-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οι Έλληνες, ξέρουμε να οδηγούμε, ή τουλάχιστον ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιό είναι το ΣΩΣΤΟ.Μπα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι αλλά θα βρεις και αρκετούς εντελώς άσχετους.
Ελα ομως που εμενα με αφηνει παγερα αδιαφορο η νομοθεσια αλλα με νοιαζει το αποτελεσμα. Το φαναρι κ ο νομος για το φαναρι υπαρχουν αποκλειστικα κ μονο για να μην τρακαρουμε μεταξυ μας, οχι για να μας τρωνε τον χρονο. Οταν λοιπον ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τρακαρουμε μεταξυ μας γιατι δεν υπαρχει το 'μας' αφου ειμαι ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ στον δρομο, ακυρωνεται κ ο λογος υπαρξης του. Κ φυσικα ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περιμενεις αφου ο λογος για τον οποιο υπαρχει το φαναρι, εχει ακυρωθει.
Και σε τι ακριβώς διαφέρεις από το κλασσικό ελληνάρα δηλαδή;
Το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι επικίνδυνο να περάσεις με κόκκινο αυτό το φανάρι με αυτές τις συνθήκες. Πρακτικά δεν είναι. Όμως έτσι, η οδική ασφάλεια μετατοπίζεται από την αυστηρή τήρηση μερικών καλά ορισμένων και 'παγκόσμιων' κανόνων (κόκκινο-->σταματάς, πράσινο-->προχωράς) στην αντίληψη και τις γνώσεις του κάθε οδηγού.
Όπως εσύ λες 'θα περάσω με κόκκινο γιατί τέτοια ώρα δεν κυκλοφορεί κανείς και έχω ορατότητα', το ίδιο θα σκεφτεί ένας άλλος σε κάποιο πιο κεντρικό φανάρι, άλλη ώρα, το ίδιο στο τέλος και ο 'έχω ένα αστέρι το καπώ, 5 στο NCAP και 8 αερόσακκους'.Τέτοιου είδους τήρηση των κανόνων κατά βούληση δεν υπάρχει ούτε καν στην αεροπορία, όπου οι χειριστές είναι τάξεις μεγέθους καλύτερα εκπαιδευμένοι και ελεγμένοι και περιμένεις να δουλέψει αυτό στο δρόμο που κυκλοφορεί ο κάθε μαλάκας με το δίπλωμα δι' αλληλογραφίας;
Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν κάνω καμία παράβαση του ΚΟΚ ή ότι δεν νιώνω 'τυπολάτρης' όταν σταματώ σε φανάρια σαν αυτό που περιγράφεις. Στην Ελλάδα όμως έχουμε φτάσει στο εντελώς αντίθετο ακρο όπου κοιτάζουμε πρώτα αν μας αρέσει κάτι, αν μας βολεύει, αν δεν μας ενοχλεί και ύστερα το τηρούμε. Και αυτή τη νοοτροπία του ελληνάρα την ασπάστηκες με πολύ σαφή τρόπο...
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
σεντονι ξεσεντονι φιλε καβουρα αν το σκεφτοντουσαν ολοι ετσι δε θα ειχαμε φτασει στην οδηγικη ζουγκλα που βιωνουμε καθε μερα , που δεν ξερουμε απο που θα μας ερθειόπως είπα και πιο πάνω...για να αλλάξει η συμπεριφορά των άλλων, πρέπει να αλλάξει πρώτα η δική μας συμπεριφορά, οπότε και έπραξα αυτό που είπα.Δεν το ανέφερα ως κάτι θεωρητικό αλλά ως κάτι πρακτικό.Αν το κάναμε αυτό όλοι, τότε και οι 'άλλοι' (δηλαδή όλοι εμείς) έπρατταν το ίδιο.
