-
http://www.youtube.com/watch?v=pBGWhgTM ... _embedded#
-
μη βάζεις τέτοια ρε.
-
-
η μαλακία και η εγκληματικότητα κάποιων δεν έχει όρια
κάποιος επί τέλους πρέπει να τους σταματήσει.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69216&cid=4 -
Δε πανε καλα ρε συ που τους δερνει τι τους εφταιξαν ρε πστ μου
Ολα τα κακα επανω τους -
Κάποιος αρχιμ@λάκας έριξε φόλα στη φειτονιά....
Μαζί με κάτι μικρά γατάκια, την πάτησε και ο δικός μου που ήταν λαίμαργος
Ο καημένος ο Τσόφλης ήταν ο μοναδικός γάτος που δεν έβγαλε ποτέ νύχια. -
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Κάποιος αρχιμ@λάκας έριξε φόλα στη φειτονιά....Μαζί με κάτι μικρά γατάκια, την πάτησε και ο δικός μου που ήταν λαίμαργος
Ο καημένος ο Τσόφλης ήταν ο μοναδικός γάτος που δεν έβγαλε ποτέ νύχια. -
-
Η Αλίκη!!!
Είναι 5 χρονών και μοιάζει για 5 μηνών. Είναι από την ράτσα που δεν μεγαλώνουν.
Ανοίκει σε μία κοπέλα από την Βουλγαρία που μένει δίπλα μου.
Επεσε από το στόμα της μητέρας της και την πήρε στο σπίτι της.
Εκ γενετής έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στα ματάκια της...
Και στα δύο ματάκια της έχει μια μεμβράνη με αποτέλεσμα να βλέπει πολύ λίγο...
Η Κάτια πήγε στην Βουλγαρία να δει τους γονείς της και άφησε την Αλίκη σε εμένα να την φιλοξενήσω!!!
Την αγαπώ πάρα πολύ!!! -
σε βλέπω να την υιοθετείς.
καλώς μας ξαναγύρισες. -
Όνομα δεν έχει, γεννήθηκε πριν 2,5 μήνες περίπου σε μια γλάστρα στην αυλή μας.
Κάθε φορά που βγαίνω απ'το σπίτι με παίρνει από πίσω για κονσέρβα -
-
-
-
-
πολυ ζουζουνα!!
-
Σκέφτομαι να παρω ενα κανις μαλτεζακι...ποτε δεν τα ειχα σαν επιλογη...αλλα τεσπα σκεφτομαι να παρω ενα μικροσωμο σκυλακι, δεν το θελω για φυλακα...αλλα για....
Σκεφτομαι οτι τα μικρα ειναι πιο ευκολα για ζουζουνιες, χαιδεμα και χαζεμα τηλεοραση κλπ.
Κρισιμη ερωτηση, ετσι ασπρο σαν το γαλα....παιζει να ζει στον κηπο? η θα παθει τπτ το τριχωμα του
Ο κηπος ο μισος περιπου ειναι στρωμενος και ο αλλος εχει χωμα. Τα λατρευω τα σκυλια, αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι ρε γμτ. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκέφτομαι να παρω ενα κανις μαλτεζακι...ποτε δεν τα ειχα σαν επιλογη...αλλα τεσπα σκεφτομαι να παρω ενα μικροσωμο σκυλακι, δεν το θελω για φυλακα...αλλα για....Σκεφτομαι οτι τα μικρα ειναι πιο ευκολα για ζουζουνιες, χαιδεμα και χαζεμα τηλεοραση κλπ.
Κρισιμη ερωτηση, ετσι ασπρο σαν το γαλα....παιζει να ζει στον κηπο? η θα παθει τπτ το τριχωμα του
Ο κηπος ο μισος περιπου ειναι στρωμενος και ο αλλος εχει χωμα. Τα λατρευω τα σκυλια, αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι ρε γμτ.Και ζουζουνισμα χαδεμα και στον κηπο;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σκέφτομαι να παρω ενα κανις μαλτεζακι...ποτε δεν τα ειχα σαν επιλογη...αλλα τεσπα σκεφτομαι να παρω ενα μικροσωμο σκυλακι, δεν το θελω για φυλακα...αλλα για....Σκεφτομαι οτι τα μικρα ειναι πιο ευκολα για ζουζουνιες, χαιδεμα και χαζεμα τηλεοραση κλπ.
Ο κηπος ο μισος περιπου ειναι στρωμενος και ο αλλος εχει χωμα. Τα λατρευω τα σκυλια, αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι ρε γμτ.Ποτέ δεν κατάφερα να δω ταινία με κανένα σκύλο.... Μήπως να έπερνες κανένα γάτο;;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]