-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με το Megane CC είδικά όταν το είχα ανοιχτό γινόταν της κακομοίρας!!! Γυαλοκαθαριστήρες στο φούλ και εγώ όρθιος σχεδόν να γκαρίζω!!!
Δεν μπορώ να σε φανταστώ...φοβερό σκηνικό!
Τις προαλλες φεύγοντας απο το Ολυμπικο μετα την συναντηση ανοιξα την κουκουλα στην μπαρκετα γιατι ειχε καλο καιρο.Φτανοντας στο φαναρι κατω απο την παραλιακη; για να στριψω αριστερα πεταγεται ο πακιστανος να καθαρισει το τζαμι ,βρε δεν θελω ,τιποτα αυτος.Εκει να επιμενει να το καθαρισει,κανε οτι θελεις, του λεω, εγω λεφτα δεν εχω να σου δωσω.Το καθαριζει και απλωνει το χερι....αφου σου ειπα οτι δεν εχω λεφτα,τι μου απανταει;Καμπριο εχεις και δεν εχεις λεφτα να μου δωσεις; Αναβει το πρασινο και φευγω γελωντας με την απαντηση που μου εδωσε
Μετα στον Κηφισσο στο φαναρι για να στριψω αριστερα για Καβαλας το βλεπω απο μακρυα οτι αλλαζει σε κοκκινο και πηγαινα σιγα για να κατσω οσο λιγοτερο χρειαζοταν.Και εκει πεταχτηκε ομως ενας να το καθαρισει αλλα αφησα το αμαξι να κυλαει και τελικα βγηκα και λιγο πιο μπροστα απο το φαναρι ,αλλαξε σε πρασινο εφυγαν οι διπλα μου εφυγα και εγω. -
δεν είναι ζωή, άυτή,
όταν οδηγούσα τον σκαραβαίο μου, σε φανάρι στην Θησέως, τα γυφτάκια ανέβαιναν , πάνωσ τον εμπρός προφυλακτήρα, για να καθαρίσουν το τζάμι, ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ, και πέφταν με την κοιλιά πάνω στο καπώ!αν μάζευα κανένα από κάτω, ποιος θα με έσωζε, το υπουργέίο ΑΓ.βαρβάρας,?
στο φορτηγό, ανέβηκαν πάνω στον προφυλακτήρα, κρεμασμένοι απο τους υαλοκαθαριστήρες !!!
δεν είναι κατάσταση αυτή
-
Ένα αξιομνημόνευτο ζώο σήμερα στον περιφερειακό. Μετά την Ευκαρπία, προς δυτικά, προσπερνώ με τη μηχανή από τη μεσαία κάτι τετράτροχα πρόβατα που βοσκούσαν στην αριστερή με το πάσο τους. Από πίσω μου κολλάει ασημί Ε46 cabrio και πριν προλάβω να μπω στη δεξιά σε ένα κενό που είχε πιο κάτω, με περνάει φίλερ από αριστερά !
Στη συνέχεια τον παρακολουθώ να οδηγεί λες και του έβαλαν νέφτι στον ****. Σφήνες συνεχώς δεξιά αριστερά για να κερδίσει 2-3 μέτρα, φλας φυσικά ούτε κατά διάνοια, tailgating συνεχώς, εκκινήσεις στα φανάρια σαν horny 16χρονος με παπί και στο καπάκι να πλακώνεται στα φρένα για να μην πέσει στον μπροστινό του κλπ. Σε ένα από τα φανάρια σταματώ επίτηδες δίπλα του και παρατηρώ μέσα. Η εικόνα συμβαδίζει 100% με τη συμπεριφορά: πίθηκος με υφάκι 'είμαι ο μαμάω και όλους σας μαμάω' από δίπλα αποχαυνωμένο ξανθό κρέας.
Μένω επίτηδες πίσω του, αυτός συνεχίζει τη παράσταση οπότε και στο τελευταίο φανάρι πριν το Καλοχώρι, τον προσπερνώ κάνοντας του και το 'international hand gesture of reciprocating engine' ( )...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο νομιζω αφορα την περιπτωση οπου εχεις παρκαρει διπλα/απεναντι σε χωρο σταθμευσης κ εμποδιζεις να βγει απο αυτον αυτοκινητο. 9/10 περιπτωσεις ειναι πρακτικα αδυνατον να αποδειξεις ποιος κολλησε σε ποιον.
Αφορά και αυτό αλλά όχι μόνο αυτό. Αν έχεις παρκάρει νόμιμα και ο άλλος σε εμποδίζει να βγεις (με οποιονδήποτε τρόπο), η Τροχαία πρέπει θεωρητικά να του κόψει κοστούμι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ο άλλος εμποδίζει εσένα και όχι εσύ αυτόν. Εκτός κι αν είναι προφανές -πχ χορτάρια γύρω απ' τους τροχούς σου και 10 κιλά σκόνης στο δικό σου ή έχεις φωτογραφία ότι πάρκαρες πρώτος.