Οι συλλογικές συνειδήσεις και αντιλήψεις δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.Πρέπει να 'πειστεί' και το τελευταίος Έλλην ότι αυτά που λέει ο ΚΟΚ δεν τα λέει προαιρετικά, γιατί όπως είπε και ο zorz, αν μεταφέραμε την εφαρμογή του κοκ στην αντίληψη του εκάστοτε οδηγού (αυτό είναι ο προαιρετικός ΚΟΚ), τότε ειλικρινά το λέω, θα ... μεταναστεύσω!Επίσης...υπάρχουν περιπτώσεις που δεν έχουν σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και το αντίκρισμα των πράξεών τους (πχ σφάζω το κόκκινο), αφού παρανομίες γίνονται κατά χιλιάδες καθημερινά μπροστά σταμάτια μας και 'αφού το έκανε ο άλλος και δεν έπαθε τίποτα, θα το κάνω κι εγώ'...
Παράδειγμα:
Χθες με κοροϊδευε ένας γνωστός μου που δεν πέρασα 'έτσι' το κόκκινο στις 2:30 το πρωί, αφού έβλεπα ότι δεν ερχόταν κανείς ('ρε μ@λ@κ@, αφου δεν έρχεται κανείς τόση ώρα και βλέπεις ότι δεν θα έρθει...γιατί δεν βάζεις 1η να φύγουμε και καθόμαστε σαν τους μ@λ@κες να περάσει ο αέρας από το κάθετο ρεύμα?')και μετά που του εξήγησα τα παραπάνω (και μετά από αρκετή συζήτηση είναι η αλήθεια) μου είπε ότι ούτε κι αυτός θα το ξανακάνει, αφού 'φίλε, δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά!!' και στο τέλος μου είπε 'Πραγματικά δε θα πάθω τίποτα να περιμένω 30sec ενώ αν δεν περιμένω μπορεί να πληρώσω την ανυπομονεσία μου αρκετή ζημιά στο αμάξι μου ή μέχρι και με τη ζωή μου'.
Νομίζω ότι αυτή η τελευταία φράση συνοψίζει ό,τι λέμε εδώ και 1-2 σελίδες.zorz...απλά +1.000!!!
-
Φιλε καβουρα εγω παντως 1μιση ωρα δεν θα καθομουν εκει ειχα/δεν ειχα δουλεια
Δεν ξερω που θα εφτανα αλλα γενικα τετοια περιστατικα δεν τα καταπινω ευκολα , κατα 99% θα καλουσα τροχαια μετα τα πρωτα 10 λεπτα
Αν δε , δεν ερχοταν κανεις και εφτανα πραγματικα να περιμενω τον ΗΛΙΘΙΟ μιαμιση ωρα , σιγουρα θα του αφηνα καποιο σουβενιρ πανω στο αυτοκινητο του , καμμια γονατια η αν ημουν σε καλη διαθεση κανα 2 γυρους πιττα απ ολα πασαλειμενα σε παρμπριζ παραθυρα και χειρολαβες -
κυριοι καλησπερα σας..
παρασκευη πρωι φορτωνω το S-MAX και σαν γνησιος ελλην οικογενειαρχης κατευθηνομαι μετα της συζηγου και των δυο θυγατερων για το εξοχικο στην αρχαια επιδαυρο...να πιασω τον μαη
οπως οι περισσοτεροι ξερετε η διαδρομη ειναι σφικτη και με λιγα σημεια για προσπερασμα..αν πας απ την παλεα εθνικη...και επειδη ειμαι ευτηχης πατερας κοριτσιων που δεν ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ!!(ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ!!) παντα παω απ την παλεα...
και ενω εχει αρκετη κινηση και ειμαστε περιπου ενα κομβοι 6 αυτοκινητων με ταχυτητες 70-90 και αποστασεις ο ενας απ τον αλλο και ολα καλα,εχω εναν κεφτε με ενα μπλε golf στον προφυλακτηρα μου!!!
