν υπήρχε ουτε για δείγμα τέτοιο μέγεθος κ μέχρι να βρούμε μια οικονομική λύση στο μέγεθος φοράει μεγαλύτερο μέγεθος!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εχεις δίκιο στη θεωρία, στην πράξη όμως οι άντρες συνήθως έχουν ένα κεφάλι σαν καζάνα και οι γυναίκες αρκετά μικρότερο.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τακτικη μου ειναι(οταν ειμαι με την μηχανη), να τρωνε λιγο τρομοκρατια αργοτερα ΜΠΑΣ και μαθουν πως πρεπει να καθονται στα φαναριαΔεν είμαι μόνο εγώ κάφρος δηλαδή, ε;
Αντίστοιχη τακτική ακολουθώ και όταν βλέπεω οποιαδήποτε μηχανή μπροστά μου (από παπί εώς ό,τι να'ναι) χωρίς καθρέφτες και οδηγεί έχοντας γράψει τελείως στα @@@ του τι γίνεται πίσω και ποιός πάει να τον προσπεράσει.
Συνήθως τους κλείνω τη στιγμή που βλέπω πως θέλουν να κάνουν ελιγμό και δεν έχουν γυρίσει ούτε κεφάλι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]