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΠΡΌΣΕΞΕ ΑΥΤΟ !Τράκαρα μια μερα με πακιστανο ,με παπι , στο περιστέρι.
ενω ήρθε και καρφώθηκε κάτω απο τον πισω προφυλακτήρα,ζήτησε τα ΄ρέστα...
ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ βρίσκοταν εκει μαζεμένοι άλλοι 6 !
οπότε του έκανα φιλική δήλωση.γιατι στα λέω αυτά ?
φοβάμαι, ότι αν είδαν δικό τους να ΄κλέβει απο το σταματημένο αυτοκίνητο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!Για να καταλαβω, ηρθε κ επεσε πανω σου, απο πισω, κ 'του εκανες φιλικη δηλωση' = δεχτηκες οτι φταις?
ΥΓ Καλα για το τελευταιο το λες σαν να μην το θεωρεις δεδομενο...
-
Εγω ακομα δεν εχω πεσει σε επιμονο πακιστανο
Η μαλλον μπορει να φταιει οτι το αυτοκινητο δειχνει σχεδον μονιμως φρεσκοπλυμενο λογω ανοιχτου χρωματος , και ντρεπονται να ακουμπησουν
Παντως εχω δει φαση να το παιζει καμποσος σε κυρια πακιστανος , και πριν προλαβω να βγω να του σφυριξω 2 λογακια , ειχαν βγει αλλοι 2 που ηταν πιο κοντα
Και γενικα , οπως ειπε κι ενας φιλος πριν , εμεις οι ιδιοι εχουμε επιλεξει/επιτρεψει τη διαιωνιση αυτης της καταστασης που παραπεμπει σε αφρικη -
εγινε ο ελληνας ευρωπεος και δεν θελει να του πλυνουν τα τζαμια οι πακιστανοι μην τυχων και του λερωσουν την προεκταση του πεους του.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγινε ο ελληνας ευρωπεος και δεν θελει να του πλυνουν τα τζαμια οι πακιστανοι μην τυχων και του λερωσουν την προεκταση του πεους του.Χμμμ Το να μη θέλω επειδή απλά δε θέλω επειδή έχω αυτό το δικαίωμα δεν παίζει στις δυνατές επιλογές; Μόνο το (α) θέλω πλύσιμο και το (β) δε θέλω για να μη λερωθεί το τσίου-τσίου μου;
Οι κοπελιές ποιας προέκτασης το λέρωμα φοβούνται και αρνούνται το πλύσιμο;
-
εγινε ο ελληνας ευρωπεος και δεν θελει να του πλυνουν τα τζαμια οι πακιστανοι μην τυχων και του λερωσουν την προεκταση του πεους του.Δεν είναι έτσι φίλε... όταν μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν ακόμα ευγενικοί και χαμογελαστοι στα φανάρια,και αν τους έλεγες ΟΧΙ καταλάβαιναν, δεχόμουν, και τους έδινα και χρήματα (αν και μπορώ να πώ ότι με τα κ@λ@μαρκούτσια τους κάνουν ζημιά στα τζάμια)... τώρα που το παίζουν τσαμπουκάδες και με το ζόρι να σου βάλω το μαρκούτσι στο τζάμι...ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ, εκβιασμούς δεν δέχομαι από κανένα!
Φίλε Irou... το κάμπριο δεν το έχω πια και ησύχασα προς το παρόν... οπότε δεν κινδυνεύω να φάω κουβά ...αν και ας το έκανε...και θα ήταν και η τελευταία κίνηση που θα είχε κάνει στην ζωή του (μπααα... μόνο που με βλέπουν σε εμφάνιση... βλέπουν ότι δεν τους παίρνει... 4 από αυτούς κάνουν έναν...Σταμάτη )
-
εγινε ο ελληνας ευρωπεος και δεν θελει να του πλυνουν τα τζαμια οι πακιστανοι μην τυχων και του λερωσουν την προεκταση του πεους του.Την προεκταση του πεους μου να μη τη βαζεις στο στομα σου
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
εγινε ο ελληνας ευρωπεος και δεν θελει να του πλυνουν τα τζαμια οι πακιστανοι μην τυχων και του λερωσουν την προεκταση του πεους του.
Την προεκταση του πεους μου να μη τη βαζεις στο στομα σου
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Αμεσως στο funniest...
Οχι ρε φιλε, δεν θελω να μου κανει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μου ανηκει ή με αφορα, και ΑΠΑΙΤΩ να με ακουσει με την πρωτη, κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αμα με γραψει θα εχουμε ντραβαλα.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
εξυπνη ατακα ,δεν το περιμενα απο σενα.
