-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι ραντάρ αυτό και δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο.ε ναι το ξερω αλλα ποσο εξω δηλαδη να ειναι ?
-
-
Μυρίζει google translate φάση. Ο τίτλος εντελώς άκυρος παραυτά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μυρίζει google translate φάση. Ο τίτλος εντελώς άκυρος παραυτάΟ τίτλος εντελώς άκυρος αμέσως;
-
Ναι, γιατί διαφωνείς;
Το ότι 'χάθηκε' ένα αεροσκάφος δεν έχει να κάνει με το αν είναι best seller ή όχι, ούτε αν επρόκειτο για boeing/airbus/cessna/C130 Ένας πιο ταιριαστός τίτλος θα ήταν 'Ιστορικό συντριβών 777' ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτά είναι βλακειούλες των δημοσιογράφων για να γίνουν πιο πιασάρικα. Τους ξέρω εκ των έσω αυτούς τους τρόπους, δε τα βγάζω απ'το κεφάλι μου
-
Γατονι και σωστός
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Εδώ θα διαφωνήσω και με τους 2 σας.
Το πόσο διαδεδομένος είναι ο τύπος του αεροσκάφους δεν έχει κάποια causality σχέση με το ατύχημα, έχει όμως από άποψη ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι η αιτία όντως αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο (λχ σχεδιαστικό σφάλμα) αεροσκάφους ή κινητήρα, κάτι που προφανώς δεν μπορούμε να το πούμε αυτό από τώρα με σιγουριά, σίγουρα όμως αποτελεί πιθανό ενδεχόμενο. Αυτό γιατί σε αυτή τη περίπτωση ο ενδεχόμενος κίνδυνος για τον υπόλοιπο στόλο (και άρα για τους επιβάτες που πετάνε με αυτό) θα είναι αντίστοιχα μεγάλος.
Να το πω διαφορετικά: ποιά είναι η σημαντικότερη είδηση, ότι υπάρχει λχ. καταστροφικό πρόβλημα κόπωσης μετάλλου στο 737NG ή το ίδιο πρόβλημα στο F14;
-
Ναι, γιατί διαφωνείς;Το ότι 'χάθηκε' ένα αεροσκάφος δεν έχει να κάνει με το αν είναι best seller ή όχι, ούτε αν επρόκειτο για boeing/airbus/cessna/C130 Ένας πιο ταιριαστός τίτλος θα ήταν 'Ιστορικό συντριβών 777' ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτά είναι βλακειούλες των δημοσιογράφων για να γίνουν πιο πιασάρικα. Τους ξέρω εκ των έσω αυτούς τους τρόπους, δε τα βγάζω απ'το κεφάλι μου
Διαφωνεί με τη χρήση της λέξης, η οποία είναι λανθασμένη.
-
Ναι, γιατί διαφωνείς;Το ότι 'χάθηκε' ένα αεροσκάφος δεν έχει να κάνει με το αν είναι best seller ή όχι, ούτε αν επρόκειτο για boeing/airbus/cessna/C130 Ένας πιο ταιριαστός τίτλος θα ήταν 'Ιστορικό συντριβών 777' ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτά είναι βλακειούλες των δημοσιογράφων για να γίνουν πιο πιασάρικα. Τους ξέρω εκ των έσω αυτούς τους τρόπους, δε τα βγάζω απ'το κεφάλι μου
Εγώ στο πάραυτα που έγραψες επικεντρώθηκα.
-
2 ατομα μεσα στο αεροπλανο ειχαν κλεμμενο διαβατηριο (ενα ιταλικο και ενα αυστριακο)
-
Αν ισχύει με τα διαβατήρια...
Απ' την άλλη αν πρόκειται για τρομοκρατία δεν θα αναλάμβανε κάποια 'οργάνωση'?
Δεν θέλω ούτε να φανταστώ την κατάσταση των συγγενών -
Γιατί;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, γιατί διαφωνείς;
Το ότι 'χάθηκε' ένα αεροσκάφος δεν έχει να κάνει με το αν είναι best seller ή όχι, ούτε αν επρόκειτο για boeing/airbus/cessna/C130 Ένας πιο ταιριαστός τίτλος θα ήταν 'Ιστορικό συντριβών 777' ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτά είναι βλακειούλες των δημοσιογράφων για να γίνουν πιο πιασάρικα. Τους ξέρω εκ των έσω αυτούς τους τρόπους, δε τα βγάζω απ'το κεφάλι μου
Εγώ στο πάραυτα που έγραψες επικεντρώθηκα.
δημοσιογραφικό τερτίπι για να σου τραβήξει τη προσοχή!
-
Λετε να μη βρεθει ποτε? Βαθος μεγαλο + αχανης εκταση...
-
Το βάθος δεν ειναι μεγάλο. Θα βρεθεί.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Τι σημασια εχει αν βρεθει; Δυστυχως παει ο κοσμος...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Το θέμα είναι να μάθουμε τι συνεβει. Πολυ μυστήριο...
Sent from a mobile device
-
ε δεν εχει σημασια να βρεθει? μπορει να ειχε μια αστοχια που να μην ειχαν δει τοσα χρονια στο αεροπλανο ποτε δεν ξερεις
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε δεν εχει σημασια να βρεθει? μπορει να ειχε μια αστοχια που να μην ειχαν δει τοσα χρονια στο αεροπλανο ποτε δεν ξερεις- μαυρα κουτια
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι σημασια εχει αν βρεθει; Δυστυχως παει ο κοσμος...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Tεράστια σημασία έχει να βρεθεί. Αν έχεις παρακολουθήσει την τηλεοπτική σειρά Air Crash Investigation θα δεις ότι πολλές αιτίες αφορούσαν και άλλα αεροπλάνα σώζοντας ζωές. Ενδεικτικά ένα παράδειγμα στα McDonnell Douglas MD-80 αν θυμάμαι καλά κόλλησε το πτερύγιο στο πίσω φτερό που εξισορροπεί το αεροπλάνο με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά και να σκοτωθούν όλοι. Οταν δημοσιοποιήθηκε το πόρισμα της έρευνας δόθηκε εντολή να ελεγχθεί και στα υπόλοιπα της σειράς. Ανακαλύφθηκε ότι σε κάποιες εταιρείες πάνω από τα μισά είχαν το ίδιο πρόβλημα.
ΠΑΝΤΑ ότι πέφτει πρέπει να διερευνάται. Εχουν βρεθεί αεροπλάνα σε πολύ δυσκολότερα σημεία χιλιάδες κομματάκια και παρόλα αυτά ανακαλύπτεται η αιτία του δυστυχήματος η οποία είναι εξαιρετικής σημασίας για την αεροπλοΐα.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]