-
Φιλο φιλο, τελει καταρισει ερκονδισιον? Ντριαντα εβρω, ερθει σπιτισου απογκευμα??
Προσωπικα, για την εσωτερικη μοναδα, καθαριζω με σαπουνονερο τα πλαστικα φιλτρα του και οσο στεγνωνουν
- ξεβιδωνω τη μασκα του -> περιμετρικα καποιες βιδες
- την αφαιρω
- εχω αρκετα καλη προσβαση στο blower το οποιο φυσαω με πεπιεσμενο αερα και ρουφαω οτι φευγει με τη σκουπα.
Υπαρχουν και καποια σπρει για aircondition απ'οτι ακουσα αλλα κλαιν.
Το δικο μου ειναι μοντελο του 1992 (Lucky Goldstar ) ενεργειακης κλασης Ω' και το χρησιμοποιω μονο για κρυο αερα ελαχιστα.
-
Φιλο,
αμα ειχα 60 εβρό (ντίο ερκοντισιον εκο) θα εγκραφα και στο τοπικο του φίλου Τάνος με το 'ποσα χλμ κανετε με ενα 20αρικο μπετζίνα' -
Για την εσωτερική μονάδα, κάνω ό,τι λέει το manual.
Καθάρισμα των φίλτρων αέρα με νερό και τα φίλτρα με καταλύτη (ή κάτι τέτοιο), τα μουλιάζω σε ζεστό νερό αν έχουν μαζέψει αρκετά και αντικατάσταση κάθε 3 χρόνια...
Με την εξωτερική δεν έχω ασχοληθεί... -
Η εξωτερικη, full powwwwwwweeeeeeerrrrrrrrr (J. Clarkson style) με λαστιχο ποτισματος, χρονια τωρα!
Ποτε και κανενα προβλημα.(εννοειται σβηστο, απο την πισω μερια του 'ψυγειου' σε φυσιολογικη θερμοκρασια και αφου περιμενω να στεγνωσει καλα)
-
γνωστο σουπερ μαρκετ απο σημερα εχει προσφορα διαφορα εργαλεια
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
γνωστο σουπερ μαρκετ απο σημερα εχει προσφορα διαφορα εργαλειαβαλε κανα λινκ
-
σου εστειλα σε πμ για να μην θεωρηθει διαφημηση
-
Δεν είναι διαφήμιση κάτι τέτοιο. Προφανώς κάποιο απ'τα Leroy/Praktiker/Lidl θα είναι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν είναι διαφήμιση κάτι τέτοιο. Προφανώς κάποιο απ'τα Leroy/Praktiker/Lidl θα είναι.+1
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
σου εστειλα σε πμ για να μην θεωρηθει διαφημησηΔε νομιζω, τοοοοσο πολυ
διαφημιση ειναι το 'παιδια πουλαω στο μαγαζι μου φτηνα τακακια ελατε'
ή αυτο που κατα καιρους εχει παιξει, τυπος που το πρωτο μηνυμα του στο φορουμ ειναι 'γεια σας, ειχα προβλημα με το δακο και τη μουχριτσα και δεν ηξερα τι να κανω, ειχα παει σε 2-3 και με κοροιδευαν, τελικα πηγα στο μαγαζι του trident και σωθηκα, κανει καλη δουλεια, προτιμηστε τον, εγω για το συμφερον σας το λεω, δεν εχω σχεση με το καταστημα' -
να τα ψωνια τα δικα μου
-
Και εγώ αυτό έχω βαλλει στο μάτι....
-
Ενδιαφέρον! Αλλα σιγά μην έχω προλάβει τπτ μέχρι τ'απόγευμα, θα τα 'χουν πάρει όλα
-
Χαλασμένα 'ντουΐ' για λάμπες (καλά τα λέω;) πώς αλλάζουν; Είναι εύκολο ή θέλει κολλητήρια;
-
Γενικά στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού όλα είναι βιδωτά με κλέμες, δέν γίνονται κολλήσεις.
Απο κεί και πέρα ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται τί ντουί είναι και σε ποιό σημείο. Είχα κάτι χαλασμένα ντουί στο μπάνιο περαστά μέσα απο τον καθρέφτη και δέν μπορούσα να καταλάβω πώς βγαίνουν χωρίς να τον σπάσω
Τα άφησα όπως ήταν. -
Ενα κατσαβιδακι ισιο και κατεβασμενη ασφαλεια για παν ενδεχομενο.
Ξεβιδωνεις το παλιο, βαζεις το καινουριο και βουαλα!
-
Ευχαριστώ σας. Ο Θεός βοηθός.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ευχαριστώ σας. Ο Θεός βοηθός.τα παλια ντουι πολλες φορες πολυμεριζονται και σπανε, αμα σου σπασει στα χερια μη νομιζεις οτι εκανες πατατα.
-
στο κύκλωμα των ηλιακών έχω δύο διαρροές.
αλλά δε βλέπω κάτι σαν ρακόρ για να μπορέσω να το σφίξω ή να το λύσω.
-
Ρακορ είναι αυτό.
Send from outer space ★
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]