-

-
-
@JimClark πανεμορφες και οι 2. ειδικα η μικρη
θα ηθελα και εγω να εχω ενα σκυλο (κατα προτιμηση γερμανικο ποιμενικο)
αλλα αυτο τον καιρο δεν ειναι εφτικτο. ελπιζω το φθηνοπορο κατι να γινει. -
-
Υπέροχα σκυλιά. Respect
-
Ειμαι σε ενα σπιτι στο οποιο υπαρχει ενα σκυλι ενος μηνα. Ειναι πολυ καχεκτικο. Και δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα. Οποτε κανει το χοντρο του, βγαζει αιμα... Τι παιζει??
SOS!!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειμαι σε ενα σπιτι στο οποιο υπαρχει ενα σκυλι ενος μηνα. Ειναι πολυ καχεκτικο. Και δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα. Οποτε κανει το χοντρο του, βγαζει αιμα... Τι παιζει??SOS!!!
Στον γιατρο αμεσως.
-
Το τάισαν μαλακιές και όχι μπιμπερό. Τρέχοντας ότι υπε ο Βασίλης.
Α -
Έχω από πέρυσι το καλοκαίρι αυτό εδώ το πλασματάκι:

To είχε βρει μωρό μια φίλη στις Σπέτσες, το τάισε δυο βδομάδες και τη γλίτωσε χωρίς μαμά, και καθώς η φίλη έπρεπε να φύγει για Αγγλία και δε γινόταν να το πάρει μαζί, μου πρότεινε να το κρατήσω. Τώρα είναι σύμφωνα με τον κτηνίατρο 10 μηνών και τη βγάζει κυρίως μέσα στο σπίτι κάνοντας σκανδαλιές (παίζει με ό,τι βρει, είναι το πιο παιχνιδιάρικο γατί που είχα ποτέ αλλά ευτυχώς από ζημιές καλά τα πάει ), αλλά την έχουν πιάσει εδώ και λίγο καιρό οι .... αυτές της... και τη βλέπω να γίνεται μαμά όπου να 'ναι, γιατί την έχουν βάλει στο μάτι οι γάτοι της γειτονιάς και της κανουν καντάδα, οπότε το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή να 'υποκύψει'....
Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει να τα κρατήσουμε αν κάνει γατάκια... Από την άλλη δεν είμαι και τόσο υπέρ του να τη στειρώσω πριν γεννήσει τουλάχιστον μια φορά... Αλλά μάλλον θα πρέπει... Εκτός αν θέλει κανείς μικρά.....
-
Μορφονια
Τα γατακια λιγο πολυ καποιος τα παιρνει παντως, πριν λιγους μηνες δωσαμε 2 πιτσιρικακια που ειχαμε βρει για παραδειγμα.
-
Λενε οτι πρεπει τα θηλυκα γατια, οπως και τα θηλυκα σκυλια, να κανουν μια γεννα πριν την στειρωση, γιατι κινδυνευουν για ογκο στις οωθηκες... οποτε καλυτερα να κανει μια γεννα.. στην πρωτη τους παντως (λογω και της μικρης τους ηλικιας) βγαζουν συνηθως 1-2 (οσα ειχα εγω τουλαχιστον ετσι ηταν και ειχα πολλες θυληκιες κατα καιρους!).. αλλα όντως φευγουν ευκολα! και μεχρι να ερθει και η ωρα να φυγουν (πρεπει να μεινουν με την μαμα 1-2 μηνες) θα εχεις βρει σιγουρα!
-
Ωραία θα ήταν να μπορούσα να βάλω αγγελία για αγέννητα!
Τζωρτζίνα δεν το είχα ακούσει αυτό περί όγκου...
Οι δικές μου θυλικές μονίμως 4 έκαναν, εκτός από την προηγούμενη που είχε κάνει 3 τη μία και μοναδική φορά που γέννησε - δύο θυλικά 'ποντικάκια' κι ένα αρσενικό που της έμοιαζε.http://img805.imageshack.us/img805/3822/grizabella.jpg
(εδώ είναι σχεδόν 4 εβδομάδων τα μικρά) -
αν τη στειρώσεις θα γίνει χοντρή και κατατονική
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν τη στειρώσεις θα γίνει χοντρή και κατατονικήΜεγαλη μπουρδα.
-
τι να σου πω, όσες γάτες έχω δει πριν στειρωθούν ήταν μέσα στην ενέργεια και την κινητικότητα και μετά πάχυναν και έγιναν καταθλιπτικές/κατατονικές/μονότονες σα να έχασαν το νόημα της ζωής τους δηλαδή.
-
Κυριο αιτιο αυτου ειναι οτι πολλοι στειρωνουν τις γατες τους και δεν τους δινουν μετα τροφες για στειρωμενες (που εχουν καποιες μικρες αλλα σημαντικες διαφορες), αλλα τις αφηνουν με τις κανονικες. Αν δεν την προσεξεις την γατα σου...
-
Στειρωμενη γατα που τρωει οτι ναναι θα γινει σαν αρκουδα
-
Κάποια κλικ από τα πολλά του Τζιμκλάρκιου (τον οποίο και ευχαριστούμε).

-
Οπως ειπα, πριν μερικες μερες ειχαμε γεννητουρια:

Κοντευουν δεκα μερες κ ακομα δεν εχει ανοιξει ματια, ποτε θα δει την αφεντομουτσουναρα μου να με ερωτευθει?
-
Στην βδομαδα που ερχεται λογικα.
Μονο 1 εκανε;
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]