θες κυριε να τρεξεις?εθνικη...θες να παρεις κατι απ την δοξα του vatanen στα στροφιλικια του san remo?παλεα εθνικη κυριακη πρωι κατα τις 7...μονο σου στο δρομο...η καλυτερα?μπες στην πιστα να δουμε τον κολαρακο σου...
αλλα να εχεις και εργαλειο βρε κακομοιρη!!!!γιατι δηλαδη να εχω κολλημενο πισω μου τον καθε αυνανα που δεν καταλαβαινει οτι τα 70-90 ειναι καλα για αυτον τον δρομο και δεν κουραζουν..οπως και το οτι αν θελει να το πλακωσει η να βρει διαφυγη απ την σουπα που του σερβιρει για SEX H φωκια του η την χθεσυνη χυλοπιττα στο κολομπαρο με τις σαυρες δεν του φταιμε ολοι εμεις!!!
δεν ξερω ρε παιδια..αυτοι οι μαλακες ωρες ωρες ειναι για πολυ ξυλο...και δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου χαλαει απιστευτα την διαθεση να οδηγω και να εχω κολλημενο στον προφυλακτηρα μου τομ καθενα στερημενο..δεν ξερω..μηπως ειναι στυλ οδηγησης?...γιατι και εγω με το S2 την εχω παει την διαδρομη αλλα και αλλες σφικτες διαδρομες σε καρπενησι και ναυπακτο γρηγορα αλλα οχι σε περιοδο 'εξοδου' και ακομη οταν βλεπω εναν ποιο αργο οδηγο η καμια κοπελιτσα δεν κολλαω στον κωλο του μπας και τον μεταμορφωσω σε super οδηγο στην στιγμη..προσαρμοζω την ταχυτητα μου και προσπερνω οπου μπορω και κρινω οτι με παιρνει και οτι ειναι ασφαλες....
φιλικα...σπυρος.. -
συγχαρητήρια παιδιά για την υπομονή,που δείχνετε προκειμένου να προφυλάξετε κάποιον απο το να κάνει μλκια, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ μπορει να πληρωνει για μια ζωή !!
υ.γ εγω, δυστυχως, δεν έχω΄τόση υπομονή, ούτε τοση πειθώ...
άλλά πρέπει να σας συγχαρω!
ΣΤΑΜΑΤΗ: ΤΑ video, ειναι, η κεντρική ιδέα του θέματος.!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΆ
Ισίδωρος -
Σπύρο εγώ κάτι τέτοιους ξερεις τι τους κάνω; Τσιμπάω λίγο φρενάκι και αμέσως να δεις πως κρατάει απόσταση. 9 στις 10 κάθονται πιο πίσω.
Για τον 1 στους 10 απλά βάζω αλαρμ και τον αφήνω να περάσει. Σιγά μην σκάσω.
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
κυριοι καλησπερα σας..
παρασκευη πρωι φορτωνω το S-MAX και σαν γνησιος ελλην οικογενειαρχης κατευθηνομαι μετα της συζηγου και των δυο θυγατερων για το εξοχικο στην αρχαια επιδαυρο...να πιασω τον μαη
οπως οι περισσοτεροι ξερετε η διαδρομη ειναι σφικτη και με λιγα σημεια για προσπερασμα..αν πας απ την παλεα εθνικη...και επειδη ειμαι ευτηχης πατερας κοριτσιων που δεν ΖΑΛΙΖΟΝΤΑΙ!!(ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ!!) παντα παω απ την παλεα...
και ενω εχει αρκετη κινηση και ειμαστε περιπου ενα κομβοι 6 αυτοκινητων με ταχυτητες 70-90 και αποστασεις ο ενας απ τον αλλο και ολα καλα,εχω εναν κεφτε με ενα μπλε golf στον προφυλακτηρα μου!!!
θες κυριε να τρεξεις?εθνικη...θες να παρεις κατι απ την δοξα του vatanen στα στροφιλικια του san remo?παλεα εθνικη κυριακη πρωι κατα τις 7...μονο σου στο δρομο...η καλυτερα?μπες στην πιστα να δουμε τον κολαρακο σου...