-
Αναρωτιεστε ποτε θα σταματησει αυτο στα φαναρια και γιατι δεν γινεται τιποτα βλεπω. Ειναι παρα πολυ απλο, δεν θα σταματησει ποτε και δεν θα γινει ποτε κατι να αλλαξει. Και υπαρχει ενας καλος λογος που η αστυνομια αφηνει να συμβαινει κατι τετοιο: ξερει καλα οτι αν κοψει στους πακιστανους τα φαναρια, θα αναγκαστουν να βρουν αλλους, πιθανοτατα πιο 'αγριους' τροπους να βγαλουν τα προς το ζην.... και κανεις δεν το θελει αυτο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αναρωτιεστε ποτε θα σταματησει αυτο στα φαναρια και γιατι δεν γινεται τιποτα βλεπω. Ειναι παρα πολυ απλο, δεν θα σταματησει ποτε και δεν θα γινει ποτε κατι να αλλαξει. Και υπαρχει ενας καλος λογος που η αστυνομια αφηνει να συμβαινει κατι τετοιο: ξερει καλα οτι αν κοψει στους πακιστανους τα φαναρια, θα αναγκαστουν να βρουν αλλους, πιθανοτατα πιο 'αγριους' τροπους να βγαλουν τα προς το ζην.... και κανεις δεν το θελει αυτο.ετσι όμως, γινόμαστε συνένοχοι, γμ τους νταβατζήδες τους...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αναρωτιεστε ποτε θα σταματησει αυτο στα φαναρια και γιατι δεν γινεται τιποτα βλεπω. Ειναι παρα πολυ απλο, δεν θα σταματησει ποτε και δεν θα γινει ποτε κατι να αλλαξει. Και υπαρχει ενας καλος λογος που η αστυνομια αφηνει να συμβαινει κατι τετοιο: ξερει καλα οτι αν κοψει στους πακιστανους τα φαναρια, θα αναγκαστουν να βρουν αλλους, πιθανοτατα πιο 'αγριους' τροπους να βγαλουν τα προς το ζην.... και κανεις δεν το θελει αυτο.Προφανώς και το πρόβλημα είναι γενικότερα και αφορά τη μεταναστευτική πολιτική (ποια; ) της χώρας μας. Όταν έχεις χιλιάδες πεινασμένο κόσμο προερχόμενο από εξαθλιωμένες χώρες χωρίς δουλειά, τα πράγματα οδηγούνται μαθηματικά προς αυτό που απεύχεται η αστυνομία. Εδώ, βέβαια, είναι το σημείο που η συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί στον Αντίλογο για να μπορέσω να πω ότι έπρεπε να είμαστε ως χώρα πολύ πιο αυστηροί στον αριθμό των μεταναστών των οποίων επιτρέπουμε την παραμονή στην χώρα (δυστυχώς ΔΕΝ νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί μια 'κανονική' δουλειά για όλους τους) και για να ανταπαντήσουν κάποιοι ότι είμαι ρατσιστής, κτλ
-
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,: το 1981 γυρω στο τέλος αν θυμάμαι, ειχαν έρθει οι πρωτοι πακιστανοι και οι πρωτοι Λίβυοι,μαζί με κάποιους αντίθετους του καθεστώτος στην Αίγυπτο!
τοτε τρίβανε τα χερια τους , καποιοι , αφού δίνανε μεροκάμματο, 1/5 του έλληνα...
ΜΉΠΩς θα έπρεπε απο τότε, να ξεκινήσουν να ελέγχουν ,κλπ, κλπ ?
τωρα, χάνει η μάννα το παιδί, και το παιδί, την μανα!το 1983 ήρθαν οι πρωτοι απο το Ιράκ, και το αφγανισταν...και πάει λέγοντας
-
Και 25 χρονια μετα , το κεντρο της αθηνας εχει εικονα Μπαγκλαντες
Δεν μας χαλασε καθολου -
Tόσο άσχημη είναι η κατάσταση παιδιά στην Αθήνα?
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ,: το 1981 γυρω στο τέλος αν θυμάμαι, ειχαν έρθει οι πρωτοι πακιστανοι και οι πρωτοι Λίβυοι,μαζί με κάποιους αντίθετους του καθεστώτος στην Αίγυπτο!
τοτε τρίβανε τα χερια τους , καποιοι , αφού δίνανε μεροκάμματο, 1/5 του έλληνα...
ΜΉΠΩς θα έπρεπε απο τότε, να ξεκινήσουν να ελέγχουν ,κλπ, κλπ ?
τωρα, χάνει η μάννα το παιδί, και το παιδί, την μανα!το 1983 ήρθαν οι πρωτοι απο το Ιράκ, και το αφγανισταν...και πάει λέγοντας
Αυτη ειναι η μεταναστευτικη πολιτικη μας με μια προταση ! Ακομα τοσα τους πληρωνουνε.
Και ο .. περιουσιος λαος κατα τα αλλα, αισθανεται ανωτερος οταν παιζει πρεφα στα καφενεια αφου
εχει αλλους να δουλευουν.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]