-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
τι κάθισε και έκανε ο άνθρωπος...τελικά κάποιοι άνθρωποι είχαν πολλά λεφτά για πέταμα...πάρα πολλά.
Δεν θα τον χαρακτήριζα κάγκουρα της σειράς αλλά premium κάγκουρα. Καγκουρώ μεν αλλά πολύ προσεγμένο στην λεπτομέρεια...περί γούστου και αισθητική βέβαια δεν σχολιάζω...Ερώτηση:
αυτες οι περιεργες καταστάσεις που η ζάντας ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ πλατύτερη απο το πέλμα του ελαστικού (όπως και το ΚΑγκουρό στην παράθεση) εχουν καποιου είδους πλεονέκτημα? Υποψιαζομαι οτι η απάντηση θα ειναι όχι αλλα ερωτω...Προσπαθώ να δώ αν ο γειτονας με το παλαιο Tigra που ειναι ετσι κερδιζει κάτι.
Νομίζω, πως με αυτό τον τρόπο σκληραίνουν τα πλαινά, και αυξάνει η επιφάνεια που πατάει στο δρόμο.
Το εσωτερικό στο ΚΑ είναι αλκαντάρα;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
τι κάθισε και έκανε ο άνθρωπος...τελικά κάποιοι άνθρωποι είχαν πολλά λεφτά για πέταμα...πάρα πολλά.
Δεν θα τον χαρακτήριζα κάγκουρα της σειράς αλλά premium κάγκουρα. Καγκουρώ μεν αλλά πολύ προσεγμένο στην λεπτομέρεια...περί γούστου και αισθητική βέβαια δεν σχολιάζω...Ερώτηση:
αυτες οι περιεργες καταστάσεις που η ζάντας ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ πλατύτερη απο το πέλμα του ελαστικού (όπως και το ΚΑγκουρό στην παράθεση) εχουν καποιου είδους πλεονέκτημα? Υποψιαζομαι οτι η απάντηση θα ειναι όχι αλλα ερωτω...Προσπαθώ να δώ αν ο γειτονας με το παλαιο Tigra που ειναι ετσι κερδιζει κάτι.
Νομίζω, πως με αυτό τον τρόπο σκληραίνουν τα πλαινά, και αυξάνει η επιφάνεια που πατάει στο δρόμο.
Το εσωτερικό στο ΚΑ είναι αλκαντάρα;
Μαλλον δεν εφταναν τα € για το σωστο ,φαρδυ και ακριβο λαστιχο
-
Eθεάθη στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλονίκη.
-
Τελικά, αυτές οι εταιρείες δίνουν χρήμα, αν το παλέψεις, αγοράζεις μέχρι Ferrari!
-
Αυτο λογικα θα ειναι το καθημερινο αυτοκινητο, φαντασου τι εχει για τα ΣΚ!
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Απίστετο Cayenne Turbo S με νούμερα ΔΣ και γυναίκα οδηγό...Από το πλάι και μπροστά ακόμη χειρότερο, με body kit και μαύρες αραχνοτές με μεγάλο χείλος ζάντες...Νίκος.
ΔΣ άρα η οδηγός δεν είναι Ελληνίδα άρα η κακογουστιά η συγκεκριμένη δεν είναι ελληνική.
-
-
ειναι για grip στα πεζοδρομια... εαν του 'φυγει' δεν πειραζει, βρισκει εξτρα πατημα και συνεχιζει....
(οπως στις κλειστες στροφες στα πρωταθληματα motocross...)
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eθεάθη στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλονίκη.
Και γατί είναι καγκουριά αυτό βρέ παίδες? Θα μας τρελάνετε...
-
Γιατι ετσι !!
-
-
Ένα που ξέφυγε από τον ανταποκριτή μας στον Βόλο αλλά το απαθανάτισα εγώ:
-
εβαλε και μασκα για τα πετραδακια και τα κουνουπια...
με υπερηχητικες ταχυτητες ειναι μειζονος σημασιας!!
-
αδυνατώ να καταλαβω τι μάρκα ειναι η παραπάνω υπερτατη μαλακία.
οι ζάντες και καλά από ΜΒ έβο, οι καθρέφτες μου θυμιζουν φόρδ, ο προφυλαχέστα μοιαζει απο σέατ.
τι σκατά ειναι;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αδυνατώ να καταλαβω τι μάρκα ειναι η παραπάνω υπερτατη μαλακία.οι ζάντες και καλά από ΜΒ έβο, οι καθρέφτες μου θυμιζουν φόρδ, ο προφυλαχέστα μοιαζει απο σέατ.
τι σκατά ειναι;
Τογιοτα καρινα ΙΙ ?
-
και φαντάσου οτι καρίνα στα ιταλικά σημαίνει όμορφη-χαριτωμένη
-
Μιά χαρα χαριτωμενο ειναι για την πρεσα ανακυκλωσης!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οι ζάντες και καλά από ΜΒ έβο, οι καθρέφτες μου θυμιζουν φόρδ, ο προφυλαχέστα μοιαζει απο σέατ.
τι σκατά ειναι;
Τογιοτα καρινα ΙΙ ?
Seat Toledo 1η γενιά???
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
τι σκατά ειναι;
Τογιοτα καρινα ΙΙ ?
Seat Toledo 1η γενιά???
-
Carina II είναι βρε παιδιά, το γράφει και στο παρμπρίζ.
Sent from my GNex using smoke signals.
Australia Uber Alles!!!!! [#5]