αλλα να εχεις και εργαλειο βρε κακομοιρη!!!!γιατι δηλαδη να εχω κολλημενο πισω μου τον καθε αυνανα που δεν καταλαβαινει οτι τα 70-90 ειναι καλα για αυτον τον δρομο και δεν κουραζουν..οπως και το οτι αν θελει να το πλακωσει η να βρει διαφυγη απ την σουπα που του σερβιρει για SEX H φωκια του η την χθεσυνη χυλοπιττα στο κολομπαρο με τις σαυρες δεν του φταιμε ολοι εμεις!!!
δεν ξερω ρε παιδια..αυτοι οι μαλακες ωρες ωρες ειναι για πολυ ξυλο...και δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου χαλαει απιστευτα την διαθεση να οδηγω και να εχω κολλημενο στον προφυλακτηρα μου τομ καθενα στερημενο..δεν ξερω..μηπως ειναι στυλ οδηγησης?...γιατι και εγω με το S2 την εχω παει την διαδρομη αλλα και αλλες σφικτες διαδρομες σε καρπενησι και ναυπακτο γρηγορα αλλα οχι σε περιοδο 'εξοδου' και ακομη οταν βλεπω εναν ποιο αργο οδηγο η καμια κοπελιτσα δεν κολλαω στον κωλο του μπας και τον μεταμορφωσω σε super οδηγο στην στιγμη..προσαρμοζω την ταχυτητα μου και προσπερνω οπου μπορω και κρινω οτι με παιρνει και οτι ειναι ασφαλες....
φιλικα...σπυρος..σπύρο, επειδή αυτόν τον δρόμο , τον έχω περάσει πάρα πολλές φορές, προτείνω για τα περίεργα άτομα : ανάβεις αλαρμ , κάνεις δεξιά, και τον αφήνεις να περάσει!
ΤΟ ίδιο συνηστω,και σε όσους αντιμετοπίζουν , καποια άλλα ζώα, που ανάβουν προβολεις ομίχλης, ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΑ,
αλλοιώς, σου σπανε τα νεύρα, και τα χρειάζεσαι !! -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Φιλε καβουρα εγω παντως 1μιση ωρα δεν θα καθομουν εκει ειχα/δεν ειχα δουλεια
Δεν ξερω που θα εφτανα αλλα γενικα τετοια περιστατικα δεν τα καταπινω ευκολα , κατα 99% θα καλουσα τροχαια μετα τα πρωτα 10 λεπταΔεν είναι αυτό το θέμα...κι εγώ κάλεσα...ξέρεις που με γράψανε?Ας μην σου πω καλύτερα...
Αν δε , δεν ερχοταν κανεις και εφτανα πραγματικα να περιμενω τον ΗΛΙΘΙΟ μιαμιση ωρα , σιγουρα θα του αφηνα καποιο σουβενιρ πανω στο αυτοκινητο του , καμμια γονατια η αν ημουν σε καλη διαθεση κανα 2 γυρους πιττα απ ολα πασαλειμενα σε παρμπριζ παραθυρα και χειρολαβες
Εγώ που έφυγα στη 1,5 ώρα πάντως όχι περιπολικό δεν ήρθε λόγω της κλήσης (έστω για το γαμώτο και την κλήση αν και όπως είπα...στο έξω από αστυνομικό μέγαρο ήμουν γ@μώ το κέρατο μου!Πόση ώρα κάνουν να κατέβουν τα σκαλιά? ) αλλά ούτε ΕΣΤΩ πέρασε κανένα τυχαία από εκεί.
