-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάτι αρκετά βίαιο = καμπούμ.Σ'αυτή τη περίπτωση δε θα είχαν βρει συντρίμμια στη θάλασσα?
Δεν ειναι τοσο ευκολο. Σκεψου με air france ποσες μερες αργησαν στον ατλαντικο. Σε αυτη τη περιπτωση δε θα αργησουν τοσο γιατι το βαθος της θαλασσας δεν ειναι τοσο μεγαλο σαν του αντλαντικου. Ειναι εξαιρετικα δυσκολο και ισως παρει μερες..
-
Ο χρήστης Cali έγραψε:
...αν επιβιώσει.
Τα δεδομένα του FR24 κλπ δεν είναι απολύτως αξιόπιστα.
Δεν αναφερομαι σε αυτα.. Συμφωνω οτι δεν ειναι καποιες φορες αξιοπιστα.
Ο elt εχει την δυνατοτητα με το crash η την επαφη του στο νερο να στελνει σημα κινδυνου σε πολιτικη κ πολεμικη αεροπορια για emergency. Oλα τα αεροπλανα εχουν μεσα eltΓιαυτό και την AF447 την βρήκαν αμέσως, λόγω του ELT. Νot, δεν είναι πανάκεια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάτι αρκετά βίαιο = καμπούμ.Σ'αυτή τη περίπτωση δε θα είχαν βρει συντρίμμια στη θάλασσα?
Αν ψάχνουν στο σωστο σημείο
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Δεν ειναι και τοσο ευκολο. Το βαθος της θαλασσας ειναι μεγαλο και το αεροπλανο αν πεσει στη θαλασσα γινετε χιλια κομματια γιατι δεν αποροφα τους κραδασμους οπως γινετε στο εδαφος.
-
Βρέθηκε τμήμα της πόρτας και της ουράς του αεροσκάφους των Malaysia Airlines, σύμφωνα με Βιετναμέζους αξιωματούχους
http://www.protothema.gr/article/359830 ... matouhous/ -
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Δεν ειναι και τοσο ευκολο. Το βαθος της θαλασσας ειναι μεγαλο και το αεροπλανο αν πεσει στη θαλασσα γινετε χιλια κομματια γιατι δεν αποροφα τους κραδασμους οπως γινετε στο εδαφος.Στο συγκεριμένο μέρος δεν είναι και τόσο μεγάλο.
Όσο για την άλλη πρόταση:
vs
Γενικά έχω την εντύπωση πως πολλά CFIT διαφωνούν με αυτό που λες.
-
Ναι αλλά άμα σκάσει στη θάλασσα με ταχύτητα δε θα σκορπίσει? Γιατί στην πρώτη φωτό νομίζω έγινε προσγείωση.
-
Στην πρώτη φωτό είναι εξαιρετικά απίθανο να έγινε προσγείωση.
Επίσης, δεν έχεις πιάσει το νόημα του ποστ.
-
Στο Hudson ο κυβερνητης πεταγε σε πολυ χαμηλο υψωμα και ζητησε να κανει ditching στον ποταμο γιατι δε προλαβαινε να γυρισει πισω.
Το συγκεκριμενο αεροπλανο που λεμε επεσε απο 35.000 ft ενω τοτε μολις ειχε παρει τη στροφη απο JFK.
Ε... εχει λιγο διαφορα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ναι αλλά άμα σκάσει στη θάλασσα με ταχύτητα δε θα σκορπίσει? Γιατί στην πρώτη φωτό νομίζω έγινε προσγείωση.Ακριβως. Ο κυβερνητης ζητησε να κανει ditching δεν 'εσκασε' . Το προσγειωσε μονος του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βρέθηκε τμήμα της πόρτας και της ουράς του αεροσκάφους των Malaysia Airlines, σύμφωνα με Βιετναμέζους αξιωματούχους
http://www.protothema.gr/article/359830 ... matouhous/Άκυρο μαλλον
Και κάτι ενδιαφέρον
http://www.nst.com.my/nation/general/font-color-red-missing-mh370-font-pilot-i-established-contact-with-plane-1.503464#ixzz2vQyqusET -
Ο χρήστης Cali έγραψε:
Στο Hudson ο κυβερνητης πεταγε σε πολυ χαμηλο υψωμα και ζητησε να κανει ditching στον ποταμο γιατι δε προλαβαινε να γυρισει πισω.
