-
Παμε ολοι μαζι...
Καγκουρας, ντοινγκ, ντοινγκ, ντοινγκ,
Καγκουρας, ντοινγκ, ντοινγκ, ντοινγκ,
Μια μερα θα παρεις μια φεραρι και θα πεταξεις μακριαααααααα -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Βρεθηκε και αλλη Enzo!Ωπ!!!εχει ανέβει για διακοπές στη γενετειρά του το παλικάρι????Αυτο δεν είναι το γνωστό avensis με πινακίδα ιβτ-χχχχ που κυκλοφορούσε Αθήνα??? Τις έχει τις ελληνικές πινακίδες ή λογο κυβικών και φορολογίας έβαλε πινακίδες AA-XXXX-AL??? Καλα περι πινακίδων σερβις δεν λεω τίποτα,αληθεια το μαγαζί με τις 430,599 να αλλάζουν λάδια γιατί δεν μας το δείχνουν????
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
Αυτη η υφασματινη/δεσματινη μασκα που βαζουν στην ακρη του καπω τι εξυπηρετει;Προστατεύει από πετραδάκια.
'Ferrari Passion Albania'
«Πυρ γυνή και θάλασσα» -
-
ΑΧΟΥΤΟ ΜΩΛΕΕΕΕΕ !!!!!!
-
Τι γίνεται στη Σαντορίνη, έχει καμιά φωλιά εκεί?
-
Ο Batman είχε το Batmobile, ο Spiderman έχει...
-
Η Fortuna Yamaha ειχε τετοιο paint scheme. Δεν ειναι τιποτα το κιτς ... εδω αλλος κυκλοφορουσε με Playboy CBR ..
(spiderman αυτοκολλητα παντως εχει και ενα σκουτερακι της τσαAprilia )
-
δεν ειναι κακη η r1 spiderman. το cbr playboy ειναι αθλιο, αλα εχω δει
πολλα τετοια cbr. θες να αλαξεις πλαστικα στη μηχανη και βαζεις playboy?
αν τη βαψεις καποιο extreme χρωμα φθηνοτερα θα σου βγει. χεχε -
Τρελο και αγαπησιαρικο το Celica
-
...μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που στις εκλογικές αναμετρήσεις έβλεπες αυτοκίνητα φουλ στην σημαία με φωτογραφία γίγας στο καπό του Ανδρέα Παπανδρέου και του Μητσοτάκη !
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που στις εκλογικές αναμετρήσεις έβλεπες αυτοκίνητα φουλ στην σημαία με φωτογραφία γίγας στο καπό του Ανδρέα Παπανδρέου και του Μητσοτάκη ![spoiler=:2yammwpz]Σημαιες και φωτογραφιες ηταν καλα... δες το σχετικο βινδεο να υπαρχουν και τα χειροτερα...
https://www.youtube.com/watch?v=r459VPCWeiI
[/spoiler:2yammwpz] -
Το 11 πάντως το παντρευόμουν χαλαρά...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το 11 πάντως το παντρευόμουν χαλαρά...Στην ουρά ο κυριος παρακαλω !!!!
-
αν μου εκανε δωρο ενα evo9 θα εκανα τη θυσια να την παντρευτω.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το 11 πάντως το παντρευόμουν χαλαρά...Για γάμο δεν ξέρω, εγώ απλά θα της έκανα ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα...
-
Η περιγραφη ολα τα λεφτα!
-
Δινεις 8 ψωροχιλιαρικα και παιρνεις και ρεστα.....
Και κεινη τη ρημαδα την ανταλλαγη δεν την καταλαβαινω....Με car λεει..Δηλαδη; Αν του πας αλλη πορσε δεν θα τη θελει; -
Αντε παλι με τον ''εξυπνακια''....μπαινει καθε τρεις και λιγο και ολο και μακραινει την ''εκθεση'' επιπεδου γυμνασιου με ακατασχετη μπουρδολογια
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SMS ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΩ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ
Australia Uber Alles!!!!! [#5]