Σκέφτηκα σοβαρά να του κάνω γρατζουνιά με κλειδιά...να του πάρω τις βαλβίδες και από τα 4 λάστιχα...να...να...να... (καλά...αν ήταν τίποτα βράδυ και λίγο πιο ξέμπαρκα, δεν το συζητούσα καν αυτό με τις βαλβίδες ), αλλά τελικά επικράτησε και η λογική και η σύνεση και...του ότι ήταν σε απόσταση που έβλεπαν τι έκανα ένας υψηλόβαθμος της αστυνομίας και ένας φρουρός.Δε λέει να 'μπω μέσα' για ένα μ@λ@κ@.Η ζωή μου και γενικότερα ο χρόνος μου αξίζουν πολύ περισσότερα!Και που ασχολήθηκα 1,5 ώρα μαζί του και άλλα 10 λεπτα εδώ, μόνο αξία του δίνουν (πιστεύω).
Φαντάσου ότι δεν είχα σκοπό να τα γράψω όλα αυτά εδώ μέσα αν δε με παρότρυνε ένας φίλος ('ρε μ@λ@κ@...ανέβασέ τα στο forum και κράξτον στεγνά!!!' )Και να στο πω αλλιώς...ωραία, και να του έκανες ζημιά τι θα κέρδιζες?Και να του έκανες όλα αυτά που λες...Αρκετά πέρασα εγώ.και πώς δεν έπαθα εγκεφαλικό εκείνη την ώρα από τα νεύρα και τις φωνές μου ('ηρεμήστε κύριε σας παρακαλώ...θα πάθετε τίποτα' μου λέγανε συνέχεια)...
Ξέρεις μόνο πώς θα 'κέρδιζα'?Αν περίμενα το περιπολικό και καλούσα το 'κέντρο' ανά μισάωρο.Ή το περιπολικό θα ερχόταν ή αυτός. (του πούστη...από τις 13:00 ως τις 18:00, δηλαδή μετά από 5 ώρες όλο και κάποιος θα ερχόταν, αν τους έπαιρνα ανά μισάωρο )
Ειλικρινά το λέω...ευτυχώς που δεν ήρθε αυτός μετά που εκνευρίστηκα πάρα πολύ!!!!Ευτυχώς...Αν το τράβαγε κι αυτός το 'σκοινί' με το κλασσικό στυλάκι που έχουν οι της δημοτικής αστυνομίας* λες και έχουν πιάσει τον παπά από τα @@, μπορεί να πιανόμασταν στα χέρια και δεν ξέρω που θα βρισκόμασταν σήμερα...*που στην τελική, κάτι τελειωμένοι-αποτυχημένοι είναι που τους δώσανε να κάνουν τη χαμαλοδουλειά...λίγο καλύτερα από σεκιουριτάδες είναι...έλεος πια...
-
Τελικά στην Ελληνική γλώσσα υπάρχουν 2 λέξεις που ξεκινάνε από 'μα' και τελειώνουν σε 'κια', με τελείως διαφορετική σημασία, που δεν ξέρω πώς, πολλοί τις μπερδεύουν! Οι λέξεις είναι 'μαγκια' και 'μαλακια'. Είναι μαγκιά να παραδέχεσαι ότι έκανες μαλακία, αλλά είναι χοντρή μαλακία να έχεις κάνει την μαλακία σου, και μέσα στο μυαλό σου να 'νομίζεις' ότι είναι μαγκιά... Ισως αν μάθουμε την σωστή σημασία των λέξεων...να μειωθούν και τα ΖΩΑ στους δρόμους!
-
φαντασου ομως ψυχολογια λαρτζ που εχει ο χαμαλοδημοτικος που ηρθε και σε εχτισε με το λαρτζ αμαξι του .
