-
λοιπόν ευχαρίστως να ανέβαζα αλλά έχουμε δύο προβλήματα:Δεν κάθεται για φωτό και 2:Δεν μπορώ να περάσω στο πισι τις φωτό.
-
Ο χρήστης spiros 4x4 έγραψε:
Ήρθε λοιπόν η σειρά μου να γράψω σε αυτό το τοπικ.Στην οικογένεια έχουμε τον Ερμή ένα ντομπερμαν 2,5 ετών.Πολύ καλός φύλακας,στοργικός,προστατευτικός.βρες τροπο να ανεβασεις φωτογραφιες!!
-
Πώς τις ανεβάζω;Βρήκα μια.
-
viewtopic.php?f=11&t=22303
-
Νταξ εχω δει και εχω δει..
μερικα ατομα απλα δεν θα επρεπε καν να γεννηθουν..
(ναι το σκοτωσε η ιστορια υπαρχει παντου τις τελευταιες ωρες) -
edit http://www.dailymail.co.uk/news/article ... itter.html
Hoax? -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Νταξ εχω δει και εχω δει..
μερικα ατομα απλα δεν θα επρεπε καν να γεννηθουν..
(ναι το σκοτωσε η ιστορια υπαρχει παντου τις τελευταιες ωρες)Ωπα βρε ηρεμησε, δε θυμασαι το σκηνικο με τον Toby το κουνελακι?
Ελεγε ο τυπος (προ facebook αυτα) 'αμα δε μαζεψω 5000 δολλαρια σε δωρεες θα μαγειρεψω τον Toby', τον ειχε φωτο μεσα σε κατσαρολες κλπΛΟΛ
-
Τι να πεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
edit http://www.dailymail.co.uk/news/article ... itter.html
Hoax?Καλά, τη παλεύει αυτή;
Έχει σαλέψει ο κόσμος... -
Ο κακος χαμος γινεται στην Ρουμανια. Που βγηκε αποφαση να θανατωθουν ολα τα αδεσποτα!!!
Καριοληδες!!!
-
Δηλαδή βρίσκουν ως καλύτερη λύση την θανάτωση των αδέσποτων από το να τα πάνε σε κάποιο καταφύγιο, με σκοπό να θεωρηθούν ως Ευρωπαίοι πολίτες;
-
Δεν θέλουν τα αδέσποτα θάνατο,αυτοί θέλουν! Δηλαδή τι τους κάνουν; Τους τρώνε;Καλύτερα να πάνε σε ένα καταφύγιο ή και να τα 'μαζέψουν' οικογένειες που με αυτή την κίνηση τους σώζουν τη ζωή.Πάντως αν είναι να πάρω ξανά σκυλί θα μαζέψω αδέσποτο.
-
Ωρε εξαγωγές που έχουν να γίνουν στην Κίνα!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ο κακος χαμος γινεται στην Ρουμανια. Που βγηκε αποφαση να θανατωθουν ολα τα αδεσποτα!!!Καριοληδες!!!
Αφού σε νοιάζει για τα αδεσποτάκια, γιατι πηγές και πήρες ρατσας και όχι ένα απο κάποιο καταφύγιο ;
-
Γιατι ηθελε να εχει το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκυλι ωρε παλικαρε. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβαιτε? Εγω ειχα pitbull γιατι αυτο ηθελα (ασχετα αν στη πορεια μας βγηκε american staf terrier...) κ τωρα θελω ή cane corso ή dogo argentino.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ο κακος χαμος γινεται στην Ρουμανια. Που βγηκε αποφαση να θανατωθουν ολα τα αδεσποτα!!!
Καριοληδες!!!
Αφού σε νοιάζει για τα αδεσποτάκια, γιατι πηγές και πήρες ρατσας και όχι ένα απο κάποιο καταφύγιο ;
Γιατι 1ον ειχα αγνοια και 2ο ηθελα τζακ ρασσελακι.
Αλλα και παλι με λαθος τροπο τον απεκτησα γιατι δεν πηγα σε εκτροφειο.Αλλα και το παρατημενο κουταβι που αφησαν στην πυλωτη και μια σκυλιτσα που την ειχαν παρατησει κοντα στην δουλεια μου ,τα κρατησα σπιτι μεχρι να βρεθουν οικογενιες για υιοθεσια.
-
Η μικρή έκλεισε τους 8 μήνες σήμερα. Ρίχνει 4 δάχτυλα σε ύψος στη μεγάλη και την ισοφάρισε σε βάρος .Καλά πάμε!
Πέρασε ήδη ένας χρόνος χωρίς τη Μάγια μας.... -
Μόλις ενημερώθηκα πως είχαμε γεννητούρια. Wtf.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Η Ίρια; Από πού; Μέχρι προχθές δεν ήταν έγκυος;
-
Ιδέα δεν έχω, έχω μείνει μλκς. Πού στο καλό τα είχε κρυμμενα δεν μπορώ να καταλάβω.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]