-
Μην το παρακανεις ομως.
-
δώσε πόνο Kacey, θέλουμε και βίντεο. Donuts, u turns, J turns, ncap crash tests στους καναπέδες και άλλα .
Χάραξε και μια ιδανική διαδρομή στο σαλόνι
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Μην το παρακανεις ομως.Because?
-
Γιατι ειναι κατι αϋλο, η γατα θελει να το πιασει ομως (ως κυνηγος).
Βαλτην να κυνηγαει λιγο το λεϊζερ αλλα μετα παιξτε και με καποιο αλλο παιχνιδι που μπορει να το αρπαξει. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ έχω πειραματιστεί λίγο με χταπόδι που δένουμε αντικείμενα σε σχάρα, αλλά θέλω κάτι να μπορώ να καθορίσω αυστηρά το τελικό του μήκος. αυτό θα μπορούσε να γίνει αν ένωνα τους παραπάνω δύο κρίκους μεταξύ τους με χταπόδι μικρότερου μήκους. ήλπιζα όμως οτι θα υπάρχει κάτι ανάλογο ήδη στο εμπόριο.
Αυτό είναι για ποδήλατο (εγώ το σκεφτόμουν για το τρέξιμο,) σταθερό στην μια πλευρά και ελαστικό στην άλλη.
DOG JOGGING & BICYCLE LEAD
http://www.ebay.co.uk/itm/DOG-JOGGING-B ... 415ad81312 -
Βαλτην να κυνηγαει λιγο το λεϊζερ αλλα μετα παιξτε και με καποιο αλλο παιχνιδι που μπορει να το αρπαξει.Understood, εχω κ κατι μπαλακια που παιζει. Επισης εχω ενα απο τα παλια 'τρελομπαλακια', εκεινα τα διαφανη λαστιχενια που κανου τρελο γκελ οταν χτυπανε καπου, με το οποιο του βγαζω τη παναγια στο τρεξιμο.
Παντως, οταν σταματαω να παιζω με το laser κ εξαφανιζεται, τον πιανει τρελη μελαγχολεια: καθεται στο σημειο που το ειδε τελευταια φορα κ περιμενει ωωωωωωωρα να ξαναεμφανιστει.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό είναι για ποδήλατο (εγώ το σκεφτόμουν για το τρέξιμο,) σταθερό στην μια πλευρά και ελαστικό στην άλλη.
DOG JOGGING & BICYCLE LEAD
http://www.ebay.co.uk/itm/DOG-JOGGING-B ... 415ad81312όντως αυτό είναι πολύ κοντά σε οτι είχα στο μυαλό μου.
ευχαριστώ και πάλι. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βαλτην να κυνηγαει λιγο το λεϊζερ αλλα μετα παιξτε και με καποιο αλλο παιχνιδι που μπορει να το αρπαξει.Understood, εχω κ κατι μπαλακια που παιζει. Επισης εχω ενα απο τα παλια 'τρελομπαλακια', εκεινα τα διαφανη λαστιχενια που κανου τρελο γκελ οταν χτυπανε καπου, με το οποιο του βγαζω τη παναγια στο τρεξιμο.
Παντως, οταν σταματαω να παιζω με το laser κ εξαφανιζεται, τον πιανει τρελη μελαγχολεια: καθεται στο σημειο που το ειδε τελευταια φορα κ περιμενει ωωωωωωωρα να ξαναεμφανιστει.
Ειναι βλαμενα τα γατια... δε μασανε κυνηγανε και φως απο φακο.
τα μπαλακια καλο θα ειναι να μπορει να υθιει τα νυχια του μεσα, οπως τα κουβαρια που ειχαν οι γιαγιαδες στο πλεξιμο και επαιζαν τα γατια μαζι τους...
επιης οτιδηποτε μοιαζει με φιδι και σερνεται και κανει θορυβο πχ μια ζωνη η μια παλια γραβατα, τα τρελαινει., ειδικα αν στριβει τη γωνια της πορτας και εξαφανιζεται, παθαινουν αμοκ. -
Αστε τα laiserpointer κ παρτε το τρελο γκατζετακι που σας βρήκα:
http://www.ebay.de/itm/Remote-Control-R ... 3380b4f3ad
-
Ι wants it για τις κωλόγατες που έχουν γεννοβολήσει στη γειτονιά.