Ελα μωρε ηρθε κι ο accent να μας παρει τη θεση , κλειστον εδω τι θα γινει εμεις εχουμε τα κοζα(παρεπιμπτοντως ο φρουρος οταν πηγες να παρκαρεις ειπε θα σε γραψει , αλλα μετα οταν του ζητησες το λογο για το μαλακα ειπε οτι δεν μπορει να γραψει κι οτι ειναι αρμοδιοτητα της δημοτικης ε ? καλος μαλακας κι αυτος )
Οπως και να χει θα ημουν κι εγω εξω φρενων αν μαθαινα οτι καποιος με εκλεισε μην αφηνοντας μου χωρο να φυγω , οσο αυτος θα βγει για 7-8 ωρες να κανει τη περιπολια του (7 απο τις 8 ωρες φραπεδακι δλδ)
Ειλικρινα μονο που το σκεφτομαι μου αναβουν τα λαμπακια , το πιο πιθανο ειναι οτι αν μου συμβει θα εχω/εχει/εχουμε κι 2 πολυ ασχημα ξεμπερδεματα -
KABOYΡΑ : γιατί δεν ανεβάζεις και τον αριθμό του αυτοκινήτου , μήπως είναι κανένας γνωστός?
εκτος αν πεφτει στα προσωπικά δεδομένα .
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Τελικά στην Ελληνική γλώσσα υπάρχουν 2 λέξεις που ξεκινάνε από 'μα' και τελειώνουν σε 'κια', με τελείως διαφορετική σημασία, που δεν ξέρω πώς, πολλοί τις μπερδεύουν! Οι λέξεις είναι 'μαγκια' και 'μαλακια'. Είναι μαγκιά να παραδέχεσαι ότι έκανες μαλακία, αλλά είναι χοντρή μαλακία να έχεις κάνει την μαλακία σου, και μέσα στο μυαλό σου να 'νομίζεις' ότι είναι μαγκιά... Ισως αν μάθουμε την σωστή σημασία των λέξεων...να μειωθούν και τα ΖΩΑ στους δρόμους!όλο το χάλι που κυκλοφορεί στους δρόμους της Ελλάδας, μέσα σε δύο λέξεις ! bravo !
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
όλο το χάλι που κυκλοφορεί στους δρόμους της Ελλάδας, μέσα σε δύο λέξεις ! bravo !
fiat
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
KABOYΡΑ : γιατί δεν ανεβάζεις και τον αριθμό του αυτοκινήτου , μήπως είναι κανένας γνωστός?εκτος αν πεφτει στα προσωπικά δεδομένα .
Τον έχω τον αριθμό αλλά δε θέλω να τον δημοσιεύσω γιατί όπως και να το κάνουμε...όσο μαλάκας κι αν είναι κάποιος, συνεχίζει να έχει το δικαίωμα να μένει 'απόρρητος'.
παρεπιμπτοντως ο φρουρος οταν πηγες να παρκαρεις ειπε θα σε γραψει , αλλα μετα οταν του ζητησες το λογο για το μαλακα ειπε οτι δεν μπορει να γραψει κι οτι ειναι αρμοδιοτητα της δημοτικης ε ? καλος μαλακας κι αυτος
Παρεπιπτόντως ήταν ο 1ος λόγος για τον οποίο του την είπα πολύ άσχημα όταν μου είπε ότι δεν μπορεί να τον γράψει.
Και το κυριότερο είναι ότι πιστεύω πως μου έλεγε παπαριές και ότι μπορούσε να τον γράψει (αν όχι αυτός κάποιος συνάδελφός του, αστυνομικός) και ΔΕΝ ήθελε να τον γράψει.Δεν ήταν θέμα απλά παρκαρίσματος σε λάθος θέση που απαγορευόταν.Πάρκαρε πάνω στη διάβαση...Που θεωρητικά και πρωθυπουργός να είσαι, είσαι παράνομα σταθμευμένος.
