-
-
-
-
Ζωο εγω που εκανα σταση (για να κατεβει ο αδερφος μου στο ψιλικατζιδικο) κοντα σε γωνια διασταυρωσης δρομων και οταν πηγα μετα να ξεκινησω την χαλασα σε μια κοπελα με ενα Atos που μολις ειχε στριψει απο την γωνια. Βεβαια ειχαμε πολυ χωρο, ουτε συζητηση αλλα επρεπε να περιμενω ετσι κι αλλιως...
Πολυ ζωο ομως...
-
Ζώο ο οδηγός του κίτρινου σχολικού και η συνοδός, που σταμάτησαν σήμερα το μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο στο Παγκράτι για να πάει η κυρία να πάρει τις κουρτίνες της απο ένα κατάστημα. Το λεωφορείο έκλεισε όλο το δρόμο, χάσαμε τουλάχιστον 5 λεπτά εκεί πέρα και η κίνηση που δημιουργήθηκε έφτανε μέχρι την Υμηττού (και πιθανώς την έκλεινε).
Η κυρία βγήκε ατάραχη απο το μαγαζί με τη σακουλίτσα με τα ψώνια της, της έριξα το πιο πολιτισμένο κράξιμο που έχω ρίξει ποτέ (μιας και τα παιδάκια που πιθανώς είχε μέσα δε φταίνε σε τίποτα) και στη συνέχεια μάλλον βγήκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού να συνομιλήσει λίγο για 'μισό λεπτό' με τον οδηγό σε φάση 'που είσαι, τι κάνεις, όλα καλά;'.
Η συγχορδία απο κόρνες που ακούγονταν ήταν επική!
Εν τω μεταξύ, ακριβώς μπροστά στο γαμοσχολικό είχε κάτι σα συνεργείο/πάρκινγκ/πλυντήριο, που μπορούσε ΑΝΕΤΑ να το βάλει ο οδηγός για να περιμένει τη κλώσσα. -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μου θυμίζει την σκηνή με τα τεράστια προφυλακτικά από την ταινία naked gun (τρελές σφαίρες)
Κάτι μου λέει πως επαναλαμβανόμαστε...αντί για βίντεο έχουμε φωτό τώρα...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μου θυμίζει την σκηνή με τα τεράστια προφυλακτικά από την ταινία naked gun (τρελές σφαίρες)
Κάτι μου λέει πως επαναλαμβανόμαστε...αντί για βίντεο έχουμε φωτό τώρα...
1ον... επανάληψη μήτηρ μαθήσεως
2ον... ε...δεν μπορούμε να ξέρουμε όλοι ότι έχει γραφτεί στις χιλιάδες σελίδες του φορουμ
3ον... δεν υπάρχει...αλλά τέλος πάντων...ακούγεται πιο ωραία όταν υπάρχει και 3ον -
βεβαια, αν το επαναλάβεις δις και τρίς, να μήν πω και τετράκις, όλο και κάποιος θα ....μάθει !! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ τα προφλκτικά, είναι για νιτσεράδα !
-
Ζωο κατοχος σμαρτ εχθες το βραδυ
Με ανοιχτο παραθυρο και χερακι στην απεξω , βασταζον τσιγαρακι και μουσικη για 10χρονα στη διαπασων
Μεχρι εδω μισο ζωον
Αυτο που εκτιναξε τις μετοχες του και τον εκανε τεραστιο ζωο , ηταν τα μαιμου ξενον που ειχε κοτσαρει επανω στο σμαρτ και ειχαν ενταση ικανη να φωτισουν ολη την κοκκινη πλατεια στη μοσχαΑφου λοιπον το φερε απο εδω το φερε απο εκει , καποια στιγμη ηταν και πισω μου , και ακομα πονανε τα ματια μου , με περναει και καθομαστε διπλα διπλα στα φαναρια αυτος απο δεξια
Ανοιγω το παραθυρο απο δεξια και του κανω νοημα να κλεισει τη μουσικη να του πω
Την κλεινει
Καλα του λεω , να σε ρωτησω
Με τοσο χαμηλα φωτα πως βλεπεις ?
Εχεις οραση 100% ?
