-
ήθελα να το βγαλω Τερεζουλίνι...αλλά εφαγα άκυρο
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
1.ψάχνουμε όνομα (θηλυκό κοκεράκι) και δεν μας καθετε κανενα...
είμαστε ανάμεσα σε μπέλα, λίλα, σταλίτσα ...και μερικές δεκάδες ακόμη που δεν θυμάμαι τώραΜπουμπούκα...!
-
:yahoo:
1.ψάχνουμε όνομα (θηλυκό κοκεράκι) και δεν μας καθετε κανενα...
είμαστε ανάμεσα σε μπέλα, λίλα, σταλίτσα ...και μερικές δεκάδες ακόμη που δεν θυμάμαι τώρα
2.τι μάρκα κροκέτες προτείνετε σχετικά οικονομικές αλλά και σε καλή ποιότητα;Αν δεν σας καθεται κανενα τοτε οτι και να σας πουμε δε θα σας αρεσει διαλεξτε μερικα και καντε κληρωση
Το μπέλα ειναι μια χαρα.Δεν υπαρχει λογος για συγκεκριμενη κροκετα,εκτος εαν το σκυλι δεν δεχεται καλα αυτη που του δινετε.
Σιγουρα να ειναι σφραγισμενη,οχι χυμα,και κατα προτιμηση οχι απο το supermarket.
Προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την Arden Grange http://www.ardengrange.com/ στην οποια κατεληξα υστερα απο παρα πολλες δοκιμες γιατι ο δικος μου εχει γαστροεντερολογικα θεματα. -
Φαίδρα (αυτή που λάμπει από χάρη)
-
Σα λουτρινο σκυλακι ειναι.
Χρυσα ειναι ωραιο οπως ειπε και ο Θανος!
-
Οκ, αναζήτηση τέλος! Αποτέλεσμα: 'Λίζα'
χτες το βραδυ την έβγαλα έξω και έκανε τα κακάκια της
σήμερα θέλω να της μάθω να ξεκλειδώνει και να κατεβαίνει μόνη της κάτω
όταν κοιμάται:
http://imageshack.us/g/204/20120529001954.jpg/ -
Οκ, αναζήτηση τέλος! Αποτέλεσμα: 'Λίζα'χτες το βραδυ την έβγαλα έξω και έκανε τα κακάκια της
όταν κοιμάται:
http://imageshack.us/g/204/20120529001954.jpg/Πιο πιθανο να μαθεις να την βγαζεις βολτα κοιμισμενος παρα να μαθει μονη της να ξεκλειδωνει
-
Οκ, αναζήτηση τέλος! Αποτέλεσμα: 'Λίζα'χτες το βραδυ την έβγαλα έξω και έκανε τα κακάκια της
όταν κοιμάται:
http://imageshack.us/g/204/20120529001954.jpg/ -
ενταξει δεν ειναι κατοικιδιο, αλλα ειναι σαν..
η Πετρουλα! (επειδη μασαει συνεχεια πετρες ) το πιο εξυπνο αδεσποτο που εχω δει ποτε στο στρατο
γαυγιζει σε οποιονδηποτε δεν ειναι φανταρος και κανει εξαιρεσεις μονο στου μη μ@#!#!κες . τωρα πώς το καταλαβαινει αυτο εγω δεν ξερω
ειναι δεκανεας αλλαγης (ξερει ολα τα ωραρια απέξω και σε περιμενει να σε συνοδεψει στη σκοπια απο οπου δεν το κουναει ρουπι ) και φυλακας και εννοειται οτι καθε πρωι παει στη σημαια να σκουξειτο μονο που θελει απο σενα για να συνεχισει να σε αγαπαει ειναι να της πετας πετρες ωστε να τις βρει και να τις μασουλησει
-
είναι γνωστό πως τη χώρα τη προστατευουν αυτά τα σκυλάκια και κανείς άλλος
ροζ εκτός ότι το γυρισες μια και καλή όπως βλέπω, θα ρωτήσω ένα φίλο για να πηγαινεις στον κτηνίατρο...εσυ!
-
ο αράπης μεγαλώνει και φουντώνει...
επειδή βλέπω πυκνά συχνά και 2-3 από τα αδέρφια του , ο μπαγλαμας μου είναι μακράν ο πιο μεγαλόσωμος και ο πιο τριχωτός... ο γιατρός μου είχε πει οτι η πtώση έκοψε για λίγο την αναπτυξη του , φαντάζομαι πως θα ήταν αν δεν είχε πέσει...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
... -
ωραιοι οι σκυλουμπες του ρεντ(οπως παει το βλεπω να γινεται μαυρο γιετι!) κ του στρατου-κιουση!
-
Ο δικος μου σημερα αρχισε να βηχει σαν να του ειχε κολλησει κατι στον λαιμο.Εκανε και καποιους μικρους εμετους,του δωσαμε λαδι μπας και ξεκολλησει αλλα εκανε εμετο με χολη μεσα. Η επισκεψη σε κτηνιατρο επιβεβλημενη .Αλλεργικη αντιδραση ισως απο καποιο τσιμπημα,ειχε ανεβασει και θερμοκρασια,με αποτελεσμα να εχει πρηστει ο λαιμος του .Ενεση κορτιζονης και λογικα θα ειναι ενταξει .
-
περαστικά μπιλ ....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
περαστικά μπιλ ....Ευχαριστουμε!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο δικος μου σημερα αρχισε να βηχει σαν να του ειχε κολλησει κατι στον λαιμο.Εκανε και καποιους μικρους εμετους,του δωσαμε λαδι μπας και ξεκολλησει αλλα εκανε εμετο με χολη μεσα. Η επισκεψη σε κτηνιατρο επιβεβλημενη .Αλλεργικη αντιδραση ισως απο καποιο τσιμπημα,ειχε ανεβασει και θερμοκρασια,με αποτελεσμα να εχει πρηστει ο λαιμος του .Ενεση κορτιζονης και λογικα θα ειναι ενταξει .περαστικά
-
Περαστικά μπιλ!!!
Νεο μελος στο σπιτι μας...Και ο Σπαικ το βλεπει σαν μπαλακι και θελει να παιξει!!!το ονομα του...Μπιμπικος!!
Παρεπιπτοντως ο Σπαικουλης εγινε ενός χθες!!!!
Παρακατω με προσεχει επειδη ημουν αρρωστος (και ακομα ειμαι) ολη την εβδομαδα που μας περασε
-
εγω τη γρουσουζεψα τη σκυλιτσα, χθες την ειδαν να βγαζει αφρους..
τωρα φιδι ειναι , ποντικοφαρμακο ειναι , λυσσα ειναι..? κανεις δεν ξερει..αλλα υπαρχει ακομα λυσσα? παιζει να το επαθε απο καμια αλεπου?
γκαντεμια.. και ενα αλλο που ειχαμε το πατησε πριν κατι μερες ενας σειρουλας εχουμε μεινει μονο με ενα γερικο
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]