Το εκπληκτικό ήταν ότι κάποια στιγμη μου πέταξε (εκεί ήταν που πραγματικά τα πήρα πολύ άσχημα):
'δε σε συμφέρει φίλε μου να καλέσω να έρθει η δημοτική θα πρέπει να γράψει κι εσένα που είσαι εκεί παρκαρισμένος αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει την χρήση των θέσεων'
Και του είπα:
'πρώτον, άμα γίνει αυτό, πραγματικά θα γίνει της πουτάνας εδώ πέρα και θα σας κάνω όλους να τρέχετε και να μη φτάνετε!!!Δεύτερον, ας έρθει να γράψει εμένα για 40€ και μετά ας έρθει να γράψει κι αυτόν και να πάρει και τις πινακίδες του για διακοσμητικό για κανα μήνα'.ΥΓ:Εκ των υστέρων σκέφτηκα να πάρω τον αριθμό του φρουρού και να τον αναφέρω κι αυτόν και τον δημοτικό υπάλληλο (γιατί υπάλληλος είναι...το 'αστυνομικός' χρησιμοποιείται καταχρηστικά), αλλά σήμερα...όντας πιο ήρεμος λέω:ντάξει...πες ο δημοτικός 'αστυνομικός' έκανε μεγάλη μ@λ@κί@...και το ανθρωπάκι (όχι υποτιμητικά) εκεί ο φρουρός τι φταίει...φοβήθηκε μην την πληρώσει κι από πάνω από το τίποτα...φαντάζομαι τι πρέπει να έχει τραβήξει κι αυτός με τον καθένα να τον κάνει μπαλάκι...
-
:
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
όλο το χάλι που κυκλοφορεί στους δρόμους της Ελλάδας, μέσα σε δύο λέξεις ! bravo !
fiat
κολλημένος?
-
Επίτηδες πάρκαρε εκεί γιατί του έφαγες τη θέση που του κρατούσε το φιλαράκι του ο φύλακας , που πήγε να σε ψαρώσει για να μη παρκάρεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο εγώ κάτι τέτοιους ξερεις τι τους κάνω; Τσιμπάω λίγο φρενάκι και αμέσως να δεις πως κρατάει απόσταση. 9 στις 10 κάθονται πιο πίσω.Για τον 1 στους 10 απλά βάζω αλαρμ και τον αφήνω να περάσει. Σιγά μην σκάσω.
Δεν είναι κακό πάντως σε δρόμο όπου το προσπέρασμα είναι δύσκολο και κάποιος κινείται ή θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα, να κάνουμε λίγο δεξιά μειώνοντας λίγο ταχύτητα για να διευκολύνουμε το προσπέρασμα.
Έχω φτάσει στα όρια εγκεφαλικού με τους κάθε λογής κομπλεξικούς που κάνουν τα πάντα για να σου κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το προσπέρασμα ενώ κινούνται αργά. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Επίτηδες πάρκαρε εκεί γιατί του έφαγες τη θέση που του κρατούσε το φιλαράκι του ο φύλακας , που πήγε να σε ψαρώσει για να μη παρκάρεις.Nαι και εγω αυτο πιστεύω.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σπύρο εγώ κάτι τέτοιους ξερεις τι τους κάνω; Τσιμπάω λίγο φρενάκι και αμέσως να δεις πως κρατάει απόσταση. 9 στις 10 κάθονται πιο πίσω.
Για τον 1 στους 10 απλά βάζω αλαρμ και τον αφήνω να περάσει. Σιγά μην σκάσω.
Δεν είναι κακό πάντως σε δρόμο όπου το προσπέρασμα είναι δύσκολο και κάποιος κινείται ή θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα, να κάνουμε λίγο δεξιά μειώνοντας λίγο ταχύτητα για να διευκολύνουμε το προσπέρασμα.
Έχω φτάσει στα όρια εγκεφαλικού με τους κάθε λογής κομπλεξικούς που κάνουν τα πάντα για να σου κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το προσπέρασμα ενώ κινούνται αργά.σε τέτοιους δρόμους όσο κ δεξιά κ αν κάνεις είναι μάταιο.
εγώ πάντως είμαι από αυτούς που ειδικά με το τωρινό κάρο μου κάνω δεξιά σε όλους. Με το νέο που έρχεται δεν ξέρω αν θα αλλάξω μυαλά...αλλά μπααα...τα ίδια πάλι.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]