Εμεινε και κοιτουσε σα χανος
Καλα του λεω μη το σκεφτεααι τοσο θα παθεις κανα εγκεφαλικοΠεραν του συμβαντος τωρα
κατι πρεπει να γινει με ολους αυτους τους αυστραλους (καγκουρες)
που πανε και κοτσαρουν στο καρο τους οτι λαμπα τους φωτισει ο θεος
Ειναι πλεον πολυ συχνο το φαινομενο , και πραγματικα εχουν υπαρξει φορες που εχοντας απο πισω μου τετοιους αστειους δεν μπορω να δω καλα καλα το δρομο
Αν σου ερχονται απο απεναντι , δεν το συζηταμε
Οι φιλοι μας οι τροχαιοι μηπως ειναι ανενημερωτοι οτι μπορουν κι απο εκει να κοβουν κλησεις ? -
+1000
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Οι φιλοι μας οι τροχαιοι μηπως ειναι ανενημερωτοι οτι μπορουν κι απο εκει να κοβουν κλησεις ?
Οι τροχαίοι; Που τους θυμήθηκες αυτούς; Εδώ η WWF τους έχει εντάξει εδώ και χρόνια στα είδη προς εξαφάνιση!
-
Το ιδιο επαθα κι εγω απο καγκουρικο golf, το οποιο ηταν απο πισω μου για 2-3 λεπτα κι εκτος απο τον πισινο του Bravo μου και τον δρομο μπροστα, φωτιζε και το μισο λεκανοπεδιο...
-
+πολλα
Ειναι δυνατον το 99% των ^%&8smart να εχουν εντελως αρρυθμιστα φωτα; Και δε μιλαω μονο για τις καθε ειδους αφτερμαρκετ παπαριες, αλλα και για εργοστασιακα. Σχεδον σε ολα το ενα φαναρι φεγγει τον ουρανο και το αλλο απλα στραβωνει. Δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου... -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
+πολλα
Ειναι δυνατον το 99% των ^%&8smart να εχουν εντελως αρρυθμιστα φωτα; Και δε μιλαω μονο για τις καθε ειδους αφτερμαρκετ παπαριες, αλλα και για εργοστασιακα. Σχεδον σε ολα το ενα φαναρι φεγγει τον ουρανο και το αλλο απλα στραβωνει. Δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου...Καθόλου ιδέα σου φίλε μου! Και εγώ πέτυχα πριν λίγες μέρες ένα smart στην παραλιακή, το οποίο όσο ήταν πίσω μου, μου έβγαλε τα μάτια... έκανα δεξιά και όταν έφτασε δίπλα μου έκανα νόημα στην κοπελίτσα που το οδηγούσε! Μου είπε πως δεν ξέρει τί έχει συμβεί και δεν μπορεί να τα ρυθμίσει και πως έχει προγραμματίσει να το πάει στο συνεργείο!
-
...αυτοδικία...
-
Πάντως όταν βλέπω γυναίκα σε Smart, κατά 99% είναι ωραία!
Τι διάβολο, τα ωραία μωράκια δεν οδηγούν κάτι άλλο, ή η Smart πουλάει μόνον μετά από...face control; -
Μάλλον εξαιτίας κοντού μεταξονίου οι κραδασμοί από τα ορύγματα αποσταθεροποιούν τους προβολείς.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι διάβολο, τα ωραία μωράκια δεν οδηγούν κάτι άλλο, ή η Smart πουλάει μόνον μετά από...face control;με αυτό τον τρόπο, όλες οι ουκρανέζες,...επρεπε να εχουν SMART
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Τι διάβολο, τα ωραία μωράκια δεν οδηγούν κάτι άλλο, ή η Smart πουλάει μόνον μετά από...face control;με αυτό τον τρόπο, όλες οι ουκρανέζες,...επρεπε να εχουν SMART
Και οι Τσεχες!!!!!8 στις 10 εχουν προδιαγραφες για μοντελινγκ
-
Κόντεψα να χάσω το φως μου σε μια διαδρομή 1,5 χλμ από τα ζώα με after market xenon. Πάρα πολλά, κατάσταση τραγική. Σκέφτομαι να αρχίσω να κυκλοφορώ νυχτιάτικα με γυαλιά ηλίου
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]