-
Φίλε Νίκο το video έχει φτιαχτεί από το χρήστη corsakia. Όλες οι φωτογραφίες είναι από εδώ μέσα. Οι μισές του sv2 κι άλλες μισές αλλά λιγότερες δικές μου..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Φίλε Νίκο το video έχει φτιαχτεί από το χρήστη corsakia. Όλες οι φωτογραφίες είναι από εδώ μέσα. Οι μισές του sv2 κι άλλες μισές αλλά λιγότερες δικές μου..σοβαρά μιλάς συνονόματε?
που να το φανταστώ
-
Ναι τα περισσοτερα ειναι απο Θεσσαλονικη.Τα χω πετυχει και γω αλλα πολυ αργοτερα.....
-
Εχει φτιαξει το αμαξι και κοντευει να πεταααξειιιι!!!Εντομεταξυ το κοκκινο focus το ειχα πετυχει σε ενα burnout και ειναι και 14αρι και το ροζ το οδηγαει μια γκομενα πολλα υποσχομενη που ειχε παει και στο traction....
-
Δε θες να ξέρεις πόσο υποσχόμενη είναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δε θες να ξέρεις πόσο υποσχόμενη είναι. -
γκουχ γκουχ
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εντομεταξυ το κοκκινο focus το ειχα πετυχει σε ενα burnout και ειναι και 14αριMε 9700 ευρω μπορει να γινει δικο σου....Και το καλυτερο ειναι οτι η τιμη ειναι συζητησημη οποτε με λιγο παζαρεμα μπορει να το παρεις και 9000,κουτι θα σου κατσει!!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εντομεταξυ το κοκκινο focus το ειχα πετυχει σε ενα burnout και ειναι και 14αρι
Mε 9700 ευρω μπορει να γινει δικο σου....Και το καλυτερο ειναι οτι η τιμη ειναι συζητησημη οποτε με λιγο παζαρεμα μπορει να το παρεις και 9000,κουτι θα σου κατσει!!!!
Α ναι ρε συ το ειχα πετυχει το κοκκιναδι!!!!Μια χαρα ειναι και το δικο μου του κερναω και τσαγακι!!!
-
-
-
Το fiesta πρεπει να ειναι καποια διαφημιση.Το Σαξο πως ειναι ετσι?
-
-
ΚΑΙ Κάγκουρας ΚΑΙ ανορθόγραφος!
-
Χαχαχα!
Αυτά τα φρυδάκια τι έχουν πάνω? Ledάκια τύπου Audi R8? -
Τα παντα ολα εχει αυτο!!!Ακομα και τα καλυματα που βαζουν στα τραπεζακια!!!!Αλλα αυτος τα εβαλε στα φαναρια! Ορε που παμε ορε που παμε ορε!!!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
ΚΑΙ Κάγκουρας ΚΑΙ ανορθόγραφος!Recing ειναι, TOURBO ομως ειναι?!?!?!!
Εγω θα ηθελα να ηξερα για ολους αυτους που φτιαχνουν αυτοκολλητα και επιγραφες, ανορθογραφες εννοειται
Αυτος ο ΦΟΥΣΤΗΣ ο γραφιστας που το φτιαχνει, ειναι τοσο μα τοσο αγραμματος ή δεν εχει ιδεα ουτε την αυτοματη διορθωση στο word να επιλεξει?
ΕΛΕΟΣ -
Μπορει να αγοραζει ξεχωριστα καθε γραμμα.
-
Ο Ανδρέας μην το δει μόνο!!!!
Μπορεί να το ερωτευτεί
-
Markuzzi( ) Exclusive ME 35 GT (πρώην C-klasse...)
Australia Uber Alles!!!!! [#5]