-
-
Λαμπραντόρ?
-
Ναι
-
Φοβερη φατσα.
Tapatalk & SII
-
Μπηκε στα ποδια της μανας μου γλυστρησε και της επεσε ο καφες στον αυχενα του και στο αυτι
του εκανε μια τρυπα στο αυτι αλλα οκ προλαβαμε τα χειροτερα.. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΝαιΚούκλος.
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μπηκε στα ποδια της μανας μου γλυστρησε και της επεσε ο καφες στον αυχενα του και στο αυτι
του εκανε μια τρυπα στο αυτι αλλα οκ προλαβαμε τα χειροτερα..Bρε αυτό που πίνει η μάνα σου, ετσι που το περιγράφεις, είσαι σιγουρος ότι είναι καφές;
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
του εκανε μια τρυπα στο αυτι αλλα οκ προλαβαμε τα χειροτερα..Bρε αυτό που πίνει η μάνα σου, ετσι που το περιγράφεις, είσαι σιγουρος ότι είναι καφές;
ε ναι δεν ειναι οτι προλαβε να κρυωσει οσο ηταν στον αερα ο καφες
τουλαχιστον θελει μονο μια εβδομαδα το τραυμα παει πολυ καλα -
Kαι το αυτί πως του το τρύπησε ο... «καφες»;
Πες στη μάνα σου, πολύ βαρύ τον κάνει! -
-
Aκούω την δικιά μου έξω να ψευτοκλαίει. Ανησύχησα λίγο, βγαίνω να δω μήπως πονάει πουθενά, με το που με βλέπει, μέσα στην τρελή χαρά. Μετά από λίγο ξεσπά η μπόρα, φαίνεται άκουγε τους κεραυνούς κλπ και χέστηκε πάνω της κλασικά.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Kαι το αυτί πως του το τρύπησε ο... «καφες»;
Πες στη μάνα σου, πολύ βαρύ τον κάνει!τι να σου πω δεν ειμουν εδω οταν ηρθα το ειδα (βασικα το ειδα οταν ξυρισαν το μαλλι του στον κτηνιατρο)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aκούω την δικιά μου έξω να ψευτοκλαίει. Ανησύχησα λίγο, βγαίνω να δω μήπως πονάει πουθενά, με το που με βλέπει, μέσα στην τρελή χαρά. Μετά από λίγο ξεσπά η μπόρα, φαίνεται άκουγε τους κεραυνούς κλπ και χέστηκε πάνω της κλασικά.Τι ράτσα είναι η κούκλα σου;
-
Σερβικό τσοπανόσκυλο λέει όταν την ρωτάνε, εγώ δεν την πολυπιστεύω.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
-
επιτελους αρχισε να φευγει η κρουστα και σταματησε να ξυνεται ο μουργος.. -
Τι τρελλη σφουγγαριστρα ειναι αυτη?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τι τρελλη σφουγγαριστρα ειναι αυτη? -
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]