Το συγκεκριμενο αεροπλανο που λεμε επεσε απο 35.000 ft ενω τοτε μολις ειχε παρει τη στροφη απο JFK.
Ε... εχει λιγο διαφορα.ερρμμμμ... ξες τα αεροπλανα κανουν gliding, δεν πεφτουν σαν πέτρες... δεν έχει διαφορα, περαν του οτι οποιος εχει μεγαλύτερο υψόμετρο εχει καλυτερες πιθανότητες για να προετοιμαστει και να βρει το καταλληλότερο σημειο για forced landing.
-
-
Kάθε προσγείωση σκάσιμο είναι.
-
Πώς ξέρεις ότι έπεσε από τα 35k πόδια ως ένα σώμα χωρίς καθόλου έλεγχο;
-
Εγώ αναφέρομαι σε αυτό: 'το αεροπλανο αν πεσει στη θαλασσα γινετε χιλια κομματια γιατι δεν αποροφα τους κραδασμους οπως γινετε στο εδαφος.' το οποίο είναι για γέλια.
-
-
Ενταξει παιδια μη με φατε!! Χαχα! Για να το λεω κατι λεω! Εχω εκπαιδευτει απο πολλες εταιρειες. Ελληνικες και ξενες.Λεω συτα που ξερω δε λεω αρλουμπες!
Το εδαφος αποροφα ους κραδασμους ενω το νερο οχι. Ψαξτε το. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και κάτι ενδιαφέρον
http://www.nst.com.my/nation/general/font-color-red-missing-mh370-font-pilot-i-established-contact-with-plane-1.503464#ixzz2vQyqusETΚι αυτό γι άκυρο το βγάλαν...
-
Γενικά γίνεται ένας πανικός από διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, sit back και περιμένετε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γενικά γίνεται ένας πανικός από διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, sit back και περιμένετε.no relax captain?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
-
Kάθε προσγείωση σκάσιμο είναι.
-
Πώς ξέρεις ότι έπεσε από τα 35k πόδια ως ένα σώμα χωρίς καθόλου έλεγχο;
-
Εγώ αναφέρομαι σε αυτό: 'το αεροπλανο αν πεσει στη θαλασσα γινετε χιλια κομματια γιατι δεν αποροφα τους κραδασμους οπως γινετε στο εδαφος.' το οποίο είναι για γέλια.
1.Σαφώς αλλά σκάσιμο από σκάσιμο διαφέρει.
3.Προφανώς εννοεί πως έσκασε ακυβέρνητο χωρίς προσπάθεια για όσο το δυνατόν ομαλότερη προσγείωση και με μπακάλικες γνώσεις φυσικής απ όσο γνωρίζω αν κάτι πέσει στη θάλασσα με μεγάλη ταχύτητα και όσο πιο μεγάλη είναι η επιφάνεια του τόσο ''σκληραίνει'' το νερό. Αυτό νομίζω πως λέει η Cali.
Βέβαια το ότι το έδαφος απορροφά τους κραδασμούς δεν το κατάλαβα ή για την ακρίβεια 1η φορά το ακούω. -
-
I give up.
-
Ολα αυτα σας τα λεω γιατι πεταω και εχω γνωσεις. Εννοειτε πως αν ο captain προσπαθησει να κανει ditching στη θαλασσα θα προσγηωθει και αν ολα πανε καλα θα βγουνε ολοι σωοι.Αν ομως το αεροσκαφος κανει ditching ακυβερνητο στη θαλασσα τοτε θα γινει χιλια κομματια. Το εδαφος,το χωμα, η γη αποροφα τους κραδασμους. Ναι θα γινει παλι κομματια,εξαρτατε το crash αλλα δε θα διαλυθει η ατρακτος. Και παλι βεβεαι εξαρτατε πως θα οεσει κ τι υψωμα θα εχει. Ψαξτε λιγο στο goole αεροπλανα που εχουν πεσει στη θαλασσα γινοντε χιλια κομματια και τα ψαχνουν για μερες. Δυστηχως,..
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]