Ο χρήστης pittas έγραψε:
Φιλε καβουρα εγω παντως 1μιση ωρα δεν θα καθομουν εκει ειχα/δεν ειχα δουλεια
Δεν ξερω που θα εφτανα αλλα γενικα τετοια περιστατικα δεν τα καταπινω ευκολα , κατα 99% θα καλουσα τροχαια μετα τα πρωτα 10 λεπτα
Δεν είναι αυτό το θέμα...κι εγώ κάλεσα...ξέρεις που με γράψανε?Ας μην σου πω καλύτερα...
Αν δε , δεν ερχοταν κανεις και εφτανα πραγματικα να περιμενω τον ΗΛΙΘΙΟ μιαμιση ωρα , σιγουρα θα του αφηνα καποιο σουβενιρ πανω στο αυτοκινητο του , καμμια γονατια η αν ημουν σε καλη διαθεση κανα 2 γυρους πιττα απ ολα πασαλειμενα σε παρμπριζ παραθυρα και χειρολαβες
Εγώ που έφυγα στη 1,5 ώρα πάντως όχι περιπολικό δεν ήρθε λόγω της κλήσης (έστω για το γαμώτο και την κλήση αν και όπως είπα...στο έξω από αστυνομικό μέγαρο ήμουν γ@μώ το κέρατο μου!Πόση ώρα κάνουν να κατέβουν τα σκαλιά? ) αλλά ούτε ΕΣΤΩ πέρασε κανένα τυχαία από εκεί.
Σκέφτηκα σοβαρά να του κάνω γρατζουνιά με κλειδιά...να του πάρω τις βαλβίδες και από τα 4 λάστιχα...να...να...να... (καλά...αν ήταν τίποτα βράδυ και λίγο πιο ξέμπαρκα, δεν το συζητούσα καν αυτό με τις βαλβίδες ), αλλά τελικά επικράτησε και η λογική και η σύνεση και...του ότι ήταν σε απόσταση που έβλεπαν τι έκανα ένας υψηλόβαθμος της αστυνομίας και ένας φρουρός.Δε λέει να 'μπω μέσα' για ένα μ@λ@κ@.Η ζωή μου και γενικότερα ο χρόνος μου αξίζουν πολύ περισσότερα!Και που ασχολήθηκα 1,5 ώρα μαζί του και άλλα 10 λεπτα εδώ, μόνο αξία του δίνουν (πιστεύω).
Φαντάσου ότι δεν είχα σκοπό να τα γράψω όλα αυτά εδώ μέσα αν δε με παρότρυνε ένας φίλος ('ρε μ@λ@κ@...ανέβασέ τα στο forum και κράξτον στεγνά!!!' )
Και να στο πω αλλιώς...ωραία, και να του έκανες ζημιά τι θα κέρδιζες?Και να του έκανες όλα αυτά που λες...Αρκετά πέρασα εγώ.και πώς δεν έπαθα εγκεφαλικό εκείνη την ώρα από τα νεύρα και τις φωνές μου ('ηρεμήστε κύριε σας παρακαλώ...θα πάθετε τίποτα' μου λέγανε συνέχεια)...
Ξέρεις μόνο πώς θα 'κέρδιζα'?Αν περίμενα το περιπολικό και καλούσα το 'κέντρο' ανά μισάωρο.Ή το περιπολικό θα ερχόταν ή αυτός. (του πούστη...από τις 13:00 ως τις 18:00, δηλαδή μετά από 5 ώρες όλο και κάποιος θα ερχόταν, αν τους έπαιρνα ανά μισάωρο )
Ειλικρινά το λέω...ευτυχώς που δεν ήρθε αυτός μετά που εκνευρίστηκα πάρα πολύ!!!!Ευτυχώς...Αν το τράβαγε κι αυτός το 'σκοινί' με το κλασσικό στυλάκι που έχουν οι της δημοτικής αστυνομίας* λες και έχουν πιάσει τον παπά από τα @@, μπορεί να πιανόμασταν στα χέρια και δεν ξέρω που θα βρισκόμασταν σήμερα...
*που στην τελική, κάτι τελειωμένοι-αποτυχημένοι είναι που τους δώσανε να κάνουν τη χαμαλοδουλειά...λίγο καλύτερα από σεκιουριτάδες είναι...έλεος πια...