Λένε οτι κρατάνε τα ποντίκια μακρυά, ποντίκια δεν είχαμε ποτέ. Μόνο όλο και νέες γρατσουνιές πάνω στα καπώ.
-
Για τις γάτες ένα ενδιαφέρον παιχνίδι είναι κάτι που είχα κάνει 'δώρο' σε μια γάτα ενός φίλου. Κάρφωσα στο χώμα ένα ξύλο και πάνω έδεσα με ένα σχοινί ένα μπαλάκι. Μιλάμε η γάτα λιώνει με τις ώρες παίζοντας μόνη της. Για μέσα στο σπίτι, έχω δει το ίδιο με βάση. Σε κάποια στιγμή το βαριέται αλλά αρκεί για κάποιο λόγο να κουνηθεί το μπαλάκι και ξαναρχίζει.
-
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αστε τα laiserpointer κ παρτε το τρελο γκατζετακι που σας βρήκα:http://www.ebay.de/itm/Remote-Control-R ... 3380b4f3ad
Γενικα αμα εχει μοτερακια μεσα κανει βζζζζζ δεν το κυνηγανε. εχω κανει δεκαδες πειραματα
-
Νταξ', το γατι μου δεν παιζεται. Εχω το laser εδω κ 1,5 μερα. Επειδη ειναι σε μπρελοκακι, οπως κατωθι:

οταν το πιανω στα χερια μου κανει ενα θορυβο η αλυσιδα. Το γατι μου με το που ακουει το θορυβο, ακομα κ απο αλλο δωματιο, ερχεται τρεχοντας κ παιρνει θεση ετοιμο για κυνηγι...
Το καλυτερο ειναι οταν η κουκιδα ειναι πανω του, πχ στο πισω ποδι. Εκει τρελαινεται...
-
Εμένα ο σκύλος μου μετά από τρία χρονια που τον ελιωνα στο τρέξιμο να κυνηγάει το λέιζερ, φέτος σαν να το ψιλοβαριεται, αν και το κυνηγάει ακόμα, απλά όχι με τόση θέρμη.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Κανονικά πάει στις 'τυχαίες φωτό', αλλά αφιερούται στον Κων/νο και τις Μ&Μ του.
-
Βρηκε ο παππους μου ενα πολυ μικρο χελωνακι νωριτερα και το εβαλε πισω στον κηπο που εχει χορτα κλπ
Λιγο που το εψαξα δεν το βρηκα, αρα καπου ειναι κρυμμενο εφοσον να φυγει δεν μπορει (ο κηπος εχει τοιχο γυρω γυρω κι απο την ανοιχτη του πλευρα εχει ενα σκαλι οποτε δεν εχει τροπο να την κανει). -
Βρηκε ο παππους μου ενα πολυ μικρο χελωνακι νωριτερα και το εβαλε πισω στον κηπο που εχει χορτα κλπ
Λιγο που το εψαξα δεν το βρηκα, αρα καπου ειναι κρυμμενο εφοσον να φυγει δεν μπορει (ο κηπος εχει τοιχο γυρω γυρω κι απο την ανοιχτη του πλευρα εχει ενα σκαλι οποτε δεν εχει τροπο να την κανει).να του βαλεις μαρουλακι να φαει,και νερακι σε ενα καπακι απο βαζο.
-
Μαρουλι πρεπει να ειδα, μαλλον του εβαλε ο παππους. Παω να δω τι θα κανω με νερακι.
EDIT: Τον βρηκα τον κυριο Χελωνα, δεν ηταν κρυμμενος στα πολλα, αλλα λιγο παραδιπλα. Δεν εχει τοσο μαλακο καβουκι οσο μια χελωνιτσα που ειχα πετυχει περσυ τετοια εποχη στο διπλανο χωραφι. Για την ακριβεια φαινεται αρκετα σκληρο. Του εβαλα ενα μικρο 'ταψακι' με νερο, γυρτο απο την μια πλευρα ωστε να μπορει να πιει.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]